Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES MEGA ΣΟΚ – Εκλογική νοθεία: Πιάστηκε ON CAMERA να καυχιέται ότι «Οι Δημοκρατικοί ελέγχουν τις μηχανές ψηφοφορίας» ο…ΟΜΠΑΜΑ…!!!

MEGA ΣΟΚ – Εκλογική νοθεία: Πιάστηκε ON CAMERA να καυχιέται ότι «Οι Δημοκρατικοί ελέγχουν τις μηχανές ψηφοφορίας» ο…ΟΜΠΑΜΑ…!!!

by _
0 comment 1.2K views
Ο Ομπάμα πιάστηκε ON CAMERA να κ…
Ο Ομπάμα πιάστηκε ON CAMERA να κ…

MEGA ΣΟΚ – Εκλογική νοθεία: Πιάστηκε ON CAMERA να καυχιέται ότι «Οι Δημοκρατικοί ελέγχουν τις μηχανές ψηφοφορίας» ο…ΟΜΠΑΜΑ…!!!

Μήπως τις Προεδρικές Εκλογές εκείνης της εποχής τις είχαν κλέψει ΚΑΙ ΠΛΑΙ οι….ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 18 ΝΟΕΜ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με τους Δημοκρατικούς και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, η εκλογική νοθεία δεν υφίσταται, ανεξάρτητα από την εμφάνιση στατιστικά αδύνατων προτύπων ψηφοφορίας σε βασικές έδρες που καταλήγουν πάντα να ακολουθούν τον δρόμο των Δημοκρατικών.

Ενώ οι Δημοκρατικοί συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την απάτη στις ψηφοφορίες στις ΗΠΑ και τα αποτελέσματα των εκλογών γίνονται όλο και πιο περίεργα, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά σε όσα είπε ο Ομπάμα το 2008, πριν εκλεγεί πρόεδρος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΛΙΠ ΟΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ…

https://cdn.newspunch.com/wp-content/uploads/2022/11/Screen-Shot-2022-11-16-at-4.14.03-PM.png.webp

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο πολιτικό φάσμα, και ακόμα κι αν καταλαβαίνετε ότι οι Δημοκρατικοί και οι Ρεπουμπλικάνοι αντιπροσωπεύουν δύο κεφάλια του ίδιου φιδιού, η τρέχουσα κατάσταση θα πρέπει να σας απασχολεί.

Στο βίντεο που επανεμφανίστηκε, ο Ομπάμα προσπαθούσε να αμβλύνει τις ανησυχίες για μια πιθανή συντριπτική νίκη των Ρεπουμπλικάνων το 2008 λέγοντας σε ένα πλήθος Δημοκρατικών ψηφοφόρων στο Οχάιο ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν επειδή οι Δημοκρατικοίελέγχουν τις εκλογικές μηχανές.

Πολύ επιβαρντικό στοιχείο, είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε.



Όμως τα εντυπωσιακά πλάνα δεν σταματούν εδώ. Ο τότε γερουσιαστής των ΗΠΑ από το Ιλινόις συνέχισε ισχυριζόμενος ότι οι Ρεπουμπλικάνοι «έχουν πειράξει τις εκλογές στο παρελθόν» προτού παραδεχτεί ότι «μερικές φορές και οι Δημοκρατικοί το έχουν κάνει».

Κάτι που είναι πολύ περίεργο, επειδή οι Δημοκρατικοί το 2022 ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η…εκλογική νοθεία.

Ξέρεις τι λένε για τον διάβολο; Το μεγαλύτερο κόλπο που έκανε ποτέ ήταν να πείσει τον κόσμο ότι δεν υπάρχει.

Είναι το να πείσεις το έθνος ότι η νοθείαστις κάλπες δεν υπάρχει το μεγαλύτερο κόλπο που έκαναν ποτέ οι Δημοκρατικοί;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:  >> https://rumble.com/v1v974s-obama-caught-boasting-democrats-control-the-voting-machines.html

Μήπως τις Προεδρικές Εκλογές εκείνης της εποχής τις είχαν κλέψει ΚΑΙ ΠΛΑΙ οι….ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ, όπως τις έκλεψαν και το 2020;;; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

——————

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/obama-caught-boasting-democrats-control-the-voting-machines/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr