Home Greek News Δίκη Λιγνάδη: Πλήθος κόσμου κατηγορεί τον Τομ Χανκς ότι είναι παιδεραστής στο Instagram του Κυριάκου Μητσοτάκη!!!

Δίκη Λιγνάδη: Πλήθος κόσμου κατηγορεί τον Τομ Χανκς ότι είναι παιδεραστής στο Instagram του Κυριάκου Μητσοτάκη!!!

by _
0 comment 226 views

Δίκη Λιγνάδη: Πλήθος κόσμου κατηγορεί τον Τομ Χανκς ότι είναι παιδεραστής στο Instagram του Κυριάκου Μητσοτάκη!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 14 Ιουλ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΔΕΙΤΕ τι είχαμε βγάλει τον Ιουλ. του 2020 όταν γινόταν εκείνη η μεγάλη παράσταση στην Επίδαυρο όπου σύμφωνα με τον Στέφανο Χίο του «ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ», υπάρχουν καταγγελίες ότι εκείνη την στιγμή ΒΙΑΖΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο…ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ και τούτο μάλιστα…ΠΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ με ό, τι συνεπάγεται αυτό!!! Η δε παράσταση αυτή έτυχε να συμπέσει με την τότε επίσκεψη του κιου…ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Και ως γνωστόν, ο Χάνκς είχε συναντηθεί τότε με τον ίδιον τον…ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ «ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ» ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, διότι όπως θα δείτε παρακάτω, δεν είναι μόνο ο κος Λιγνάδης που κατηγορείτε ότι είναι παιδίφιλος, αλλά και…Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ!!!

Και παρ όλο που η παρακάτω ανάρτηση του Μητσοτάκη στο Instagram είναι από τον Ιουλ. πέρσι, ΔΕΙΤΕ πως ο κόσμος ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να την σχολιάζει κατακεραυνώνοντας τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τους δεσμούς του με τον Χάνκς!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Χίος: «Έχουμε βίντεο σκληρού παιδεραστικού υλικού που δείχνει ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΜΕ…ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ.» για περισσότερα!…


Άρχισαν τα όργανα – Κόσμος κατηγορεί τον Τον Χανκς ότι είναι παιδεραστής στο Instagram του Κυριάκου Μητσοτάκη!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 28 Ιουλ. 2020, 20:20, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στην παρακάτω ανάρτηση στο προφίλ Instagram του Κυριάκου Μητσοτάκη διαβάζουμε τα εξής συγκλονιστικά σχόλια ανθρώπων που έχουν ακολουθήσει τον λογαριασμό του Έλληνα πρωθυπουργού. Υπάρχει κόσμος που αφήνουν να εννοηθεί ότι ο Τομ Χάνκς είναι…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ!!!

Δείτε πρώτα την εν λόγω ανάρτηση….

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on

Προσέξετε όμως τα σχόλια που ειπωθηκαν εκεί (στα Αγγλικά ως επι το πλείστον) αναφορικά με τις κατηγορίες παρα πολλών ανθρώπων από όλο τον κόσμο που έχουν συνδέσει ακόμη και τον…ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ με τον…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ και τα εγκλήματά του εις βάρος πάρα πολλών μικρών παιδιών!!!

Π.χ., ένας λέει «ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΥΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!» ενώ δύο άλλο αναφέρουν το μεγάλο σκάνδαλο Pizzagate, (Πιτσαγκεϊτ) ή Pedogate (Παιδογκεϊτ) που έχει να κάνει με τις αποκαλύψεις από το 2016 τόσο των Wikileaks όσο και χάκερ που είχαν αποκαλύψει τότε πως οι Κλίντον και άλλοι πολιτικοί της Ουάσινγκτον καθώς και πολλές διασημότηες εμπλέκονται σε αυτά τα διεθνώς δρώντα κυκλώματα απαγωγής παιδιών και…ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ‘Ενας άλλος λέει «Ακόμα κι εκεί να μπορείτε να συλληφθείτε. Δεν υπάρχει διαφυγή από τα εγκλήματά σας κατά της ανθρωπότητας».

ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ…ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ!!!…

Πρόσφατα, παραπάνω από 30 χιλιάδες κόσμος έκαμνε ακριβώς το ΙΔΙΟ πράγματα στον κο Τομ Χάνκς, λέγοντας τον δημόσια…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ με αποτέλεσμα ο ίδιος να απενεργοποιήσει τα σχολια στο ποφιλ του!!!

Διαβάστε τώρα το χθεσινό μας άρθρο για το ίδιο θέμα όπου μπαίνουμε σε λεπτομέριες….

Ρε Κούλη, γιά ρώτα τον φίλο σου τον Τομ Χάνκς αν είναι κι αυτός…ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ, όπως ο συνάδελφός σου Γεωργιάδης…

Διαβάστε τώρα τα εξής πάλι για τον Χάνκς…

Οι ηθοποιοί Νικόλ Κίντμαν, δήθεν “φιλέλλην” Τομ Χάνς κι άλλοι προωθούν να ατζέντα του ΠΟΦ για τη κατάργηση του κρέατος και την κατανάλωση…ΖΩΥΦΙΩΝ από τον γενικό πληθυσμό!

 

_________

#σκάνδαλοΛιγνάδη! #ΔημήτρηςΛιγνάδης #ΚυριάκοςΜητσοτάκης #ΝΔ_παιδεραστές #MeToo #MeTooGreece

Μενδώνη, Απόστολος Δοξιάδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Δημήτρης Λιγνάδης, παιδοφιλία, παιδόφιλοι, παιδεραστία, παιδεραστές, Me Too, MeToo,ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα, ΜΚΟ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr