Home ΗΠΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ τον αστέρα του Τομ Χάνκς στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ μερικοί ΑΝΤΙ-φαν του αποκαλώντας τον…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ!!!!

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ τον αστέρα του Τομ Χάνκς στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ μερικοί ΑΝΤΙ-φαν του αποκαλώντας τον…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ!!!!

by _
0 comment 324 views

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ τον αστέρα του Τομ Χάνκς στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ μερικοί ΑΝΤΙ-φαν του αποκαλώντας τον…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ!!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 12 ΑΠΡΙΛ.. 2023 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε ένα κομμάτι ενος παλιού επεισοδίου της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «Bosom Buddies» (Επιστήθια Φιλαράκια) στην οποία έπαιζε ο Tom Hanks, όπου μιλάνε ανοικτά ΟΛΟΙ για…ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ!!!…

Ο κάποτε νεαρός αναδυόμενος ηθοποιός Isaac Kappy μας προειδοποιούσε χρόνια για τον Χάνκς ότι είναι…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ τώρα είναι πλέον…ΝΕΚΡΟΣ…

Στο επόμενο βίντεο βλέπουμε παλι τον Τομ Χάμκς πάλι στο «Bosom Buddies» (Επιστήθια Φιλαράκια) να κάνει πολύ άσχημες σεξουαλικές χειρονομίες με τα χέρια του!!!…

Και εδώ φοράαι το σύμβολο του μεγάλου..ΔΑΙΜΟΝΟΣ ΜΠΑΦΟΜΕΤ!!!.

Και τέλος, βλέπουμε ένα βίντεο που αναρτήθηκε πρόσφατα στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης όπου ΑΝΤΙ-φαν του Χάνκς ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ή ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ τον αστέρα του Χάνκς στο Hollywood Walk of Fame (στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ) στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνιας γράφοντας πάνω από το όνομά του τη λέξη….ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ!!!

Διαβάστε τώρα τα εξής άρθρα που έχουμε βγάλει για τον Χάνκς και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα….

«Φιλέλλην» Τομ Χάνκς: Άνθρωποι του Χόλιγουντ τον κατηγορούν για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, μερικοί από αυτούς καταλήγουν μετά…ΝΕΚΡΟΙ.

Δίκη Λιγνάδη: Πλήθος κόσμου κατηγορεί τον Τομ Χανκς ότι είναι παιδεραστής στο Instagram του Κυριάκου Μητσοτάκη!!!

Ρε Κούλη, γιά ρώτα τον φίλο σου τον Τομ Χάνκς αν είναι κι αυτός…ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ, όπως ο συνάδελφός σου Ν. Γεωργιάδης…

ΣΟΚ: Ευρέθη το όνομα του…ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ στις πτήσεις του Επσταϊν;;; Τον έκραζαν στο Instagram και απενεργοποίησε τα σχόλια!!!

Ο ΜΑΣΟΝΟΣ Τομ Χανκς πρωταγωνιστεί σε ταινίες που βρίζουν το Χριστό & τον κάναμε «πολίτη» της Ελλάδος;;;!!!

Τσετ Χανκς: Ο γιος του Τομ Χανκς «αδειάζει» τον πατέρα του – «Ποτέ δεν είχα ισχυρό αντρικό πρότυπο στην οικογένεια»

Τ. Χανκς: “Όσοι νομίζουν οτι είμαι το καλό παιδί του Χόλιγουντ, είναι διότι δεν ψάχνουν στην πίσω πλευρά του σπιτιού μου για…πτώματα”

Οι ηθοποιοί Νικόλ Κίντμαν, δήθεν “φιλέλλην” Τομ Χάνς κι άλλοι προωθούν να ατζέντα του ΠΟΦ για τη κατάργηση του κρέατος και την κατανάλωση…ΖΩΥΦΙΩΝ από τον γενικό πληθυσμό!

Η ταίνια ‘The Terminal’ με τον Τομ Χάνς που προμήνυσε αυτά που συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ με τον «κορωναϊο»

Ο ΑΠΑΤΕΩΝ Τομ Χάνς ανακοίνωσε ότι «κόλλησε» τον κορωναϊό χρησιμοποιώντας συμβολισμούς των…ΜΑΣΟΝΩΝ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr