Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES MEGA ΣΟΚ: Το αστέρι του «ΠΑΘΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» ισχυρίζεται ότι οι ελίτ του Χόλιγουντ διακινούν παιδιά για να φτιάξουν το…ΑΔΡΕΝOΧΡΩΜΑ (αδρενοχρώμιο, adrenochrome)!!!

MEGA ΣΟΚ: Το αστέρι του «ΠΑΘΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» ισχυρίζεται ότι οι ελίτ του Χόλιγουντ διακινούν παιδιά για να φτιάξουν το…ΑΔΡΕΝOΧΡΩΜΑ (αδρενοχρώμιο, adrenochrome)!!!

by _
0 comment 2.7K views

MEGA ΣΟΚ: Το αστέρι του «ΠΑΘΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ», Jim Caviezel, ισχυρίζεται ότι οι ελίτ του Χόλιγουντ διακινούν παιδιά για το…ΑΔΡΕΝOΧΡΩΜΑ (αδρενοχρώμιο, adrenochrome)!!!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Όταν τα μεγάλα ονόματα αρχίζουν και αποκαλύπτουν τέτοια συγκλονιστικά πράγματα, τότε δεν υπάρχουν πλέον δήθεν «θεωρίες συνωμοσίας -που, μέχρι εχθές, τα καταφρονούσαν πολλοί εκεί έξω– αλλά αλήθειες ΜΕΓΑΛΕΣ που δεν μπορούν να αποκρυβούν πλέον!!!
Διαβάστε επίσης >> ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΥΨΗΛΗΣ ΕΛΙΤ

ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΥΨΗΛΗΣ ΕΛΙΤ

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ¨ΑΡΘΡΟ!!!…

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΠΗΓΗ >> The People’s Voice (Η Φωνή του Λαού)

22 Νοεμβρίου 2022

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Jim Caviezel (Τζιμ Καβίζελ), ο οποίος έπαιξε το ρόλο του Ιησού στο επικό Πάθος του Χριστού του Μελ Γκίμπσον, παραδέχτηκε ότι παιδιά απάγονται και διακινούνται από τους ελίτ του Χόλιγουντ.

Ο Caviezel εμφανίστηκε στο Clay Clark’s Health and Freedom Conference κοντά στην Tulsa της Οκλαχόμα αυτή την εβδομάδα και ασχολήθηκε με το θέμα της εμπορίας παιδιών στο Χόλιγουντ, αποκαλύπτοντας ότι η ελίτ της βιομηχανίας ψυχαγωγίας κακοποιεί τα παιδιά για…ΑΔΡΕΝOΧΡΩΜΑ (αδρενοχρώμιο, adrenochrome).

Σύμφωνα με τον Caviezel, ο οποίος προωθούσε τη νέα ταινία Sound of Freedom (Ο Ήχος της Ελευθερίας), οι ελίτ του Χόλιγουντ είναι εθισμένοι στο αδρενοχρώμιο.

Το έργο Sound of Freedom αφηγείται την ιστορία του Τιμ Μπάλαρντ, ενός πρώην πράκτορα της CIA, ο οποίος παραιτήθηκε από τη δουλειά του ως Ειδικός Πράκτορας στις Υπερεσία Ερευνών του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (HSI, Homeland Security Investigations). Οι πρώτες αναφορές δείχνουν ότι η ταινία αποκαλύπτει την παιδεραστία VIP και την εμπορία παιδιών.

Ο Jim Caviezal δεν είναι ο μόνος που βγαίνει μπροστά και εκθέτει τις ελίτ. Ο Μελ Γκίμπσον, ο οποίος σκηνοθέτησε τον Caviezal στο The Passion of the Christ (Το Πάθος του Χριστού), κατήγγειλε επίσης το Χόλιγουντ ως ένα «άντρο παρασίτων» που «γλεντάει με το αίμα των παιδιών».

Κατά τη διάρκεια μιας «αμφιλεγόμενης» εμφάνισης στο Graham Norton Show στο BBC το 2017, ο Gibson εκπαίδευσε τους σοκαρισμένους καλεσμένους για την πραγματική φύση των ελίτ του Χόλιγουντ στο πράσινο δωμάτιο στα παρασκήνια μετά την εμφάνισή του.



Τα στούντιο του Χόλιγουντ είναι «βουτηγμένα στο αίμα αθώων παιδιών» σύμφωνα με τον Μελ Γκίμπσον, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η κατανάλωση «βρεφικού αίματος είναι τόσο δημοφιλής στο Χόλιγουντ που βασικά λειτουργεί ως δικό του νόμισμα».

Οι ελίτ του Χόλιγουντ είναι «εχθρός της ανθρωπότητας που ενεργούν συνεχώς αντίθετα προς τα συμφέροντά μας» και «σπάνε κάθε ταμπού που έχει δώσει ο Θεός που είναι γνωστό στον άνθρωπο, συμπεριλαμβανομένης της ιερότητος των παιδιών», συνέχισε ο Γκίμπσον.

«Είναι ανοιχτό μυστικό στο Χόλιγουντ», είπε. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν τις δικές τους θρησκευτικές και πνευματικές διδασκαλίες και τα δικά τους κοινωνικά και ηθικά πλαίσια. Έχουν τα ιερά τους κείμενα –είναι άρρωστοι, πιστέψτε με– και δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο σε αντίθεση με αυτό που πρεσβεύει η Αμερική».

Το έχουμε δει να συμβαίνει τόσες φορές στο παρελθόν. Τον τελευταίο καιρό, η Νικόλ Κίντμαν και η Λίντσεϊ Λόχαν μίλησαν επίσης για την παιδεραστία στο Χόλιγουντ, πριν κάνουν πίσω, προσπαθούσες να καλύψουν τα ίχνη τους και προσποιούμενες ότι δεν είπαν ποτέ όσα είπαν για το θέμα. Η Lohan και η Kidman κατανοούν τη φύση των συνεπειών για όσους δαγκώνουν το χέρι που τους ταΐζει.

Οι στενοί φίλοι του Chris Cornell, του Chester Bennington, του Coolio και της Anne Heche έχουν παρουσιάσει εντυπωσιακά παρόμοιες ιστορίες, αποκαλύπτοντας ότι αυτοί οι σταρ εργάζονταν για να αποκαλύψουν το δίκτυο παιδεραστών στην καρδιά της μουσικής βιομηχανίας – και τους κόστισε τη ζωή.

Ζούμε σκοτεινούς καιρούς και χρειάζεται γενναιότητα για να ζεις με μάτια ορθάνοιχτα.

Είναι ζωτικής σημασίας οι αποκαλύψεις του Jim Caviezel για την παιδεραστία μεταξύ της ελίτ να ακούσουν από όσο το δυνατόν περισσότεροι άνρθωποι πριν τους λογοκρίνουν και τους φιμώσουν τα μεγάλα ΜΜΕ και οι τεχνολογικοί γίγαντες, όπως έκαναν στον φίλο και μέντορά του, τον Mel Gibson.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ όπου ερωτηθείς για το μεγάλο θέμα περι του….ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ στο Χόλιγουντ, ο κος Jim Caviezel λέγει τα εξής απίστευτα…

Όταν ένας αθλητής αγωνίζεται σε περιβάλλον υψηλής έντασης παράγει αδρεναλίνη. Το ίδιο ισχύει όταν ένα μικρό παιδί βασανίζεται από τις σκοτεινές ελιτιστικές δυνάμεις που ελέγχουν αυτόν τον κόσμο. Όταν αυτό βασανίζεται, παράγει επίσης την αδρεναλίνη που πάει αμέσως μετά στο αίμα και στη συνέχεια παράγει το… αδρενοχρώμιο [την οποίαν καταναλώνουν οι ελίτ προκειμένου να ανανεώσουν την υγεία τους!].

Δείτε τώρα το βίντεο και διαβάστε μετά τα παρακάτω άρθρα μας που εχουμε βγάλει για το ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ!….

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ!….

ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΥΨΗΛΗΣ ΕΛΙΤ

ΩΠΑΑΑΑΑΑ!!! – Μικρό παιδί βάζει στο χέρι του Μπάιντεν φιαλίδιο γεμάτο….ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ (ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ);;;!!!

Θυμάστε όταν το αδρενόχρωμα αποτελούσε «θεωρία συνωμοσίας;» Τώρα είναι ΓΕΓΟΝΟΣ με τη μορφή…«μεταμοσχεύσεων νεότητος». Πίσω από αυτό ο…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!!

Παλιο επεισόδιο των «Σίμπσονς» που αναφέρεται στο αδρενόχρωμα και εκρήξεις στο…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…!!!

Κοιτάξτε πόσο αποστεωμένη είναι η εμφάνιση της Celine Dion! Μήπως πίνει κι αυτή το…ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ;;;

Ο κορονοϊός, τα βρώμικά κυκλώματα της παιδοφιλίας και πως παράγεται το αδρενοχρώμιο.

«Φιλέλλην» Τομ Χάνκς: Άνθρωποι του Χόλιγουντ τον κατηγορούν για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, μερικοί από αυτούς καταλήγουν μετά…ΝΕΚΡΟΙ.

____________________

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr