Home Greek News Σε εξέλιξη σοβαρή συγκάλυψη για την κατάσταση της Κέιτ Μίντελτον! – Μήπως θα γίνει δεύτερη..ΝΤΑΙΑΝΑ;;;

Σε εξέλιξη σοβαρή συγκάλυψη για την κατάσταση της Κέιτ Μίντελτον! – Μήπως θα γίνει δεύτερη..ΝΤΑΙΑΝΑ;;;

by _
0 comment 199 views

Σε εξέλιξη σοβαρή συγκάλυψη για την κατάσταση της Κέιτ Μίντελτον! – Μήπως της έκαναν ότι έκαναν και στη…ΝΤΑΙΑΝΑ;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 12 ΜΑΡ. 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Υπάρχει μια πολύ σοβαρή συγκάλυψη για την κατάσταση της Kate Middleton αυτή τη στιγμή…

Ας δούμε τα στοιχεία:

• Η «χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά» της ήταν «προγραμματισμένη», ωστόσο ορισμένες προκαθορισμένες δεσμεύσεις έπρεπε να ακυρωθούν όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

• Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ την έχει επισκεφτεί ΜΟΝΟ μία φορά σε σχεδόν τρεις μήνες.

• Έχουν γίνει ΜΗΔΕΝ επισκέψεις στην Κέιτ από τους γονείς ή την αδερφή της.

• Έχουν προκύψει αναφορές ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι οξύθυμος και ότι χάνει εύκολα την ψυχραιμία μου με την Κέιτ.

• Τα ΜΜΕ άρχισαν να κάνουν λόγο για τη λαίδη Ρόουζ Χάνμπουρι, με την οποία φέρεται να έχει σχέση ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

• ΟΛΙΚΟ ΜΠΛΑΚΆΟΥΤ (ΣΥΣΚΟΤΙΣΜΑ) από τα ΜΜΕ στις ενημερώσεις τους για αυτό το θέμα.

Δεν πάνε και τόσο καλά πράγματα με τη βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε τώρα τα εξής άρθρα μας για αυτό το θέμα για να καταλάβετε τι συμβαίνει εδώ…

Το Παλάτι κυκλοφορεί φώτο. …ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της!!!

Κέιτ Μίντλετον: Οργιάζουν νέα σενάρια για την υγεία της – Γιατί ήταν τόσο διαφορετική στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της;;; – Αντικαταστάθηκε από…ΣΩΣΙΑ;;;

Άλλο ένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας πεθαίνει…ΞΑΦΝΙΚΑ σε ηλικία 45 ετών – Και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαίνει με την Κέιτ Μίντελτον;;;

Τα μέλη των βασιλικών οικογενειών πεθαίνουν σαν μύγες! – Πέθανε τώρα κι ο πρώτος ξάδερφος του βασιλιά Φελίπε & ανιψιός του Χουάν Κάρλος που ήταν παντρεμένος με Ελληνίδα δημοσιογράφο!



Πάμε τώρα το σημερινό άρθρο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ πάνω στο ίδιο θέμα…


Κέιτ Μίντλετον: Αναζωπυρώνονται τα σενάρια για την υγεία της – Κλεμμένη από τη Vogue η φωτογραφία με τα παιδιά της;

Πολλοί λένε ότι η εικόνα είναι από παλιότερο εξώφυλλο της πριγκίπισσας, ενώ πλέον αμφισβητούνται και τα άλλα δύο στιγμιότυπα που έχουν διαρρεύσει, τόσο με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο αυτοκίνητο όσο και με τη μητέρα της

middleton-vogue-arthrou

Εντείνονται οι ανησυχίες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον έπειτα από την πειραγμένη πρώτη επίσημη φωτογραφία της ύστερα από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιά παρά το γεγονός ότι η πριγκιπίσσα της Ουαλίας επιχείρησε να… σβήσει τη φωτιά παραδεχόμενη ότι ήταν αυτή που πείραξε το καρέ.



ΕΙδικότερα, η δημοσίευση την Κυριακή μιας φωτογραφίας της, χαμογελαστής και περιστοιχισμένης από τα παιδιά της για τη Γιορτή της Μητέρας, υποτίθεται πως θα έβαζε τέλος στις φήμες και τα σενάρια με επίκεντρο την απουσία της από τη δημόσια ζωή εδώ και σχεδόν 2 μήνες έπειτα από την σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Όμως, η ανακάλυψη σειράς παρεμβάσεων στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, η συντονισμένη απόσυρσή της από πέντε από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία, που την είχαν δημοσιεύσει, και η ανάληψη ευθύνης από την Κέιτ, λέγοντας πως «πειραματίζεται με την επεξεργασία», είχαν το τελείως αντίθετο αποτέλεσμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

«Υπό τις παρούσες συνθήκες, κάθε επεξεργασία μιας φωτογραφίας, ακόμα και η μικρότερη και χωρίς την πρόθεση να παραπλανήσει, μπορεί να εγείρει υποψίες», εκτιμά ο Κρις Μόρις, διευθυντής του ιστότοπου επαλήθευσης Full Fact. «Οι θεωρίες συνωμοσίας αναδύονται, όταν υπάρχει κενό πληροφόρησης, επομένως εάν θέλετε να σας πιστεύουν, πρέπει να λειτουργείτε με διαφάνεια».Η Κέιτ συνηθίζει να δημοσιεύει «ερασιτεχνικές» φωτογραφίες, ιδίως των παιδιών της. Όμως, «σε μια εποχή ψευδών πληροφοριών (…) ποιος μπορεί να πιστέψει ότι ακόμα και η βασιλική οικογένεια δημοσιεύει παραποιημένες φωτογραφίες» διερωτάται η δημοσιογράφος Χάνα Φέρνες στην εφημερίδα Telegraph.

Από παλιό εξώφυλλο της Κέιτ στη Vogue η φωτογραφία;

Παρά, την ανάληψη ευθύνης και τη συγγνώμη από την Κέιτ, οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν «πάρει φωτιά», με χρήστες των social media να δημοσιεύουν ολόκληρα βίντεο, επιχειρώντας να αποδείξουν ότι η φωτογραφία είναι περισσότερο πειραγμένη, αφήνοντας με τον τρόπο αυτό υπονοούμενα για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ.



Μάλιστα, πολλοί διατείνονται πως η φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον είναι από παλιό εξώφυλλό της στη Vogue.

Την ίδια, ώρα πολλοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν και τη χθεσινή φωτογραφία στο αυτοκίνητο με τον Ουίλιαμ αλλά και εκείνη με τη μητέρα της λέγοντας ότι είχε χρησιμοποιήσει την αδελφή της Πίπα, ως σωσία της.



Όπως σημειώνει ο Πίτερ Χαντ, πρώην ανταποκριτής του BBC, «οι πολίτες θα διερωτώνται πλέον εάν θα είναι αξιόπιστοι την επόμενη φορά που δημοσιεύσουν πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας» των μελών της βασιλικής οικογένειας, τη στιγμή μάλιστα που ο βασιλιάς Κάρολος πάσχει από καρκίνο.

ΠΗΓΗ >> https://www.protothema.gr/world/article/1476504/keit-midleton-anazopuronodai-ta-senaria-gia-tin-ugeia-tis-klemmeni-apo-ti-vogue-i-fotografia-me-ta-paidia-tis/




ΠΗΓΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ>> 


There’s a very serious cover-up of Kate Middleton’s condition going on right…NOW!…

Cillian

@CilComLFC


There’s a very serious cover-up of Kate Middleton’s condition going on right now. Let’s look at the evidence:

• Her ‘abdominal surgery’ was ‘planned’, yet a number of prearranged commitments had to be cancelled when she was taken to hospital.

• Prince William has only visited her once in almost three months.

• There have been ZERO visits from her parents or sister.

• Reports have emerged that Prince William has a “short” and “violent” temper.

• The Media has started talking about Lady Rose Hanbury, who Prince William is allegedly having an affair with.

• Total Media Blackout on Kate’s recovery updates.

All is not well with the Royal Family.

World, England, Great Britain, United Kingdom, Great Britain, Catherine, Princess of Wales, Kate Middleton, Kensington Palace, The Royal Family , Buckingham Palace, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr