Home Greek News Παλιο επεισόδιο των «Σίμπσονς» που αναφέρεται στο αδρενόχρωμα και εκρήξεις στο…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…!!!

Παλιο επεισόδιο των «Σίμπσονς» που αναφέρεται στο αδρενόχρωμα και εκρήξεις στο…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…!!!

by _
0 comment 807 views

Παλιό επεισόδιο των «Σίμπσονς» που αναφέρεται στο αδρενόχρωμα και εκρήξεις στο…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 24 Φεβ. 2021, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Υπάρχει ένα παλιό επισόδειο των «Σίμπσονς» από το 1991 που αναφέρεται τόσο στο αδρενόχρωμα (που φτιάνουν οι σατανιστές – παιδεραστές από το αίμα μικρών παιδών για να αποκτήσουν μακροζώια) όσο και σε εκρήξεις στο…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…!!!

Υπάρχει όμως σχέση μεταξύ των…ΔΥΟ;;; Οι Σίμπσονς δεν είναι απλώς ένα «καρτούν», αλλά αποτελούν έναν ολόκληρον μηχανισμόν προβλέψεως μελλοντικών γεγονότων!!! 

Στην παρακάτω ανάρτηση διαβάζουμε μια γραμμή από αυτό το παλιό επεισόδιο…

“Ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα αφορά το αδρενόχρωμα και να προσέξουμε τις εκρήξεις στο ελληνικό κοινοβούλιο.”

Πηγή της ανάρτησης >> https://m.facebook.com/photo.php?fbid=2867830093501383&id=100008232607721&set=a.1480480492236357&source=57

Όσο για το κομμάτι που αφορά την Ελλάδα, ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ…ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΕΔΩ ΚΑΙ…ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ!!!

Αλλά οι Σίμπσονς έχουν ασχοληθεί αρκετές φορές με την Ελλάδα διαχρονικά. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο  «Θύμα» των «Σίμπσος» κι η…Ελλάδα! Τι ακριβρώς «προέβλεψαν» για τους Έλληνες και ποιός ο ρόλος του…ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;; για περισσότερα.

Στα παρακάτω βίντεο βλέπουμε κομμάτια μερικών άλλων παλιών επεισοδίων των «Σίμπασονς» από το 2015 περίπου, όπου αναφέρονται πάλι στο…ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ (ή αδρενοχρώμιο) σε σχέση με όλα αυτά…ΧΑΜΕΝΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ, ΚΤΛ.!!!….

Στο επόμενο βίντεο, ο Μίστερ Μπέρνς (που στην πραγματική ζωή είναι ο κος…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!) λέει τα εξής ΦΡΙΚΤΑ…

Έχω δοκιμάσει κάθε λογής φάρμακο, αλλά αντελήφθηκα τελικά πως το μόνο πράγμα που χρειαζόμουν ήταν το αίμα ενος μικρού αγοριού



Στην παρακάτω εκπομπή μου (21 Φεβ. 2021) σας μιλάω εγώ αναλυτικά για όλα αυτά, ιδιαίτερα για το μεγάλο σκάνδαλο Πίτζαγκεϊτ που είναι το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ όσον αφορά όλα αυτά σκάνδαλα παιδεραστίας!.

Οι σατανάδες που «τρέχουν» αυτήν την πολυ-αγαπημένη από πολλούς -δυστυχώς!– σειρά χρησιμοποιούν τους «Σίμπσονς» σαν ένα μέσον προβλέψεως μελλοντικών γεγονότων. Σου λένε, δηλαδή, τι μέλλει γενέσθαι στον κόσμο πριν ακόμη συμβεί! 

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» κάναμε μεγάλο ρεπορτάζ πάνω σε αυτό θέμα πέρσι. Διαβάστε επίσης το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το πως «οι Σίμπσονς» «προβλέπουν» όλα τα μελλοντικά γεγονότα στον κόσμο! για περισσότερα!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr