Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ “ΛΑΓΟΣ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ “ΛΑΓΟΣ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

by _
0 comment 207 views
ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ “ΛΑΓΟΣ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ “ΛΑΓΟΣ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ “ΛΑΓΟΣ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Το ART TV (παλαιά ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ και πιο παλαιά THΛE CITY) ήταν ο τηλεοπτικός δίαυλος, προπύργιο του κόμματος Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ)! Του κόμματος που ξεκίνησε ως ένα πατριωτικό, αστικό, λαϊκό κόμμα και στην συνέχεια με την προσθήκη σε αυτό του Μάκη Βορίδη, Άδωνη Γεωργιάδη και Θανάση Πλεύρη, μετεξελίχθηκε σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα, υπερασπιστή της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης!

Άλλωστε σήμερα οι 3 πρώην Βουλευτές του ΛΑΟΣ είναι Βουλευτές – Υπουργοί της ΝΔ, που κατακερματίζει την ελληνική επικράτεια και δυστυχεί τον ελληνικό λαό! Ο δε “Πρόεδρος” Γιώργος Καρατζαφέρης από την καθημερινή του εκπομπή στο ART TV, προσπαθεί να πείσει τους εναπομείναντες τηλεθεατές του, για το πόσο καλός και χρήσιμος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Τα παραπάνω ανέφερα με αφορμή δημοσιεύματος του διαδικτυακού ενημερωτικού πόρταλ indobserver.gr του δημοσιογράφου Μάκη Βραχιολίδη, πως το ART TV το παίρνει ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ TV, της Καθημερινής και του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος!

Διαβάστε παρακάτω το εν λόγω δημοσίευμα:

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b2%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b1%cf%86%ce%b5%cf%81/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr