Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Γιώργος Καρατζαφέρης: Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;

Γιώργος Καρατζαφέρης: Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;

by _
0 comment 177 views

Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ) ιδρύθηκε το 2000 και στελεχώθηκε από επιφανείς πατριώτες και οι οποίοι σε πολύ χαλεπούς καιρούς για όσα πρέσβευε το κόμμα, αφού ήταν τελείως αντισυστημικό και η ελληνική κοινωνία βρισκόταν μέσα στη ραστώνη των παχυλών μισθών, δώρων εορτών, αγροτικών επιδοτήσεων κλπ. απολαύσεων, μόχθησαν προκειμένου αργά αλλά σταθερά να δικαιωθούν από τον ελληνικό λαό και να έχουν από δυο εκλογικές νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ωστόσο με τους Μάκη Βορίδη, Άδωνι Γεωργιάδη και Θάνο Πλεύρη, το κόμμα από πατριωτικό, λαϊκό, αντισυστημικό μεταλλασσόταν συνεχώς προς ένα κόμμα που απεμπολούσε τις ρίζες του και προσέγγιζε το Σύστημα!

Η απόφαση μάλιστα του Προέδρου του Γιώργου Καρατζαφέρη να ψηφίσει η Κ.Ο του ΛΑΟΣ το πρώτο θανατηφόρο για Πατρίδα και λαό, Μνημόνιο, αλλά και η συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου έστειλε τον ΛΑΟΣ στα εκλογικά τάρταρα στις εκλογές του 2012!…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%b9-%ce%b3%cf%85%cf%81%ce%b5%cf%8d%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%cf%80%ce%bf%cf%8d-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%b6%ce%ac%cf%81%ce%b9/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr