Home ΚΟΣΜΟΣ Θύμα του Τ. Επσταϊν σε δικαστήριο: Έχω κασέτες που δείχνουν τους ΟΜΠΑΜΑ να βιάζουν ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. Θα τους υποδεχθεί η ΕΛΛΑΔΑ τον Ιούλιο!!!

Θύμα του Τ. Επσταϊν σε δικαστήριο: Έχω κασέτες που δείχνουν τους ΟΜΠΑΜΑ να βιάζουν ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. Θα τους υποδεχθεί η ΕΛΛΑΔΑ τον Ιούλιο!!!

by _
0 comment 499 views
 Το τελευταίο άρθρο που …
 Το τελευταίο άρθρο που …

Θύμα του Τ. Επσταϊν σε δικαστήριο: Έχω βίντεο κασέτες που δείχνουν τους ΟΜΠΑΜΑ να βιάζουν ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. Θα τους υποδεχθεί η ΕΛΛΑΔΑ τον Ιούλιο!!!

ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΤΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ!!!

Το τελευταίο άρθρο που είχαμε βγάλει για αυτό το θέμα με τίτλο Εγγράφηκε η «Μισέλ» Ομπάμα για να ψηφίσει ως…ΑΝΔΡΑΣ το 1994 σύμφωνα με τη Πολιτεία του Ιλινόις!!! Άλλαξε επίσημα το φύλο “της” σε θηλυκό το 2008, την ίδια χρονιά που ο σύζυγός “της” ήταν υποψήφιος για την προεδρία…!!!

Διαβάστε πρώτα αυτό ΕΔΩ για να καταλάβετε καλά το ὄλο θέμα αυτό.

Εγγράφηκε η «Μισέλ» Ομπάμα για να ψηφίσει ως…ΑΝΔΡΑΣ το 1994 σύμφωνα με τη Πολιτεία του Ιλινόις!!! Άλλαξε επίσημα το φύλο “της” σε θηλυκό το 2008, την ίδια χρονιά που ο σύζυγός “της” ήταν υποψήφιος για την προεδρία…!!!

Τώρα δίνουμε σήμερα συνέχεια σε αυτό το θέμα και τις περαιτέρω πληροφορίες που έχουμε να προσθέσουμε σε αυτό είναι συγκλονιστικότατες–και πούμε το λιγότερο!!!

ΕΠΙΣΗΣ και καθώς διαβάζετε το παρακάτω, να έχετε υπόψιν σας το γεγονός πως αυτά τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ θα τα υποδεχθούν στην….ΕΛΛΑΔΑ τα στελέχη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο Ο Μπαράκ Ομπάμα έρχεται στην Αθήνα – Θα συμμετάσχει σε συνέδριο του Σταύρος Νιάρχος για περισσότερα.

—————————-

Επίσημα έγγραφα της κυβέρνησης αποκαλύπτουν την 14χρονη ιστορία της Μισέλ Ομπάμα ως άνδρα

21 Φεβρουαρίου 2023 Baxter Dmitry

Η Σάρα Ράνσομ, θύμα εμπορίας παιδιών του Τζέφρι Έπσταϊν, είπε σε δικαστήριο στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι «έφτιαξε αντίγραφα για κασέτες που δείχνουν υψηλόβαθμους αξιωματούχους να βίαζαν παιδιά και να διαπράττουν άλλα φρικτά εγκλήματα».

Epstein Victim Vows To Release Video Tape Showing VIP Elites Raping and Murdering Children

Αν αναρωτιέστε γιατί τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι τόσο αποφασισμένα να καταπνίξουν αυτήν την ιστορία, η απάντηση βρίσκεται στα ονόματα των ελίτ VIP που εμπλέκονται.

Ο Ράνσομ υποστήριξε περαιτέρω ότι «το βίντεο δείχνει τον Ομπάμα και τη Μισέλ να κάνουν σεξ με ένα θύμα».

Καθώς κυκλοφορούν τα νέα ότι ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα κατονομάστηκαν και ντροπιάστηκαν από ένα από τα θύματα σεξουαλικής εμπορίας παιδιών του Τζέφρι Έπσταϊν, δεν ήταν ποτέ τόσο σημαντικό να καταλάβουμε ποια είναι στην πραγματικότητα η Μισέλ Ομπάμα.

Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που ελήφθησαν από το εκλογικό συμβούλιο της Πολιτείας του Ιλινόις, η πρώην Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα ήταν εγγεγραμμένη για να ψηφίσει ως…άνδρας από το 1994 έως το 2008. Τα επίσημα έγγραφα αποκαλύπτουν επίσης ότι ο Ομπάμα άλλαξε επίσημα το φύλο της σε θηλυκό το 2008, την ίδια χρονιά ο σύζυγός της διεκδικούσε την προεδρία.

Τα επίσημα έγγραφα ελήφθησαν από την πολιτεία του Ιλινόις από τον δημιουργό ντοκιμαντέρ Joel Gilbert, ο οποίος εξηγεί ότι αποφάσισε να «ακολουθήσει σοβαρή προσέγγιση» για να μάθει για το ιστορικό της Μισέλ Ομπάμα, επειδή τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αρνούνται να αγγίξουν το θέμα.

Αλλά η Gilbert δεν περίμενε να βρει απόδειξη ότι είχε εγγραφεί για να ψηφίσει ως άντρας για δεκατέσσερα χρόνια.

Ο Γκίλμπερτ έμεινε έκπληκτος όταν έλαβε τις επίσημες κάρτες εγγραφής ψηφοφόρων της Μισέλ Ομπάμα από το 1994 και το 2008. Περιγράφοντας τη διαδικασία αποκάλυψης της «αλλαγής της σεξουαλικής ταυτότητας» της Μισέλ Ομπάμα, ο Γκίλμπερτ γράφει:

«Έχοντας λάβει πρόσφατα επίσημα έγγραφα από την πολιτεία του Ιλινόις, να τι μπορώ να πω με βεβαιότητα: Βρήκα απόδειξη σε επίσημα έγγραφα ότι η Μισέλ Ομπάμα εγγράφηκε για να ψηφίσει ως άνδρας το 1994. Έχω επίσης επίσημη απόδειξη ότι, μετά από 14 χρόνια ψηφίζοντας ως άντρας, η Μισέλ Ομπάμα άλλαξε το φύλο της το 2008 από άνδρας σε γυναίκα. Δεν πρόκειται για βλακεία στα social media, αυτό είναι γεγονός. Έλαβα τα έγγραφα από το Συμβούλιο Εκλογών της Πολιτείας του Ιλινόις μόλις την περασμένη εβδομάδα. Εδώ είναι η επίσημη κάρτα εγγραφής ψηφοφόρων της Μισέλ Ομπάμα από το 1994 όταν εγγράφηκε για να ψηφίσει ως άνδρας. Το γράμμα Μ κυκλώνεται κάτω από το Φύλο.»

«Στη συνέχεια, στις 14 Ιουλίου 2008, με τον σύζυγό της να προτείνεται από τους Δημοκρατικούς για την προεδρία, άλλαξε το φύλο της από αρσενικό σε θηλυκό».

Απίστευτο το timing, είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr