Home ΗΠΑ Όταν ο Κολωνός φτάνει…ΟΥΣΙΝΓΚΤΟΝ – Η αστυνομία της Ουάσινγκτον κατακλύζεται από απαιτήσεις γονέων να ερευνήσει την παιδεραστία του…Μπάιντεν – ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ περιέργως ότι είχε μια καλή «φιλία» με ένα…12χρονο κορίτσι όταν ήταν 30 ετών!!!

Όταν ο Κολωνός φτάνει…ΟΥΣΙΝΓΚΤΟΝ – Η αστυνομία της Ουάσινγκτον κατακλύζεται από απαιτήσεις γονέων να ερευνήσει την παιδεραστία του…Μπάιντεν – ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ περιέργως ότι είχε μια καλή «φιλία» με ένα…12χρονο κορίτσι όταν ήταν 30 ετών!!!

by _
0 comment 328 views

ης


Η αστυνομία της Ουάσινγκτον κατακλύζεται από απαιτήσεις γονέων να ερευνήσει την παιδεραστία του…Μπάιντεν

ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ περιέργως ότι είχε μια καλή «φιλία» με ένα…12χρονο κορίτσι όταν ήταν 30 χρονών!!! «Αυτή ήταν 12 κι εγώ…30.»…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 28 ΟΚΤ. 2002 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ξεκινάμε με την εξής ανάρτηση!….

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ian Smith (@iansmithfitness)

Διαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο ΦΡΙΚΗ – Βίντεο του Τζο Μπάιντεν να κακοποιεί σεξουαλικά ΜΙΚΡΗ ΚΟΠΕΛΑ;;; – Διέρρευσε τελικά το περιεχόμενο του λαπτόπ από τη «Κόλαση» του Χάντερ Μπάιντεν;;;

Διαβάστε τώρα >> Γνωστό θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την Ελίτ: «Πουλήθηκα ως ανήλικη στον Ομπάμα και τον Μπάιντεν για το σέξ. ΑΝΔΡΑΣ η “Μισέλ” Ομπάμα»

Η αστυνομία του DC καλείται να διερευνήσει τις ακατάλληλες σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις του Τζο Μπάιντεν με τα παιδιά, καθώς οι γονείς και οι ομάδες κατά των παιδεραστών απαιτούν ένα μεγάλο «φτάνει πια!» μετά από μια σειρά από ανησυχητικά περιστατικά που αφορούν τον πρόεδρο.

Ενώ οι υπερασπιστές του Μπάιντεν ισχυρίζονται ότι απλώς είναι ένα άτομο που του αρέσει η φυσική επαφή με τους άλλους μερικές φορές, μια βαθύτερη βουτιά στο πρότυπο συμπεριφοράς του αποκαλύπτει σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με τη φύση του άνδρα.

Είναι ο Μπάιντεν άλλος ένας ισχυρός άνδρας με συγκεκριμένες προτιμήσεις που «κρύβεται σε κοινή θέα;»

Τα κατά συρροή αρπακτικά έχουν τον τρόπο να επιδεικνύουν την ανισόρροπη επιτυχία τους, τρίβοντάς την στα πρόσωπα των θυμάτων τους. Είναι ένας τύπος ψυχοπάθειας κοινός μεταξύ της παγκοσμιοποιητικής ελίτ.

Ο Μπάιντεν έχει επικριθεί από συντηρητικούς αμέτρητες φορές στο παρελθόν για σχόλια που κρίθηκαν «ανατριχιαστικά» προς νεότερα άτομα, συμπεριλαμβανομένης μιας αλληλεπίδρασης τον περασμένο μήνα, όταν ο πρόεδρος περιέγραψε μια «φιλία» με ένα 12χρονο κορίτσι… όταν ήταν 30 ετών.



«Γυρίζουμε πολύ πίσω», είπε ο Μπάιντεν αφού έδειξε μια γυναίκα στο πλήθος σε μια εκδήλωση όπου μιλούσε. «Ήταν 12 και εγώ 30, αλλά τέλος πάντων. Αυτή η γυναίκα με βοήθησε να κάνω πάρα πολλά. ΤΕΛΟΣ παντων.”

Εβδομάδες αργότερα ο Μπάιντεν ξεκίνησε πάλι τα ίδια, “έρποντας” σε μια νεαρή κοπέλα από πίσω, μυρίζοντας τη και επαναλαμβάνοντας την αγαπημένη του γραμμή συνομιλίας.

«Τώρα ένα πολύ σημαντικό πράγμα που είχε τονίσει στις κόρες και τις εγγονές μου – όχι σοβαρές σχέσεις με άνδρες μέχρι τα 30!» είπε ο Μπάιντεν σε μια άγνωστη νεαρή κοπέλα στην εκδήλωση στο Irvine της Καλιφόρνια. «Εντάξει, θα το έχω υπόψη μου», είπε η εμφανώς άβολη κοπέλα καθώς ο πρόεδρος έγειρε κοντά, εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία να πάρει μια μυρωδιά από αυτήν!

Το βίντεο της ανταλλαγής δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον ρεπόρτερ Kalen D’Almeida, το βίντεο του οποίου αποκάλυψε ότι μέλη της Μυστικής Υπηρεσίας προσπάθησαν να τον εμποδίσουν να το κινηματογραφήσει. Ο Μπάιντεν απλά δεν μπορεί να σταματήσει να μυρίζει/πειράζει τα παιδιά.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Άντονι Ζένκους, ο Μπάιντεν εμφανίζει όλα τα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς ενός σειριακού αρπακτικού.



Από το 2015, ο Τζο συνέχισε να ψηλαφίζει κάθε ανήλικο κορίτσι που κάνει το λάθος να στέκεται οπουδήποτε κοντά του. Απλώς δεν μπορεί να συγκρατηθεί.

Μάθαμε επίσης για το ημερολόγιο της κόρης του, Άσλεϊ Μπάιντεν, το οποίο έχει ρίξει ακόμη πιο σκοτεινό φως στη συμπεριφορά του Τζο.

Το ημερολόγιο αποκάλυψε τις συγκλονιστικές και ευαίσθητες πληροφορίες, που τελικά αποκάλυψε η Daily Mail, όπως λεπτομέρειες σχετικά με τη χρόνια κατάχρηση ναρκωτικών, τον εθισμό στο σεξ και την «υπερσεξουαλικότητα» της Ashley Biden στην παιδική της ηλικία.

Ο Τάκερ Κάρλσον αποκάλυψε πρόσφατα στην εκπομπή του στο Fox News για τα «ακατάλληλα ντους» που έκανε η Άσλεϊ με τον… ΠΑΤΕΡA, ΤΖΟ, όταν ήταν κορίτσι! Όλα αυτά είναι ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ στο ημερολίγο της Ashley Biden!!!

«Αν αυτό δεν είναι παιδική παρενόχληση, είναι σίγουρα κοντά».



Ο Carlson αμφισβήτησε επίσης γιατί το FBI ερευνούσε την υποτιθέμενη κλοπή ενός ημερολογίου καθώς δεν είναι ομοσπονδιακό έγκλημα!!!

Φαίνεται ότι ο Τζο Μπάιντεν χρησιμοποιεί αποτελεσματικά τις ομοσπονδίες ως μυστική αστυνομική δύναμη. Σας εκπλήσσει αυτό;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!:

Διαβάστε τώρα τα εξής άρθρα που έχουμε βγάλει για τον πρόεδρο-παιδεραστή ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!

 ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ο πρόεδρος-γερομπισμπίκης. Μπάιντεν σε μικρό μαύρο κοριτσάκι σε εμβολιαστικό κέντρο για ΠΑΙΔΙΑ: «Θέλω να σε πάω σπίτι μου»
ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ο ΓΕΡΟ-ΠΑΙΔΕΡΑΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!  – ΚΑΒΑΛΑEI μικρά παιδιά ανάμεσα στα πόδια του!!!
Δείτε το!: Αρνείται ο Μπάιντεν ότι οι Δημοκρατικοί «ρουφάνε το αίμα των παιδιών» κατά τη διάρκεια δημόσιας συζητήσεως!!!
ΘΥΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ & ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΣΗΜΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ…ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!
Αναγγέλλει την υποψηφιότητα για τη προεδρία από πιτζαρία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ο Τζο Μπάϊντεν | #Πιτσαγκέιτ #PizzaGate
ΜΠΟΥΜ!!!: Κατέχει ιδιωτικό νησάκι δίπλα στο νησάκι παιδοφιλίας του Τζέφρι Επσταϊν ο…ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!

————-

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/dc-police-swamped-with-demands-from-parents-to-investigate-bidens-pedophilia/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr