Home Greek News Αναγγέλλει την υποψηφιότητα για τη προεδρία από πιτζαρία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ο Τζο Μπάϊντεν | #Πιτσαγκέιτ #PizzaGate

Αναγγέλλει την υποψηφιότητα για τη προεδρία από πιτζαρία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ο Τζο Μπάϊντεν | #Πιτσαγκέιτ #PizzaGate

by _
0 comment 272 views

Αναγγέλλει την υποψηφιότητα για τη προεδρία από την ελληνική πιτσαρία «Giannis Pizza» ο Τζο Μπάϊντεν | #Πιτσαγκέιτ #PizzaGate

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 26Απριλ, 2019 | 19:38μμ (ὠρα Λος Άντζελες) | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ο Τζό Μπάιντεν είναι ένας μεγάλος…ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ μιας και ασχολούνται εδώ και μήνες με αυτό το θέμα όλα τα μεγάλα ΜΜΕ του κόσμου. Έχουν βγεί στη δημοσιότητα τους τελ. μήνες πολλές γυναίκες καταγγέλλουσες ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ: ότι ο Μπάιντεν τους έχει φερθεί πολύ απρεπώς βάζοντας πάνω τους τα βρωμερά του χέρια, κτλ. 

Εχθές, πήγε ο κ Μπάιντεν σε μια γνωστή πιτσαρία…ΕΛΛΗΝΙΚΗ, για να αναγγείλει την απόφασή του για την αμερικανική προεδρία για το 2020. Θα μου πείτε τώρα «Ε και;;;…μας δίνει διαφήμιση κιόλας εμάς τους Έλληνες!» Ναι μεν…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ τους πραγματικούς λόγους πίσω από αυτό. Εγώ όμως μπορώ να σας ρίξω λίγο φώς πάνω σε αυτό θέμα…

Δείτε πρώρα το παρακάτω βίντεο με τον Μπάιντεν στην ελληνική πιτσαρία «Giannis Pizza» στην πλατεία Τρόλεϊ στο Wilmington της πολιτείας Ντελαγουέρ…..

Δείτε τώρα τον ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ μεγάλο ΠΑΙΔΕΡΑ Μπάιντεν σε…ΔΡΑΣΗ και ακολουθείτε εδώ τον ειρμό μου για να μπορέσει να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει εδώ με τον Τζό Μπάιντεν….

Τώρα, αυτό που πρέπει να καταλάβετε εδώ είναι το…ΜΕΡΟΣ όπου ανείγγειλε ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ την πρόθεσή του μπεί στην κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ: ΜΙΑ ΠΙΤΣΑΡΙΑ. «ΑΚΙΝΔΥΝΟΝ» μεν, εξ πρώτης όψεως, ΕΞΟΛΦΘΑΛΜΟΝ δε, ιδιαιτέρως υπο το πρίσμα του μεγάλου σκανδάλου… ΠΙΤΣΑΓΚΈΙΤ (ή Πισταγκέητ, PizzaGate), που αφορά το γεγονός πως οι ελιτιστές αυτού του κόσμου εμπλέκονται σε διεθνώς δρώντα κυκλώματα παιδεραστίας, απαγωγής μικρών παιδιών…ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΟΝΟΝ!!! Και αυτά ΔΕΝ έχουν αναδειχθεί μόνο με το εν λόγω σκάνδαλο, αλλά εδώ και ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ.

Και στην περίπτωση της Ελλάδος, δείτε τα παρακάτω που έχουμε δημοσιεύσει για να καταλάβετε καλύτερα αυτό ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!!!….

ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΠΑΙΔΕΡΑΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΙΠΡΑ, ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΎΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΙΝΕ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» ΣΕ ΒΡΩΜΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Πάμε όμως πίσω στις…ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ….

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ξεκίνησε, λοιπόν, το προαναφερθέν σκάνδαλο «Πιτσα γκέητ», από τις…ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ;;;  Γιατί ήταν ένας ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτης… πιτσαρίας (η “Comet Ping Pong
” στην Ουάσινγτον), ονόματι James Alefantis, που είχε αρχίσει το Νοεμ. του 2016 και μετά, μαζί με την Χίλαρι Κλίντον και πολλούς άλλους ελιτιστές/πολιτικούς, κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών του 2016, να γίνεται…«ΣΤΟΧΟΣ» ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ πολλών εκατομμυριών ερευνητών του διαδικτύου, καθώς και ΓΝΩΣΤΩΝ δημοσιογράφων, για την συμμετοχή τους στα προαναφερθέντα κυκλώματα…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ και όχι μόνο!!! Εξ ού και το πρώτο βίντεο που σας δείξαμε στο παρόν άρθρο όπου φωτογραφίζεται ο παιδέρας  Τζο Μπάιντεν σε…ΠΙΤΣΑΡΙΑ.

Τώρα, ΔΕΝ κατηγορούμε την εν λόγω πιτσαρία, Giannis’ Pizza, για το οτιδήποτε, αλλά μας κάνει εντύπωση ΜΕΓΑΛΗ που πήγε ΕΚΕΙ ο Μπάιντεν, σε μια ΠΙΤΣΑΡΙΑ, για να ανακοινώσει την υποψήφιότητά του για την προεδρία, κτλ., γνωρίζοντας ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι, αυτό, θα το σχολιάζει μετά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ….!!!

Για περισσότερα επί του ίδιου κρίσιμου ζητήματος αυτούς, διαβάστε και τα παρακάτω….

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr