Home Greek News ΙΔΟΥ ο πολιτικός σύμβουλος του Μητσοτάκη, συνεργάτης των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ…ΚΛΙΝΤΟΝ και που «πρόβλεψε» το αποτέλεσμα των εν Ελλάδι Εκλογών σαν τον…ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ…

ΙΔΟΥ ο πολιτικός σύμβουλος του Μητσοτάκη, συνεργάτης των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ…ΚΛΙΝΤΟΝ και που «πρόβλεψε» το αποτέλεσμα των εν Ελλάδι Εκλογών σαν τον…ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ…

by _
0 comment 250 views

ΙΔΟΥ ο πολιτικός σύμβουλος του Μητσοτάκη, συνεργάτης των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ…ΚΛΙΝΤΟΝ και που «πρόβλεψε» το αποτέλεσμα των εν Ελλάδι Εκλογών σαν τον…ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 29 Μάιου 2023 | Λος Άντζελες | 19:35 | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ξεκινάμε με ένα άρθρο του NewsBreal.gr από τον Σεπτ. του 2021 και διαβάζουμε για τον Stan Greenberg (Σταν Γκρίνμπεργκ, εβραϊκής καταγωγής) και τη σχέση που έχει με τη κυβέρνηση…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…


Stan Greenberg: Στο πλευρό του Μητσοτάκη ο (πανάκριβος) επικοινωνιολόγος των «δολοφόνων»!

Που βρίσκει τα λεφτά και τον πληρώνει;

Συντάκτης: Newsroom

12-09-2021 • 12:36

Εκτός από τον βομβαρδισμό της Σερβίας και την σφαγή χιλιάδων αμάχων Σέρβων, ο Μπιλ Κλίντον, ο Τόνι Μπλερ και ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, έχουν άλλο ένα κοινό: Τον επικοινωνιολόγο Stan Greenberg. Έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένος επικοινωνιολόγους στον κόσμο. Άλλωστε, για να συγκαλυφθούν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, χρειάζονται ισχυρή επικοινωνιακή διαχείριση και προπαγάνδα.

Βλέποντας λοιπόν με έκπληξη την λίστα επιβατών που συνόδευσαν τον πρωθυπουργό στην Θεσσαλονίκη, όπως αυτή κοινοποιήθηκε από το υπουργείο εθνικής άμυνας, διαπιστώνουμε ότι ο δαιμόνιος αυτός επικοινωνεί ο λόγος συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο με τους στενότερους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Είναι γεννημένος στήν Φιλαδέλφεια τήν χρονιά που τελείωνε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος το 1945 και σύζυγός του είναι μία εξόχως διάσημη πολιτικός στις ΗΠΑ, η θεωρουμένη πολύ εύπορη Γερουσιαστής Ρόζα ντέ Λάουρο (Στην αρχική φωτογραφία το ζεύγος).

Η επίσημη λίστα επιβατών που αποκάλυψε την ύπαρξη του πανάκριβου επικοινωνιολόγου

Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι αυτονόητο. Τι δουλειά έχει αυτός ο άνθρωπος δίπλα στον πρωθυπουργό. Ποιος τον πληρώνει. Που βρήκαν τα λεφτά για να απασχολούν μίας τέτοιας εμβέλειας επικοινωνιολόγο, την ώρα που υποτίθεται δεν βρισκόμαστε καν σε προεκλογική περίοδο.

Το οικονομικό όμως είναι το πλέον σημαντικό. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να απαντήσει από ποιον κορβανά πληρώνεται αυτός ο άνθρωπος που για να βγει έξω από το σπίτι του χρειάζεται αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Η άλλη πτυχή του θέματος είναι εξόχως πολιτική. Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία πολιτικά ουδέτερη στιγμή, έχει ανάγκη να βρίσκεται δίπλα στον Greenberg. Δεν μπορεί να σταθεί μόνος του, ούτε για μία δημόσια εμφάνιση; Με απολύτως ελεγχόμενο μάλιστα κοινό;

Είναι βέβαιο ότι αυτό το θέμα θα απασχολήσει πάρα πολύ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

ΠΗΓΗ >> https://www.newsbreak.gr


Πάμε τώρα σε ένα άλλο άρθρο, πάλι του NewsBreal.gr με ημερ. 12 Μάιου 2023, όπου διαβάζουμε… 


Ο εθελοντής Σταν Γκρίνμπεργκ*

Αμερικανός επικοινωνιολόγος προσφέρει… αμισθί τις υπηρεσίες του στον πρωθυπουργό -ως φιλέλλην, προφανώς-, ακολουθώντας τα χνάρια του Λόρδου Βύρωνος

Παναγιώτης Λιάκος

12-05-2023 • 15:50

Διαβάσαμε χθες στην iefimerida.gr και πολύ συγκινηθήκαμε: «Μετά το debate έρχεται η ώρα των (φιλικών) στοιχημάτων για τις εκλογές. Αν θέλετε μια στέρεη βάση για να κινηθείτε, θα σας δώσω τα νούμερα που προβλέπει ο Σταν Γκρίνμπεργκ, ο Αμερικανός σύμβουλος της κυβέρνησης: Αρκετά πάνω από 33% η Ν.Δ., κάτω από 30% ο ΣΥΡΙΖΑ».
Ο Σταν, όπως τον αποκαλούν στο Μέγαρο Μαξίμου, βρίσκεται πλέον μόνιμα στην Αθήνα (μένει σε ξενοδοχείο ή airbnb, δεν το έχω διευκρινίσει), συμμετέχει στον πρωινό καφέ και σχεδόν καθημερινά μετράει ποσοστά. Οπότε η γνώμη του «μετράει».

Κοίτα να δεις και βλέπε να κοιτάξεις, βρε φίλε. Ολόκληρος Αμερικανός επικοινωνιολόγος είναι τόσο φιλέλλην και τόσο κολλητός, φίλος αδελφικός, του Κούλεως Μητσοτάκη, που κατσικώθηκε στην Αθήνα και ζει εδώ για να συμμετέχει στον «πρωινό καφέ» (όχι της Ρούλας Κορομηλά, αλλά της κυβέρνησης) και να συμβουλεύει τον πεφωτισμένο ηγέτη μας. Αγαθοεργό πνεύμα σαν του Καραμουρτζούνη.

Δεν μας πιστεύετε ότι δεν πληρώνεται ο Σταν Γκρίνμπεργκ; Πιστέψτε μας. Το είπε, άλλωστε, και ο Γιάννης Οικονόμου, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, όταν δέχτηκε σχετική ερώτηση στην ενημέρωση των συντακτών στις 14 Σεπτεμβρίου 2021. Ακολουθεί απόσπασμα από τα πρακτικά** της ενημέρωσης:

ΣΠ. ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, αληθεύει ότι στην πρωθυπουργική αποστολή στη ΔΕΘ συμμετείχε ο κ. Σταν Γκρίνμπεργκ και με ποια ιδιότητα;
Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Ο κ. Γκρίνμπεργκ είναι παλιός γνώριμος του Πρωθυπουργού. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθεί τη ΔΕΘ. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο ο Πρωθυπουργός συνομιλεί κατά διαστήματα.
ΣΠ. ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Ο κ. Γκρίνμπεργκ μετείχε ως φίλος ή πληρώνεται από κάπου για τις υπηρεσίες του;
Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Οχι, δεν πληρώνεται από πουθενά. Είναι συνομιλητής και γνωστός του Πρωθυπουργού από παλιά. Δεν πληρώνεται από κάποιους.
ΣΠ. ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Αλλά ήρθε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.
Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Επόμενη ερώτηση.
Συμπέρασμα: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέει την αλήθεια. Ετσι δεν είναι;

* Ο Σταν Γκρίνμπεργκ είναι πολιτικός σύμβουλος, νεότατος στην ηλικία (μόλις 78 ετών, ούτε καν 80) και ιδιοκτήτης της εταιρίας Greenberg Research. Είναι δε τόσο διορατικός, ώστε το 2019 κυκλοφόρησε το βιβλίο του με τίτλο «R.I.P G.O.P.» (σε ελεύθερη απόδοση: «Ρεπουμπλικανοί, αναπαυθείτε εν ειρήνη»). Πληροφορίες για την εταιρία του Γκρίνμπεργκ, εδώ: www.greenbergresearch.com

Πηγή: www.media.gov.gr/enimerosi-ton-politikon-syntakton-kai-ton-antapokriton-ksenou-typou-14-9-2021

ΠΗΓΗ >> https://www.newsbreak.gr


Πάμε αυτή τη φορά σε ένα άρθρο των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ που δημοσιεύθηκε ΣΗΜΕΡΑ και που αφορά, ΠΑΛΙΝ, τον μεγάλο «φιλέλληνα» και εθελοντή του Μητσοτάκη…Σταν Γκρίνμπεργκ…


Η ομάδα του Μητσοτάκη που έφερε τη νίκη στις εκλογές – Τα focus groups του Σταν Γκρίνμπεργκ, ο ρόλος του Παπασταύρου, η social στρατηγική του Έρικ Παρκς και της Κύρας Κάπη και η έκπληξη του Τik Τok

Σπύρος Μουρελάτος

29.05, 08:07

Αυτοτελές κεφάλαιο στην προεκλογική περίοδο ήταν το «Κυριάκος Μητσοτάκης στα social media»

Aναζητώντας εκείνες τις σταθερές, αλλά και τις… μεταβλητές που οδήγησαν στον αναπάντεχο, ακόμη και για τους πλέον αισιόδοξους στη Νέα Δημοκρατία, εκλογικό θρίαμβο μία εβδομάδα πριν, η υψηλή στρατηγική, αλλά και η διαχείριση αυτής μέσω της επικοινωνίας ασφαλώς έχουν σημαντικό μερίδιο στην ευρύτατη «γαλάζια» επικράτηση.

Γυρνώντας το ρολόι ενάμιση μήνα πριν, η αλλαγή σκυτάλης στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, με τον ομολογουμένως επιτυχημένο Γιάννη Οικονόμου (που κατέβηκε στην εκλογική αρένα της Φθιώτιδας) να παραδίδει στον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο για ακόμη μία απαιτητική αποστολή, ήταν η μόνη διαφορά στην ανθρωπογεωγραφία που ορίζει την ευρύτερη επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μέχρι τότε, εξάλλου, ο εξ Αμερικής σύμβουλος επικοινωνίας, Σταν Γκρίνμπεργκ, είχε πυκνώσει την παρουσία του στο Μέγαρο Μαξίμου τροφοδοτώντας, όπως εκ των υστέρων αποδεικνύεται, με εξαιρετικά εύστοχα στοιχεία από τα συχνότατα focus groups, που διενεργούσε, την ομάδα στρατηγικής, ώστε να προσαρμόσει κατάλληλα την εκλογική τακτική της Νέας Δημοκρατίας.

Κομβικός ρόλος

Πολύτιμη προσθήκη απεδείχθη και η συμπερίληψη στην ομάδα στρατηγικής του επιτυχημένου δικηγόρου και με πολύτιμη εμπειρία στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Αντώνη Σαμαρά, Σταύρου Παπασταύρου, ο ρόλος του οποίου στις δίδυμες εκλογές Μαΐου και Ιουνίου περιγράφεται ως κομβικός.

Σημαντικός και ο ρόλος της διευθύντριας Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κύρας Κάπη, η οποία επιλαμβάνεται της εικόνας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, των αναρίθμητων εκδηλώσεων στις οποίες συμμετέχει, αλλά και των τηλεοπτικών του εμφανίσεων, ιδίως των πιο εναλλακτικών, όπως η εξαιρετικά επιτυχής στο «Τhe 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Πολύτιμη η συμβολή τόσο του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, Δημήτρη Τσιόδρα, όσο και του συμβούλου του πρωθυπουργού, που επιμελείται τις ομιλίες του προέδρου της ΝΔ, Γιάννη Βλαστάρη.

Σημαντική και η συνεισφορά των αναπληρωτών διευθυντών του Γραφείου Τύπου, Χρήστου Ζωγράφου και Γιώργου Ευθυμίου, αλλά και του Αλέξανδρου Μαράκη στη διαχείριση της καθημερινής επικοινωνίας των πολιτικών στοχεύσεων του Μεγάρου Μαξίμου και της σχέσης του με τα ΜΜΕ και ειδικότερα τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ.

Σημαντικό ρόλο στις σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με τα διεθνή ΜΜΕ, ιδίως σε περίοδο όπου κυριάρχησαν ζητήματα όπως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Μεταναστευτικό, διαδραματίζουν η σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη επί διεθνών θεμάτων, Αριστοτελία Πελώνη, και ο Φίλιππος Πάγκαλος.

Social Media

Αυτοτελές κεφάλαιο στην προεκλογική περίοδο, που ολοκληρώθηκε την προπροηγούμενη Παρασκευή, ήταν το «Κυριάκος Μητσοτάκης στα social media». Επικεφαλής της ομάδας για τα Digital Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι ο Έρικ Παρκς, ενώ πολύ σημαντικοί είναι οι ρόλοι της Κύρας Κάπη, ιδίως σε ό,τι αφορά το TikTok, του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού, αλλά και όλης της ομάδας των ψηφιακών μέσων.

Παρά το γεγονός πως η δραστηριοποίηση του κ. Μητσοτάκη τόσο στο Twitter όσο και στο Instagram ήταν και τους προηγούμενους μήνες έντονη, η… τομή κατά την προεκλογική περίοδο προήλθε από τη δυναμική του είσοδο στο TikTok, μία πλατφόρμα με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά από τις υπόλοιπες, καθώς απευθύνεται σε ένα κατ’ εξοχήν νέο και δυναμικό κοινό, έχει πιο γρήγορες ταχύτητες, πιο ρηξικέλευθο περιεχόμενο, ευνοώντας μία πιο χιουμοριστική διάθεση.

Εκκινώντας από την ανάγκη να φτάσουν τα πολιτικά μηνύματα του Κυριάκου Μητσοτάκη -και κατ’ επέκταση της ΝΔ- σε ακροατήρια που δεν αποτελούσαν παραδοσιακά κοινά του κόμματος, οι «γαλάζιοι» επιτελείς διερευνούσαν επί μακρόν τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Μητσοτάκης θα… παρενέβαινε στη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Πρόσωπο που γνωρίζει καλά το γαλάζιο παρασκήνιο εκμυστηρεύεται στην Απογευματινή πως το περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ είχε εξαρχής αρκετές αμφιβολίες για το πως θα περνούσε στους χρήστες του TikTok η εμφάνιση του πρωθυπουργού εκεί. Στον αντίποδα, έχοντας περίσσια αυτοπεποίθηση, ο κ. Μητσοτάκης ήθελε εξαρχής να πειραματιστεί περισσότερο με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα αποκαλύπτοντας πτυχές του εαυτού του, που εξαιτίας της πρωθυπουργικής ιδιότητας είναι αθέατες στο ευρύ κοινό.

«Στην αρχή είχαμε άγχος για το αποτέλεσμα, ωστόσο ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν σίγουρος ότι μέσω του TikTok θα… έσπαγε η εικόνα του πολιτικού καθωσπρεπισμού χωρίς να αγγίξει τα όρια του φαιδρού ή της γελοιότητας», επισημαίνει έτερο κυβερνητικό στέλεχος.

Ωστόσο, η προσέγγιση με το TikTok δεν ήταν από την αρχή επιτυχημένη. Άλλο πρόσωπο, που ασχολείται με τα social media, θυμάται πως όταν ξεκίνησε το «γαλάζιο» επιτελείο να ανεβάζει στη συγκεκριμένη πλατφόρμα υλικό από τις πρώτες πρωθυπουργικές περιοδείες οι χρήστες του δεν σιγκινήθηκαν. Τότε πήρε το παιχνίδι πάνω του, απευθυνόμενος ο ίδιος στο κοινό της εν λόγω πλατφόρμας και «προκαλώντας» το να εγκαθυδρύσουν μία πιο άμεση σχέση, μέσω ερωταπαντήσεων αρχικά για το «γαλάζιο» πρόγραμμα. Προς επίρρωσιν των προαναφερθέντων, το βίντεο που εξηγούσε τις ευεργετικές συνέπειες της τρίτης κατά σειρά αύξησης του κατώτατου μισθού έφθασε τις 2.500.000 θεάσεις, καθιστώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη απόλυτα κυρίαρχο και στα social media. Στη ΝΔ έχουν αντιληφθεί πλήρως πως η επανάληψη του εκλογικού άθλου της 21ης Μαϊου προϋποθέτει την ενεrγοποίηση όλου του διαθέσιμου επικοινωνιακού οπλοστασίου.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή

ΠΗΓΗ >> https://www.parapolitika.gr


Σύμφωνα με το επίσημο προφίλ του Stan Greenberg (Σταν Γκρίνμπεργκ) στη Βικιπαιδεία (Wikipedia), διαβάζουμε τα εξής….ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ….


Ο Stanley Bernard Greenberg (γεννημένος στις 10 Μαΐου 1945) είναι Αμερικανός δημοσκόπος και πολιτικός στρατηγός που συνδέεται με το Δημοκρατικό Κόμμα. Ο Greenberg είναι ιδρυτικός εταίρος της Greenberg Quinlan Rosner Research (GQR) και του Democracy Corps, εταιρειών πολιτικών συμβούλων και έρευνας με έδρα την Ουάσιγκτον, D.C.

Ο Γκρίνμπεργκ, που περιγράφεται ως «υπέρμαχος της δημοσκόπησης», είναι γνωστό ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις εκλογές του Μπιλ Κλίντον ως Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και του Τόνι Μπλερ ως πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου. Ως αντιρατσιστής ακτιβιστής, ο Γκρίνμπεργκ έχει γράψει εκτενώς για τις φυλετικές σχέσεις στη Νότια Αφρική και βοήθησε στην επιτυχημένη εκστρατεία του Νέλσον Μαντέλα στις γενικές εκλογές της Νότιας Αφρικής το 1994.

Διεθνές πολιτικό έργο

Ο Γκρίνμπεργκ συμβούλεψε τις προεδρικές εκστρατείες του Μπιλ Κλίντον και του Αλ Γκορ, καθώς και εκατοντάδων άλλων υποψηφίων και οργανώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο – συμπεριλαμβανομένων των Νέλσον Μαντέλα, Εχούντ Μπαράκ του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ, Γκέρχαρντ Σρέντερ. , ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, και ο Τόνι Μπλερ, ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας. Κατά τη διάρκεια της εργασίας του για το αυστριακό SPÖ το 2001, ο Greenberg επικρίθηκε από τον ηγέτη του FPÖ Jörg Haider για ισχυρισμούς για αρνητικές τακτικές εκστρατείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γκρίνμπεργκ εργάζεται σήμερα ως πολιτικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.


Αλλά ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ!…


Σε σημερινό άρθρο του MONONEWS.gr με τίτλο Στάνλεϋ Γκρίνμπεργκ: Ποιος είναι ο Αμερικανός «γκουρού» που σχεδιάζει τη στρατηγική του Μητσοτάκη; μαθαίνουμε κάτι για τον κ Στάνλεϋ που μόνο άνθρωποι σαν τον…ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ μπορεί να μας εξηγήσει…

Πρόβλεψε ο Γκρίνμπεργκ το αποτέλεσμα;

Ο «Ρόμπερτ Ντε Νίρο» των πολιτικών αναλυτών, η πολυεπίπεδη σκέψη του οποίου διαμορφώθηκε από τις εικόνες στις συνοικίες των μαύρων της Ουάσιγκτον όπου μεγάλωσε, τον «μακαρθισμό», τις φιλειρηνικές πορείες κατά του πολέμου του Βιετνάμ, την προσπάθεια του παππού του να φέρει από τη Ρωσία εβραίους συγγενείς τους ώστε να γλιτώσουν από τους ναζί, ακόμα και από τις ιδέες του Ιταλού μαρξιστή Γκράμσι, ο «πανούργος» σχετικά κοντός σγουρομάλλης, για τον οποίο ένας άλλος διάσημος δημοσκόπος, ο Φρανκ Λούντς, είχε πει ότι «ο Σταν Γκρίνμπεργκ με φοβίζει!

 

Την ώρα που έχει δάχτυλο του αισθανόμενος τον παλμό των ανθρώπων, τους κάνει και ενδοφλέβια ένεση παράλληλα. Είναι ο καλύτερος!», αυτός που «ανάγκασε» τον Τζορτζ Στεφανόπουλος να καταλήξει στο αφοριστικό «κανένας σχεδιαστής εκλογικών αναμετρήσεων δεν έχει κάνει περισσότερα ώστε να θέσει τα θεμέλια για τη σύγχρονη προοδευτική πολιτική, σε όλο τον κόσμο», φέρεται να έχει προβλέψει ακόμα και την τεράστια διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;;;!!! για να καταλάβετε

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;;;!!!

Τώρα από…ΠΟΥ έμαθε ο Κυριάκος να στηρίζεται στη βοήθεια των συνεργατών του χειρότερου και πιο διεφθαρμένου πολιτικού ζευγαριού που υπήρξε ΠΟΤΕ στις ΗΠΑ;;; Ίσως..λέμε ΙΣΩΣ…οι εξής φωτο. μπορεί να μας ρίξουν λόγω φως πάνω σε αυτό…

Διαβάστε επίσης NA TA – NA TA! TA …MANTATA! Τα ‘e-mails’ που έστελνε στην Killer Κλίντον, “ΚΑΡΦΩΣΑΝ” την Ντόρα! για να καταλάβετε…

NA TA – NA TA! TA …MANTATA! Τα ‘e-mails’ που έστελνε στην Killer Κλίντον, “ΚΑΡΦΩΣΑΝ” την Ντόρα!

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ;;; ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;;; ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΕΧΘΡΟ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ, ΕΝΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΟΠΑΔΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΑ ΧΑΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ;;; ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΗΛΕΓΧΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ;;;

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr