Home ΗΠΑ ΜΠΟΥΜ!!!: Κατέχει ιδιωτικό νησάκι δίπλα στο νησάκι παιδοφιλίας του Τζέφρι Επσταϊν ο…ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!

ΜΠΟΥΜ!!!: Κατέχει ιδιωτικό νησάκι δίπλα στο νησάκι παιδοφιλίας του Τζέφρι Επσταϊν ο…ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!

by _
0 comment 299 views

ΜΠΟΥΜ!!!: Κατέχει ιδιωτικό νησάκι δίπλα στο νησάκι παιδοφιλίας του Τζέφρι Επσταϊν ο…ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!

ΙΔΟΥ οι ιδάτινοι, υποβρύχιοι διάδρομοι παλαιών ναυτικών βάσεων του Ναυτικού των ΗΠΑ που χρησιμοποιούνται για τα υποβρύχια της κας…ΓΚΙΣΛΕΪΝ ΜΑΞΓΟΥΕΛ, ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΥ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΙΣΤΑΪΝ (;;;)!!! Χμμμ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; Και στην ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ, έχει το δικό του νησάκι ο ίδιος…ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!! ΧΜΜΜ!!!!….ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;!!!… 

Σύμφωνα με πολλούς στο διαδίκτυο, αυτούς τους υδάτινους δίαυλους τους χρησιμοποιούσε η εταιρεία TerraMarr, ιδιοκτηίας της Γκισλεϊν Μαξγουέλ, για να κάνει τις…ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ…ΕΠΣΤΑΪΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 25 Νοεμ. 2020, 17:15, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ξεκινάμε με το ακόλουθο βίντεο-σοκ με τίτλο «JOE BIDENS PRIVATE ISLAND ACROSS FROM EPSTEIN’S ISLAND» (ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ»), ο ερευνητής George Webb (Τζορτζ Γουέμπ) βρίσκεται στο νησί St Thomas Island (Η Νήσος του Αγίου Θωμά) στις Παρθένες Νήσους όπου υπάρχει μια παλιά υποβρύχια ναυτική βάση του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ (ΠΡΟΣΕΞΤΕ και ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ για αργότερα).

Στην αρχή του βίντεο, ο κος Γουέμπ μας δείχνει ένα νησί πίσω του, το οποίο δεν είναι άλλο από το “Water Island” που ανήκει στον υποψήφιο για την αμερικανική προεδρία …JOE BIDEN (ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ).

Υπάρχει, λέει ο Γουέμπ, μια σειρά από ελιτιστές που επικοινωνούν μέσω ενός μυστικού δικτύου κρυπτογραφημένων κινητών τηλεφώνων Blackberry που δημιουργήθηκε από μια περιβόητη εταιρεία επικοινωνιών και συμβούλων Teneo. Με άλλα λόγια, φαίνεται να υπάρχει αυτή η κοινοπραξία που αποτελείται από τον Jeffrey Epstein (Τζέφρι Επσταϊν), Ghislaine Maxwell (Γκισλεϊν Μαξγουέλ), τα μέλη της οικογένειας Biden, τους Clintons, την Huma Abedin (προσωπικός βοηθός της Hillary) και άλλα μεγάλα ονόματα, ένα εν είδει “ανατετιμένο” “Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ”, που φαίνεται να εξαγοράζει παλιές στρατιωτικές βάσεις σε αυτήν την περιοχή και να τις αναπτύσσει “εμπορικά”, καθώς και μια επιχείρηση…ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ από παράνομες δραστηριότητες που συνέλαβαν στην ανατροπή κυβνήσεων χωρών, όπως η Λιβύη, η Συρία, το Σουδάν, την Υεμένη, κ.λπ.

Ο Γουέμπ, ο οποίος μας επισημαίνει την περιοχή των Παρθένων Νήσων εκεί, δηλαδή, όπου ευρίσκεται, λέγει ότι οι ναυτικές βάσεις εκεί χρησιμοποιήθηκαν για την κυκλοφορία πλοίων, αλλά τα υποβρύχια που χρησιμοποιήθηκαν εκεί χρησιμοποιήθηκαν για κρυφές επιχειρήσεις.  Και…ΕΚΕΙ τυχαίνει να «τρέχει» την δική της εταιρεία υποβρυχίων που λέγεται TerraMarr η κα…Ghislaine Maxwell (Γκισλεϊν Μαξγουέλ), γκόμενα/προαγωγός του Τζέφρι Επσταϊν! (Υποτίθεται ότι την εταιρεία την «πούλησε» η Μαξγούελ, αλλά εμείς δεν χάφτουμε). Θα μπορούσε άραγε αυτοί οι ελιτιστές να χρησιμοποιούν αυτούς τους παλιούς υποβρύχιους διαύλους για τη διακίνηση ναρκωτικών ή / και «αγαθών» άλλων ειδών όπως -ας πούμε–, …ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!

Α, και κάτι άλλο! Το “Water Island”, που, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ανήκει στον υποψήφιο για την αμερικανική προεδρία …JOE BIDEN (ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ), που μας δείχνει στο βίντεο ο Γουέμπ, τυχαίνει να ευρίσκεται πολύ κοντά στο νησί….Little St. James που, «όλως τυχαίως», ανήκει στον…. JEFFREY EPSTEIN!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Jeffrey Epstein owned two private islands in the US Virgin Islands. Rick Friedman Photography via Getty; Marco Bello/Reuters

«Δεν κάνουμε εικασίες εδώ. Όλα αυτά τα άτομα συνδέονται μεταξύ τους μέσω του προαναφερθέντος μυστικού δικτύου κρυπτογραφημένων κινητών τηλεφώνων Blackberry της Teneo!» λέγει ο Γουέμπ.

Ένας ακριβός πύργος επικοινωνιών εγκαταστάθηκε σε αυτήν την περιοχή, καθώς και ένα λιμάνι που κόστισε 500 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι ένα πολύ ιδανικό μέρος για τη διεξαγωγή μυστικών συναντήσεων! Χμμμ…

Στην ανατολική πλευρά της περιοχής όπου βρίσκεται ο Γουέμπ, υπάρχει το λιμάνι των 500 εκατομμυρίων δολαρίων Red Hook Port, του οποίου ο Jeffrey Epstein είναι ιδιοκτήτης εξ ημισείας εν συνεργασία με τον κυβερνήτη του νησιού.

Και το εκπληκτικό για αυτό το ρεπορτάζ που έκανε εκεί νωρίτερα φέτος ο Γουέμπ, είναι πως κατονομάζει τον ίδιον τον…ΧΑΝΤΕΡ ΜΠΑΪΝΤΕΡ, τον ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, σχετικά με τη δική του…ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σε αυτό το δίκτυο εκλημάτων! Δηλαδή, λέει ότι ο Χάντερ συμμετείχε σε μια απάτη εκδόσεως πλαστών ομολόγων (τύπου…ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!) εν συνεργασία με σεσημασμένους εγκληματίες, όπως ο Devon Archer και ο Billy Bulger!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!….

Τώρα και σύμφωνα με το σάιτ CLOVERCHRONICLE, σε άρθρο τους με ημερ. 05 Ιουλίου 2020, γράφει τα εξής απίστευτα αποκαλυπτικά για αυτό το θέμα…

Το Σάββατο, ο χρήστης του Twitter RegReformer δημοσίευσε ένα μακρύ “νήμα” που αποκάλυψε πιθανές συνδέσεις μεταξύ του Ghislaine Maxwell, του Jeffrey Epstein και του υποψήφιου για την προεδρία Joe Biden.

Με τίτλο «Ghislane Maxwell, Epstein και Joe Biden: Private Islands, Secret Ports και Submarines» (Γκισλάιν Μαξγουέλ, Τ. Επσταϊν και Τζο Μπαϊντεν: Ιδιωτικά Νησιά, Ιδιωτικά Λιμάνια και Υποβρύχια), το νήμα ξεκίνησε απαριθμώντας ορισμένα γεγονότα για την κα Μαξγουέλ, την 58χρονο κατηγορούμενη για πρόσληψη και αποπλάνηση ανηλίκων κοριτσιών για κακοποίηση από τον Epstein και τους φίλους του:

Ο RegReformer συνέχισε:

Ένα άλλο τροπικό νησί, ο St. James, βρίσκεται κοντά και ανήκε επίσης στον Epstein:

… Δημοφιλές στους ντόπιους και τους τουρίστες κυρίως για το κύριο αξιοθέατο του, το Christmas Cove, όπου οι άνθρωποι μπορούσαν να κάνουν παρέα και να παραγγείλουν «πίτσα» που τους παραδίδεται στα πλοία τους.

Τον Ιανουάριο, το μεγάλο σάιτ Politico δημοσίευσε μια ιστορία για το πώς ο Scott Green, ένας διαδρομιστής (λομπίστας) με στενούς δεσμούς με τον Joe Biden, αγόρασε περιουσία των Παρθένων Νήσων από τον κο James Biden και στη συνέχεια του πρόσφερε μια ιδιωτική υποθήκη:


Η συμφωνία για τη γη των Παρθένων Νήσων, η οποία αναφέρεται εδώ για πρώτη φορά, προάγει ένα πρότυπο στο οποίο μέλη της οικογένειας Μπάιντεν έχουν εμπλακεί σε οικονομικές συναλλαγές με άτομα που ενδιαφέρονται να επηρεάσουν τον πρώην αντιπρόεδρο.

Μετά τη συμφωνία για τη γη, ο Τζο Μπάιντεν έκανε διακοπές αλλού στο μικρό νησί, το οποίο κάποτε προστάτευε μια κοντινή υποβρύχια βάση πριν γίνει τόπος τροπικής “απόδρασης”, τουλάχιστον τρεις φορές.

Ο χρήστης του Twitter έπειτα έθεσε (και εν μέρει απάντησε) μερικά πολύ ενδιαφέροντα ερωτήματα:

Περισσότερα ερωτηματικά και πληροφορίες παρουσιάστηκαν από τον RegReformer που υποδηλώνουν ότι υπάρχει ακόμη μια πιο βαθιά συνωμοσία – μια που πιθανώς αφορά τη Χίλαρι Κλίντον και την πρώην αναπληρωτή αρχηγό της Huma Abedin:

Το πλήρες νήμα εδώ. >> https://twitter.com/ReformerReg/status/1279624533218078721

Archive link (Λινκ του αρχείου)


Πηγή  του άρθρου του cloverchronicle.com>> https://cloverchronicle.com/2020/07/05/ghislaine-maxwell-jeffrey-epstein-and-joe-biden-private-islands-secret-ports-and-submarines/


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι

————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr