Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Χέρι-χέρι» Καρατζαφέρης – Μητσοτάκης: «Ο πιο άρτιος πολιτικός του αιώνα» (Video)

«Χέρι-χέρι» Καρατζαφέρης – Μητσοτάκης: «Ο πιο άρτιος πολιτικός του αιώνα» (Video)

by _
0 comment 161 views

«Χέρι-χέρι» Καρατζαφέρης – Μητσοτάκης: «Ο πιο άρτιος πολιτικός του αιώνα» (Video)

Αμίμητους ισχυρισμούς για τον Κυρ. Μητσοτάκη επιφύλασσε ο πάλαι ποτέ «οπλαρχηγός» του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, που εμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό σε τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας… Τόσο απίστευτους που χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα για να γίνει αντιληπτό εάν μιλάει σοβαρά ή… τρολάρει.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει εκφραστεί δημοσίως υπέρ της κυβέρνησης Μητσοτάκη με αφορμή το γεγονός πως τα «πρωτοπαλίκαρά» του στον ΛΑΟΣ (Άδωνης Γεωργιάδης, Θάνος Πλεύρης και Μάκης Βορίδης) βρίσκονται στα υπουργικά έδρανα… 

Ωστόσο, νωρίς το πρωί της Τρίτης, εμφανίστηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο στόχος του ήταν προφανής: Να εκθειάσει τον Κυρ. Μητσοτάκη. Μεταξύ άλλων, εκστόμισε ατάκες όπως: «Εγώ τον θεωρώ τον πιο άρτιο πολιτικό τουλάχιστον του αιώνα που διανύουμε» και «στην Ευρώπη συνωθούνται όλοι οι πρωθυπουργοί για μια χειραψία, που σημαίνει ότι έφυγε ψηλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >>  https://www.documentonews.gr/article/xeri-xeri-karatzaferis-mitsotakis-o-pio-artios-politikos-toy-aiona-video/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr