Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Εγγράφηκε η «Μισέλ» Ομπάμα για να ψηφίσει ως…ΑΝΔΡΑΣ το 1994 σύμφωνα με τη Πολιτεία του Ιλινόις!!! Άλλαξε επίσημα το φύλο “της” σε θηλυκό το 2008, την ίδια χρονιά που ο σύζυγός “της” ήταν υποψήφιος για την προεδρία…!!!

Εγγράφηκε η «Μισέλ» Ομπάμα για να ψηφίσει ως…ΑΝΔΡΑΣ το 1994 σύμφωνα με τη Πολιτεία του Ιλινόις!!! Άλλαξε επίσημα το φύλο “της” σε θηλυκό το 2008, την ίδια χρονιά που ο σύζυγός “της” ήταν υποψήφιος για την προεδρία…!!!

by _
0 comment 641 views

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ 100 τοις 100…

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ…!!!…

Εγγράφηκε η «Μισέλ» Ομπάμα για να ψηφίσει ως…άνδρας το 1994 σύμφωνα με το εκλογικό συμβούλιο της Πολιτείας του Ιλινόις…!!!

Άλλαξε επίσημα το φύλο “της” σε θηλυκό το 2008, την ίδια χρονιά που ο σύζυγός της ήταν υποψήφιος για την προεδρία…!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ, ΜΙΧΑΛΗΗΗΗΗΗΗ!!!…

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 23 Ιουλ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ξεκινάμε με το εξής βίντεο που αφιερώνουμε στον κάθε…ΔΥΣΠΙΣΤΟ εκεί έξω….

Η πρώην Πρώτη «Κυρία» Μισέλ Ομπάμα είχε εγγραφεί για να ψηφίσει ως…άνδρας από το 1994 έως το 2008, σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που ελήφθησαν από το Εκλογικό Συμβούλιο της Πολιτείας του Ιλινόις. Τα επίσημα έγγραφα αποκαλύπτουν επίσης ότι η Ομπάμα άλλαξε επίσημα το φύλο της σε θηλυκό το 2008, την ίδια χρονιά που ο σύζυγός της ήταν υποψήφιος για την προεδρία.

Τα επίσημα έγγραφα ελήφθησαν από την πολιτεία του Ιλινόις από τον σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ Joel Gilbert, ο οποίος εξηγεί ότι αποφάσισε να «ακολουθήσει σοβαρή προσέγγιση» για να μάθει για το ιστορικό υπόβαθρο της Μισέλ Ομπάμα επειδή τα συστημικά μέσα ενημέρωσης αρνούνται να θίξουν το θέμα.

Αλλά δεν περίμενε να βρει αποδείξεις ότι είχε εγγραφεί ως άντρας “αυτή” για να ψηφίσει για δεκατέσσερα χρόνια.



Ο Γκίλμπερτ έμεινε έκπληκτος όταν έλαβε τις επίσημες κάρτες εγγραφής ψηφοφόρων της Μισέλ Ομπάμα από το 1994 και το 2008. Περιγράφοντας τη διαδικασία αποκάλυψης της «μεταβαλλόμενης σεξουαλικής ταυτότητας» της Μισέλ Ομπάμα, ο Γκίλμπερτ γράφει:

«Έχοντας λάβει πρόσφατα επίσημα έγγραφα από την πολιτεία του Ιλινόις, να τι μπορώ να πω με σιγουριά: Βρήκα απόδειξη σε επίσημα έγγραφα ότι η Μισέλ Ομπάμα εγγράφηκε για να ψηφίσει ως άνδρας το 1994. Έχω επίσης επίσημη απόδειξη ότι, μετά από 14 χρόνια ψηφίζοντας ως άντρας, η Μισέλ Ομπάμα άλλαξε το φύλο της το 2008 από άνδρας σε γυναίκα. Δεν πρόκειται για βλακεία στα social media, αυτό είναι γεγονός. Πήρα τα έγγραφα από το Εκλογικό Συμβούλιο της Πολιτείας του Ιλινόις μόλις την περασμένη εβδομάδα. Εδώ είναι η επίσημη κάρτα εγγραφής ψηφοφόρων της Μισέλ Ομπάμα από το 1994 όταν εγγράφηκε για να ψηφίσει ως άνδρας. Το γράμμα Μ κυκλώνεται κάτω από το Φύλο.»

«Στη συνέχεια, στις 14 Ιουλίου 2008, με τον σύζυγό της να προτείνεται από τους Δημοκρατικούς για την προεδρία, άλλαξε το φύλο της από αρσενικό σε θηλυκό».



Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε γράψει πολλά αποκαλυπτικά για αυτό το θέμα. Διαβάστε επίσης ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα ακόλουθα για περισσότερα…

Τι εννοεί ο τίτλος του νέου βιβλίου «της» Μισέλ Ομπάμα «Γενόμενη Μισέλ Ομπάμα»; Γενόμενη;;;

Γνωστό θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την Ελίτ: «Πουλήθηκα ως ανήλικη στον Ομπάμα και τον Μπάιντεν για το σέξ. ΑΝΔΡΑΣ η “Μισέλ” Ομπάμα»

Σίχαμα Ομπάμα: Δεν πρέπει να είναι κανείς και τόσο άντρας. Ρωτήστε τη «Μισέλ». Θα σας πει «αυτή». Γουστάρει ο Κούλης…

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ τα παιδιά του Μπαράκ και της «Μισέλ» Ομπάμα! Βρέθηκαν οι…ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΙ…ΧΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! ΙΔΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ…ΟΚΤΩΒΡΗ…!!! Η «ΜΙΣΕΛ» ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΑ Ο…«ΜΙΧΑΛΗΣ»!!!

ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ…ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ…ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!…



 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr