Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Γνωστό θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την Ελίτ: «Πουλήθηκα ως ανήλικη στον Ομπάμα και τον Μπάιντεν για το σέξ. ΑΝΔΡΑΣ η “Μισέλ” Ομπάμα»

Γνωστό θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την Ελίτ: «Πουλήθηκα ως ανήλικη στον Ομπάμα και τον Μπάιντεν για το σέξ. ΑΝΔΡΑΣ η “Μισέλ” Ομπάμα»

by _
0 comment 439 views

Γνωστό θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την Ελίτ: «Πουλήθηκα ως ανήλικη στον Ομπάμα και τον Μπάιντεν για το σέξ. ΑΝΔΡΑΣ η “Μισέλ” Ομπάμα»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 10 Νοεμ. 2021, 20:29, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Σήμερα μίλησε στην εκπομπή “The Stew Peters Show” του δημοσιογράφου Stew Peters η γνωστή καταγγέλλουσα τα παιδεραστικά εγκλήματα της Ελίτ η κα Ally Carter (πλήρες ονοματεπώνυμο: Allyson Leilani Carter, Άλισον Λεϊλάνι Κάρτερ) με θέμα όχι μόνο τη παιδεραστία, αλλά ακόμη και τους βιασμούς που υπεστη η ίδια από…ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

Έριξε μια «βόμβα» πυρηνική που ΣΙΓΟΥΡΑ θα προκαλέσει τριγμούς στο θεμέλιο του εν Ουάσινγκτον Κατεστημένου!!!

Η Άλι Κάρτερ (Ally Carter) λέει ότι η βιολογική της μητέρα κοιμόταν συνήθως με πρόσωπα εξουσίας και μετά άρχισε να πουλάει τα δικά της παιδιά στην ελίτ ως «φορά», συμπεριλαμβανομένης της ίδιας.

Στα 13 της την διακινούσαν σε αρχηγούς τοπικής αστυνομίας, ισχυρούς παίκτες του Χόλιγουντ, διασημότητες όπως ο Τζον Τραβόλτα, η Μπιγιονσέ και πολιτικοί όπως…ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Τζο Μπάιντεν!!! Είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι την βίασαν Ομπάμα και Μπάιντεν καθώς και άλλα μεγάλα ονόματα. Παραδόθηκε ιδίως στον Μπάιντεν ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ για να ικανοποιήσει τις βρώμικες ορέξεις του!!! Και όλα αυτά έγιναν όταν ήταν ΑΝΗΛΙΚΗ!!!

Βγήκε στην δημοσιότητα για να τα αποκαλύψει όλα αυτά πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του 2020, αλλά η ιστορία της έπεσε στα ασυζήτητα από τα συστημικά ΜΜΕ για…ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ. Στην παρακάτω συνέντευξη με τον κο Stew Peteras διηγείται ολόκληρη τη συγκλονιστική ιστορία.

Η κα Ally Carter έχει πολύ δυνατή παρουσία στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα στο Instagram με πάρα πολλές χιλιάδες ακολούθους και είναι γνώστης πολλών θεμάτων που αφοράνε την παιδεραστία σε σχέση με την Ελίτ, μιας και τα…ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ και είναι μόνο 27 χρονών.



Συγκλονιστική είναι η αναφορά που κάνει στο πρόσωπο της κας Μισέλ Ομπάμα διότι λέει ότι η «Μισέλ» μόνο «γυναίκα»…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αλλά…ΑΝΔΡΑΣ!!! Αυτά όμως είναι γνωστά σε πάρα πολλούς εκεί έξω εδώ και χρόνια και υπάρχει και μπόλικο αποδεικτικό υλικό που καταδεικνύουν και αποδεικνύουν τα…«ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ» (ΑΠΑΥΤΑ δηλαδή) της «Μισέλ», με….Ο,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. Δείτε, π.χ, το εξής βίντεο για του λόγου το αληθές…

Αναφέρθηκε επίσης η κα Ally στην ύπαρξη ενος υπόγειου συστήματος μέσου συγκοινωνίας της Ελίτ που χρησιμοποιούν για τις βρώμικες δραστηριότητες τους σχετικά με τη παιδεραστία και όχι μόνον και που διέρχεται υπογείως πολλές Πολιτείες των ΗΠΑ!!!

Την Ally μπορείτε να την βρείτε στο Instagram σε αυτόν τον σύνδεσμον ΕΔΩ >> https://www.instagram.com/xoodyssey/

Πάρτε μια γεύση για αυτήν στο Instagram….

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Xo? (@xoodyssey)

Δείτε τώρα τη σχετική εκπομπή!…

Πηγή >> https://rumble.com/vp0za3-victim-biden-and-obama-raped-me-powerful-elites-celebs-demonic-sex-abuse-ri.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr