Home Greek News ΙΔΟΥ μια παλιά φώτο. του Καρατζαφέρη που έρχεται από το παρελθόν και να τον…ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙ και να τον…ΚΑΡΦΩΣΕΙ – Επιδεικνύει τα σύμβολα των…ΜΑΣΟΝΩΝ!!!

ΙΔΟΥ μια παλιά φώτο. του Καρατζαφέρη που έρχεται από το παρελθόν και να τον…ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙ και να τον…ΚΑΡΦΩΣΕΙ – Επιδεικνύει τα σύμβολα των…ΜΑΣΟΝΩΝ!!!

by _
0 comment 364 views

ΙΔΟΥ μια παλιά φώτο. του Καρατζαφέρη που έρχεται από το παρελθόν και να τον…ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙ και να τον…ΚΑΡΦΩΣΕΙ – Τον δείχνει να επιδεικνύει τα σύμβολα των…ΜΑΣΟΝΩΝ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 Ιουνίου 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΠΡΟΣΕΞΤΕ την εξής παλιά φωτογραφία του μεγάλου ΠΡΟΔΟΤΗ Γιώργου Καρατζαφέρη όπου -και χωρίς κανένα δισταγμό– μας λέγει στους ΠΟΙΟΥΣ έχει ορκιστεί…ΠΙΣΤΗ για να φθάσει εκεί που έχει φθάσει στην ζωή του και για να…ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ στον βαθμό που το έχει κάνει!!!

Εδώ κάνει ΔΥΟ (2) σημαντικά -με το σώμα του– σύμβολα των…ΜΑΣΟΝΩΝ/ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ (ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ). Το πρώτο είναι όπου κλείνει το ένα μάτι και το 2ο είναι όπου κάνει τα ΤΡΙΑ (3)…ΕΞΑΡΙΑ με το χέρι του, που σημαίνει…666!!!

«ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ» ΤΟ!!!….


196x-xx-xx-Γεώργιος Καρατζαφέρης – Κλείνει το μάτι

Ηθελα να γίνω Μαστοράκης ή Βουτσάς, αλλά χωρίς ταλέντο σε τίποτε, για να γίνω διάσημος και να με δεχτούν στη Λέσχη Αθηνών, τελικά με κέρδισε η πολιτική.

Για όσους…ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, το σύνθημα του κλείσιμου του ενός ματιού, που όπως είπαμε, ανήκει στους…ΜΑΣΟΝΟΥΣ/ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, είναι η σηματοδότηση που κάνει ένα «σημαίνον πρόσωπο» –που απέκτησε δόξα και χρήμα επειδή…ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ στον ΔΙΑΒΟΛΟ– ότι ανήκει στις…ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ που αποτελούν την…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ της χώρας και που ελέγχουν τα πράγματα…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο δυτικός αποκρυφισμός επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τις εσωτερικές διδασκαλίες αρχαίων πολιτισμών, το σύμβολον του Οφθαλμού που Βλέπει τα πάντα (ο Πανόπτης Οφθαλμός) άνοιξε τον δρόμο σε τάγματα όπως οι Ροδόσταυροι, οι Ιλλουμινάτι και οι Ελευθεροτέκτονες.

Σύμφωνα με τον υψηλού επιπέδου Ελευθεροτέκτονα James E Frey, στο βιβλίο του “Midnight Freemasons”, διαβάζουμε τα εξής:

Ο [υψολόβαθμος Μασόνος] Albert Mackey γράφει ότι το “All-Seeing Eye”, ο “Πανόπτης Οφθαλμός”, είναι «ένα σημαντικό σύμβολο του Υπέρτατου Όντος, δανεισμένο από τους Ελευθεροτέκτονες από τα έθνη της αρχαιότητας». Το Μεγάλο Μάτι Που Βλέπει Τα Πάντα είναι ένα σύμβολο που αντιπροσωπεύει το άγρυπνο βλέμμα του Θεού. Μας υπενθυμίζει ότι κάθε σκέψη και πράξη πρέπει να καταγράφεται από τον Μεγάλο Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος και ότι είμαστε δεσμευμένοι στις υποχρεώσεις μας τόσο στο πνεύμα όσο και στο αίμα».

Τούτου λεχθέντος, αντιπροσωπεύει πράγματι τον Θεόν το σύμβολον του Πανόπτου Οφθαλμού, όπως στην περίπτωση του Θεού του Χριστιανισμού;;; Ο εξέχων Αμερικανός Ελευθεροτέκτονας Άλμπερτ Πάικ έγραψε ότι το αληθινό νόημα των αποκρυφιστικών συμβόλων αποκαλύπτεται μόνο σε μυημένους υψηλού επιπέδου….

«Τα αληθινά μυστικά του Τεκτονισμού συνίστανται στα παλαιά σύμβολά του και στην απόκρυφη σημασία τους. Αλλά αυτά δεν έχουν καμία αξία αν δεν βλέπουμε τίποτα στα σύμβολα της μπλε στοάς πέρα από τα ανόητα προσχήματα των ερμηνειών τους που περιέχονται στις οθόνες μας. Οι άνθρωποι έχουν παραβλέψει την αλήθεια ότι τα σύμβολα της αρχαιότητας δεν χρησιμοποιούνταν για να αποκαλύψουν αλλά για να κρύψουν. Κάθε σύμβολο είναι ένα αίνιγμα που πρέπει να λυθεί και όχι ένα μάθημα που πρέπει να διαβαστεί. – Albert Pike, Legenda and Readings of the Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry (Ο Άλμπερτ Πάικ στο βιβλίο του “Θρύλοι και αναγνώσεις του αρχαίου και αποδεκτού σκωτσέζικου τάγματος του Τεκτονισμού”)

Περισσότερα εδώ >> https://vigilantcitizen.com/vc-resources/the-one-eye-sign-its-origins-and-occult-meaning/

ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟ. ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΔΩ >>

196x-xx-xx-Γεώργιος  Καρατζαφέρης – Κλείνει το μάτι


 

 

ΠΕΡΙΤΤΟΝ, λοιπόν, να λέμε ότι είχαμε τόσο καιρό ένα μεγάλο…ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ!!!

Δείτε τώρα το εξής βίντεο όπου…Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ…ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΟΦΕΛΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ Η…ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…!!!.

Πάμε τώρα στο 2ο δεύτερο βίντεο… 

Πάμε στο 3ο. ΙΔΟΥ η κρυφή ατζέντα της ΝΔ για το Αιγαίο. Στο κόλπο κι ο Καρατζα…ΦΫΡΕΡ…!!!…

Διαβάστε τώρα τα εξής άρθρα που έχουμε βγάλει διαχρονικά για τον Καρατζαφέρη για περισσότερα…

___________

Ελλάδα, Γιώργος Καρατζαφέρης, ΑΡΤ, Σοφία Παραδείση, Πολιτική, Μασόνοι, Μασονία, Τέκτονες, Τεκτονισμός, Εκλογές, Εκλογές 2023, Αιγαίο, Χάγη

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr