Home Greek News ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!!! – Στην Ελλάδα οι Ομπάμα – Θα τους φιλοξενήσει στην Αντίπαρο ο φίλος τους και δήθεν φιλέλληνας Τομ Χανκς

ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!!! – Στην Ελλάδα οι Ομπάμα – Θα τους φιλοξενήσει στην Αντίπαρο ο φίλος τους και δήθεν φιλέλληνας Τομ Χανκς

by _
0 comment 220 views

ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!!! – Στην Ελλάδα οι Ομπάμα – Θα τους φιλοξενήσει στην Αντίπαρο ο φίλος τους και δήθεν φιλέλληνας Τομ Χανκς

Προτού διαβάσετε το εξής άρθρο-σοκ των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, διαβάστε λίγο πρώτα αυτά που έχουμε βγάλει τόσο για τους Ομπάμα όσο και για τον Τομ Χάνκς, για να καταλάβετε τελικά με…ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ….

Η σύνδεση του Μπαράκ Ομπάμα με το μεγάλο σκάνδαλο παιδεραστίας Pizzagate (Πιτσαγκεϊτ) αποκαλύπτεται στα νέα έγγραφα Έπσταϊν

Θύμα του Τ. Επσταϊν σε δικαστήριο: Έχω κασέτες που δείχνουν τους ΟΜΠΑΜΑ να βιάζουν ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. Θα τους υποδεχθεί η ΕΛΛΑΔΑ τον Ιούλιο!!!

ΒΟΜΒΑ: Νέα έγγραφα του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης των ΗΠΑ αποκαλύπτουν ότι η πανδημία του COVID ήταν μια επιχείρηση του Υπουργείου Άμυνας που χρονολογείται από τον Ομπάμα

Εγγράφηκε η «Μισέλ» Ομπάμα για να ψηφίσει ως…ΑΝΔΡΑΣ το 1994 σύμφωνα με τη Πολιτεία του Ιλινόις!!! Άλλαξε επίσημα το φύλο “της” σε θηλυκό το 2008, την ίδια χρονιά που ο σύζυγός “της” ήταν υποψήφιος για την προεδρία…!!!

MEGA ΣΟΚ – Εκλογική νοθεία: Πιάστηκε ON CAMERA να καυχιέται ότι «Οι Δημοκρατικοί ελέγχουν τις μηχανές ψηφοφορίας» ο…ΟΜΠΑΜΑ…!!!

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ τον αστέρα του Τομ Χάνκς στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ μερικοί ΑΝΤΙ-φαν του αποκαλώντας τον…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ!!!!

Ρε Κούλη, γιά ρώτα τον φίλο σου τον Τομ Χάνκς αν είναι κι αυτός…ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ, όπως ο συνάδελφός σου Ν. Γεωργιάδης…

ΣΟΚ: Ευρέθη το όνομα του…ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ στις πτήσεις του Επσταϊν;;; Τον έκραζαν στο Instagram και απενεργοποίησε τα σχόλια!!!

«Φιλέλλην» Τομ Χάνκς: Άνθρωποι του Χόλιγουντ τον κατηγορούν για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, μερικοί από αυτούς καταλήγουν μετά…ΝΕΚΡΟΙ.

 


Στην Ελλάδα οι Ομπάμα – Θα τους φιλοξενήσει στην Αντίπαρο ο φίλος τους Τομ Χανκς

Parapolitika Newsroom

16.06, 14:02


Yπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον πρώην Αμερικανό Πρόεδρο και τη σύζυγό του να βρίσκονται στη χώρα μας αυτό το Σαββατοκύριακο προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο «γάμο των δισεκατομμυριούχων» στο Καστελόριζο

και την Αντίπαρο βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, 35 Αμερικανοί πράκτορες και μέλη της ασφάλειας του πρώην πλανητάρχη προκειμένου να οργανώσουν το ταξίδι του Μπαράκ Ομπάμα και της συζύγου του, Μισέλ, οι οποίοι πρόκειται να φιλοξενηθούν στη βίλα του Τομ Χανκς.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η αστυνομία και το Λιμενικό βρίσκονται επί ποδός, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η άφιξη του ζεύγους Ομπάμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για άφιξή του τη μεθεπόμενη Πέμπτη 22 Ιουνίου και αφού παρευρεθεί νωρίτερα την ίδια ημέρα στο SNF Nostos Conference 2023, όπου και θα συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών, μαζί με τον πρόεδρο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» Ανδρέα Δρακόπουλο.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέπτεται το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Το 2016, κατά τη διάρκεια της τελευταίας διεθνούς επίσκεψής του, στο πλαίσιο της διακυβέρνησής του, είχε εκφωνήσει μια συγκινητική ομιλία από τη σκηνή της Αίθουσας «Σταύρος Νιάρχος».

Ο γάμος της χλιδής

Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον πρώην Αμερικανό Πρόεδρο και τη σύζυγό του να βρίσκονται στη χώρα μας αυτό το Σαββατοκύριακο προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο «γάμο των δισεκατομμυριούχων» στο Καστελόριζο, το Σάββατο 17 Ιουνίου.

Ο Ανδρέας Λιβέρης παντρεύει το γιο του, Αντώνη, με την Αμέλια ΜακΚίνον, με καλεσμένους ηχηρά ονόματα του επιχειρείν, από Αμερική, Αυστραλία και Ελλάδα, αλλά και Προέδρους κρατών, με τους οποίους συνδέεται με φιλικούς δεσμούς. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα.

Όσον αφορά στη φημολογούμενη άφιξη του πρώην πλανητάρχη και της συζύγου του στην Αντίπαρο, το βέβαιο είναι ότι τα ζεύγη Χανκς και Ομπάμα δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνουν μαζί διακοπές, καθώς συνδέονται με στενή φιλία.

Πριν από τέσσερα χρόνια, στην τελευταία εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αστειεύτηκε σχετικά με τις διακοπές που είχε κάνει στη Γαλλική Πολυνησία με τη Μισέλ και τον Μπαράκ Ομπάμα, τον Μπρους Σπρίνγκστιν και την Όπρα.

«Κι εγώ και η Όπρα νευριάσαμε και αναρωτηθήκαμε: Εκεί έχει οδηγηθεί ο κόσμος με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Να μην μπορούμε, δηλαδή, να πάμε διακοπές με το σκάφος ενός δισεκατομμυριούχου στην Ταϊτή με έναν πρώην Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, χωρίς να το μάθει κανείς;».

Ο διάσημος ηθοποιός δεν δίστασε να περιγράψει και αστεία περιστατικά που έζησε στο νησί κατά τη διάρκεια των διακοπών με τους εξίσου διάσημους παραθεριστές.

«Αποφασίσαμε να πάρουμε ποδήλατο και να εξερευνήσουμε την περιοχή, αλλά εγώ πήρα το χειρότερο. Οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών πήραν όλα τα καινούρια φανταχτερά ποδήλατα, με δερμάτινες σέλες. Κι έφυγαν όλοι. Ο πρώην Πρόεδρος, η Όπρα. Κι έμεινα εγώ πίσω με ένα ποδήλατο με το οποίο δεν μπορείς να μοιράσεις ούτε εφημερίδες».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 16/06/2023

https://www.parapolitika.gr/ellada/article/1282679/stin-ellada-oi-obama-tha-tous-filoxenisei-stin-adiparo-o-filos-tous-tom-hanks/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr