Home ΚΟΣΜΟΣ Οι ηθοποιοί Νικόλ Κίντμαν, δήθεν “φιλέλλην” Τομ Χάνς κι άλλοι προωθούν να ατζέντα του ΠΟΦ για τη κατάργηση του κρέατος και την κατανάλωση…ΖΩΥΦΙΩΝ από τον γενικό πληθυσμό!

Οι ηθοποιοί Νικόλ Κίντμαν, δήθεν “φιλέλλην” Τομ Χάνς κι άλλοι προωθούν να ατζέντα του ΠΟΦ για τη κατάργηση του κρέατος και την κατανάλωση…ΖΩΥΦΙΩΝ από τον γενικό πληθυσμό!

by _
0 comment 208 views

Οι ηθοποιοί Νικόλ Κίντμαν, δήθεν “φιλέλλην” Τομ Χάνς κι άλλοι προωθούν να ατζέντα του ΠΟΦ για τη κατάργηση του κρέατος και την κατανάλωση…ΖΩΥΦΙΩΝ από τον γενικό πληθυσμό!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 14 Ιουλ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Οι ηθοποιοί Νικόλ Κίντμαν, δήθεν “φιλέλλην”Τομ Χάνς κι άλλοι προωθούν να ατζέντα του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρους του Κλάους Σβάμο για τη κατάργηση του βοείου κρέατος και την κατανάλωση…ΖΩΥΦΙΩΝ από τον γενικό πληθυσμό!

ΝΑ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ και το παρακάτω βίντεο τα λέγει ΟΛΑ και ΔΕΝ επιδέχεται ουδεμίας παρερμηνέυσεως.

Μην ξεχνάμε πως είναι ο ίδιος ο Κλάους Σβάμπ που λέγει συνέχεια ότι δεν θα σας ανήκει τίποτε, θα τρώγετε τα ζωύφια και θα γουστάρετε κιόλας και, γενικά, θα είσαστε όλοι…ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

Το γεγονός όμως πως στο εξής βίντεο βλέπουμε και τον Τομ Χάνκς αποδεικνύει το γεγονός πως είναι κι αυτός…ΟΧΙ «φιλέλλην» αλλά…ΜΙΣΕΛΛΗΝ, διότι είναι κι αυτός ΥΠΕΡ της..ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΕΩΣ του Φόρουμ, ΤΑ ΛΕΓΕΙ ΟΛΑ!!!

Για περισσότερα όμως για το ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είν᾽ο Χαμκς, διαβάστε επίσης τα ακόλουθα άρθρα μας…



«Φιλέλλην» Τομ Χάνκς: Άνθρωποι του Χόλιγουντ τον κατηγορούν για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, μερικοί από αυτούς καταλήγουν μετά…ΝΕΚΡΟΙ.

Πλήθος κόσμου κατηγορεί τον Τον Χανκς ότι είναι παιδεραστής στο Instagram του Κυριάκου Μητσοτάκη!!!

Τ. Χανκς: “Όσοι νομίζουν οτι είμαι το καλό παιδί του Χόλιγουντ, είναι διότι δεν ψάχνουν στην πίσω πλευρά του σπιτιού μου για…πτώματα”

Η ταίνια ‘The Terminal’ με τον Τομ Χάνς που προμήνυσε αυτά που συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ με τον «κορωναϊο»

Ο ΑΠΑΤΕΩΝ Τομ Χάνς ανακοίνωσε ότι «κόλλησε» τον κορωναϊό χρησιμοποιώντας συμβολισμούς των…ΜΑΣΟΝΩΝ!!!



Δείτε το βίντεο…

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr