Home Greek News Εν μέσω εκκωφαντικής σιωπής των κομμάτων καταρρέουν αδόκητα οι εμβολιασθέντες με τα εμβόλια COVID-19 εργαζόμενοι των νοσοκομείων της χώρας.

Εν μέσω εκκωφαντικής σιωπής των κομμάτων καταρρέουν αδόκητα οι εμβολιασθέντες με τα εμβόλια COVID-19 εργαζόμενοι των νοσοκομείων της χώρας.

by _
0 comment 183 views
Καταρρέουν αδόκητα οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ-Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου
Καταρρέουν αδόκητα οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ-Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Καταρρέουν αδόκητα οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ-Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Εν μέσω εκκωφαντικής σιωπής των κομμάτων…..


Εν μέσω εκκωφαντικής σιωπής των κομμάτων καταρρέουν αδόκητα οι εμβολιασθέντες με τα εμβόλια COVID-19 εργαζόμενοι των νοσοκομείων της χώρας.

Είναι τέτοια η εκκωφαντική σιωπή για τα εμβόλια COVID-19 που ούτε καν ο εκρηκτικός Πολάκης δεν τολμά να εκστομίσει λέξη ειδικά όταν τα περιστατικά στα οποία αναφέρεται το ρεπορτάζ του neakriti που ακολουθεί αφορούν το ΠΑΓΝΗ.

Πάμε να δούμε τι συμβαίνει κι εδώ καθώς σε όλο τον εμβολιασμένο πλανήτη οι άνθρωποι καταρρέουν αδόκητα.

Τα περιστατικά κατάρρευσης των εμβολιασθέντων με εμβόλια COVID-19 εργαζομένων μέσα στο νοσοκομείο εν ώρα εργασίας μ έχουν δημιουργήσει θόρυβο και συζητήσεις για τις συνθήκες που επικρατούν στο ΠΑΓΝΗ-Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Μια νοσηλεύτρια και μια καθαρίστρια κατέρρευσαν αυτή την εβδομάδα στο ΠΑΓΝΗ σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μια έκανε διπλό μπαλονάκι, η άλλη παρ’ ολίγον να βρεθεί διασωληνωμένη και ευρισκόμενη στα όρια του εγκεφαλικού.

Το διπλό περιστατικό έχει θορυβήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου καθώς μπορεί τα τρία περιστατικά να ήταν ασύνδετα μεταξύ τους ωστόσο έτυχε να εκδηλωθούν σχεδόν ταυτόχρονα.

Το όλο θέμα έχει δημιουργήσει τεράστιο θόρυβο στο νοσοκομείο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ενώ το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες αυτές οφείλει να δώσει στη δημοσιότητα ανακοίνωση σχετικά με τα τρία περιστατικά καθώς και να αναφερθεί και στις συνθήκες εργασίας εντός του νοσοκομείου, αν απαιτείται υπερ-εντατικοποίηση της εργασίας για να βγουν οι βάρδιες ή να διαψεύσει το όλο ζήτημα.

Ανάλογη αντίδραση θα πρέπει να υπάρξει και από πλευράς της Διοίκησης του ΠΑΓΝΗ που προφανώς θα έχει χρειαστεί να ασχοληθεί με τα περιστατικά αφού πρόκειται για την κατάρρευση τριών εργαζομένων του νοσοκομείου και αν αληθεύουν οι πληροφορίες εν ώρα εργασίας!

Μάλιστα δεν είναι τα μοναδικά.

Πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχουν παρουσιαστεί και άλλα περιστατικά με υπέρταση εργαζομένων μέσα στη βάρδια τους.
BlackRock does own some part of Fox News.Also, CNN, MSNBC, ABC, and CBS, and claims on Apple, Windows, Pfizer, Moderna, AstraZeneca, J&J.
10 trillion dollars in assets under its management.
“Murdoch is a puppet.”
I wish people would understand that
Blackrock is the “Don.”
Στο μεταξύ οι πολίτες του κόσμου που έχουν τραυματσιτεί από τα εμβόλια COVID-19  η έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους αρχίζουν να παίρνουν στο κυνηγητό τους ηγέτες των χωρών οι οποίοι υπακούοντας σε οδηγίες επέβαλαν σχεδόν δια της βίας τα εμβόλια>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr