Home ΚΟΣΜΟΣ Θυμάστε όταν το αδρενόχρωμα αποτελούσε «θεωρία συνωμοσίας;» Τώρα είναι ΓΕΓΟΝΟΣ με τη μορφή…«μεταμοσχεύσεων νεότητος». Πίσω από αυτό ο…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!!

Θυμάστε όταν το αδρενόχρωμα αποτελούσε «θεωρία συνωμοσίας;» Τώρα είναι ΓΕΓΟΝΟΣ με τη μορφή…«μεταμοσχεύσεων νεότητος». Πίσω από αυτό ο…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!!

by _
0 comment 397 views

Θυμάστε όταν το αδρενόχρωμα (ή αδρενοχρώμιον) αποτελούσε «θεωρία συνωμοσίας;» Τώρα είναι ΓΕΓΟΝΟΣ με τη μορφή…«μεταμοσχεύσεων νεότητος». Πίσω από αυτό ο…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!!

ETHAN HUFF
13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022


( Πηγή: Natural News ) Για χρόνια αποκαλείτο τρελή «θεωρία συνωμοσίας». Αλλά η ιδέα ότι οι « ελιτιστές » μεταγγίζουν το αίμα και την ουσία της ζωής των νέων σε μια προσπάθεια να ζήσουν για πάντα,δικαιώθηκε τώρα.

Από τότε που τοThe Telegraph ανέφερε ότι οι λεγόμενες «μεταμοσχεύσεις νεότητος» μπορούν να βοηθήσουν στην αναστροφή της διαδικασίας γήρανσης, η έννοια για τα παράσιτα που ρουφούν το αίμα που ζουν ανάμεσά μας έγινε ξαφνικά πιο αληθινή από ποτέ.

Φυσικά, το χαρακτηρίζουν αβλαβώς, αποκαλώντας το μια διαδικασία «αντιγήρανσης» που εισχωρεί στην «πηγή της νεότητα». Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι μεταμοσχεύσεις νεότητος είναι παρόμοιες με το σκάνδαλο του αδρενοχρωμίου που εμφανίστηκε επι των ημερών του Τραμπ ως προέδρου των ΗΠΑ.

«Οι μεταμοσχεύσεις νεότητος είναι ένας ευφημισμός για την απορρόφηση των ζωτικών υγρών από τα μωρά-“δωρητές” και την ένεση τους σε ηλικιωμένους λήπτες» , γράφει ο Ben Bartee για The Daily Bell .

The Telegraph ισχυρίζεται ότι «κανείς δεν προτείνει να μεταγγίσουμε τα σωματικά υγρά των νέων για τους ηλικιωμένους μας. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι είναι ακριβώς αυτό που προτείνεται εν προκειμένω.

Οι επιχειρηματίες της βιοϊατρικής επωφελούνται ήδη από το αίμα των εφήβων



Όπως κάνουν συνήθως, το The Telegraph και άλλα μέσα ενημέρωσης προσποιούνται ότι πρόκειται για κάποια νέα ανακάλυψη που είναι ακόμα υπό διερεύνηση. Ο τόνος με τον οποίο αναφέρουν αυτό υποδηλώνει ότι πρόκειται για κάτι φουτουριστικό.

Ο Bartee εξηγεί ότι το 2019, μια startup (νεοσύστατη επιχείρηση) με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες με την ονομασία Ambrosia (Αμβροσία) –ένα όνομα που είναι ανατριχιαστικό από μόνο του, λαμβάνοντας υπόψη την εστίαση της επιχείρησής της– άρχισε να πουλά εφηβικό πλάσμα αίματος σε δισεκατομμυριούχους της Silicon Valley για 8.000 δολάρια το λίτρο.

Αυτή η εταιρεία αναγκάστηκε αργότερα να κλείσει προσωρινά και δεν απαντήθηκε ποτέ το ερώτημα σχετικά με το πού είχε λάβει το εφηβικό πλάσμα αίματος της Ambrosia.



Ήταν από τα «πλούσια παιδιά των ελίτ της Ουάσινγκτον, ή από την κόρη κάποιου φτωχού αγρότη σε ένα χωριό της Γουατεμάλας, ή από τους δρόμους της πόλεως Compton (κοντά στο κέντρο του Άντζελες), ή από κάποια πόλη των Απαλαχίων;» ρωτάει ο Μπαρτί.

Αποδεικνύεται ότι ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) είχε εκδώσει τότε μια προειδοποίηση για την Ambrosia σχετικά με την ασφάλεια του προϊόντος της. Η εταιρεία παρέμεινε κλειστή μόνο για πολύ μικρό χρονικό διάστημα γιατί, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της, « οι ασθενείς μας θέλουν πραγματικά τη θεραπεία. ”

« Οι μέγα-πλούσιοι μπορεί να δείχνουν ασέβεια προς την Επιστήμη όταν “θέλουν πραγματικά” να κάνουν μετάγγιση αίματος το αίμα των φτωχών του κόσμου, αλλά δεν μπορείς εσύ να κάνεις το ίδιο πράγμα (αψηφώντας την σημερινή Επιστήμη) αν είσαι δύσπιστος για τις πειραματικές “γονιδιακές θεραπείες” mRNA για το COVID-19 που διατίθενται στο εμπόριο ως εμβόλια» σημειώνει περαιτέρω ο Bartee για την υποκρισία του συστήματος.

Μια άλλη βιοϊατρική startup με έδρα τη Silicon Valley που ονομάζεται Alkahest πουλά παρόμοια προϊόντα μεταμόσχευσης νεότητος. Δεν προκαλεί καθόλου έκπληξη το γεγονός ότι ο δισεκατομμυριούχος ευγονιστής Μπιλ Γκέιτς εμπλέκεται σε αυτές τις διάφορες προσπάθειες.



« Ο Γκέιτς, ο κατεξοχήν βαρόνος-ληστής, ο μονοπωλιακός άνθρωπος, δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από το να μονοπωλήσει την αγορά για ένα νέο, πολύτιμο βιοϊατρικό προϊόν», λέει ο Bartee.

Γιατί λοιπόν τώρα; Γιατί τα ελεγχόμενα από τις εταιρείες μέσα ενημέρωσης λένε ξαφνικά την αλήθεια για τις μεταμοσχεύσεις νεότητος; Ίσως η κοινωνία να έφτασε τώρα στο σημείο τέτοιας υποβάθμισης που τέτοιου είδους πράγματα δεν θα σοκάρουν πλέον τον μέσο άνθρωπο, ο οποίος απευαισθητοποιήθηκε πλήρως σε κάθε μορφή κακού που διαπερνά τη Δύση.

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις μπορείτε να βρείτε στο OrganHarvesting.news .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

TheDailyBell.com

NaturalNews.com

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr