Home Greek News Το Παλάτι κυκλοφορεί φώτο. …ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της!!!

Το Παλάτι κυκλοφορεί φώτο. …ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της!!!

by _
0 comment 149 views
Το Παλάτι κυκλοφορεί φώτο. …ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της!!!
Το Παλάτι κυκλοφορεί φώτο. …ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της!!!

Το Παλάτι κυκλοφορεί φώτο. …ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της!!!

Διαβάστε πρώτα τα εξής άρθρα μας για αυτό το θέμα για να καταλάβετε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαίνει εδώ…

Κέιτ Μίντλετον: Οργιάζουν νέα σενάρια για την υγεία της – Γιατί ήταν τόσο διαφορετική στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της;;; – Αντικαταστάθηκε από…ΣΩΣΙΑ;;;

Άλλο ένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας πεθαίνει…ΞΑΦΝΙΚΑ σε ηλικία 45 ετών – Και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαίνει με την Κέιτ Μίντελτον;;;

Τα μέλη των βασιλικών οικογενειών πεθαίνουν σαν μύγες! – Πέθανε τώρα κι ο πρώτος ξάδερφος του βασιλιά Φελίπε & ανιψιός του Χουάν Κάρλος που ήταν παντρεμένος με Ελληνίδα δημοσιογράφο!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΟΥΊΤ…

 




Νέα φωτογραφία της Κέιτ με τον Ουίλιαμ – Το Παλάτι αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα την αυθεντική εικόνα της με τα παιδιά

Το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας εθεάθη να αποχωρεί από το Κάστρο του Ουίνδσορ – Η απολογητική δήλωση της Κέιτ για την «πειραγμένη φωτογραφία» ρίχνει κι άλλο λάδι στην ήδη τεταμένη κατάσταση για την υγεία της

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα την αυθεντική φωτογραφία με την πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον και τα τρία της παιδιά, την πρώτη μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, ενώ την ίδια ώρα, στο «φως» έρχεται νέο στιγμιότυπο της πριγκίπισας της Ουαλίας με το διάδοχο του βρετανικού θρόνου να αποχωρούν από το Κάστρο του Ουίνδσορ.

Ειδικότερα, το θέμα θεωρείται λήξαν, τουλάχιστον από την βρετανική βασιλική οικογένεια, όπως ανακοινώθηκε σήμερα. Ωστόσο, στη γηραιά αλβιώνα επικρατεί αναμπουμπούλα για το τι ακριβώς συμβαίνει με την σύζυγο του διαδόχου του βρετανικού θρόνου. Για ποιο λόγο το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα μία πειραγμένη φωτογραφία καθώς όλοι οι Βρετανοί την περίμεναν πώς και πώς προκειμένου να πάρουν μία γεύση από την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας;



Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, το βρετανικό Παλάτι δημοσίευσε μία φωτογραφία της συζύγου του διαδόχου του βρετανικού θρόνου ποζάροντας στο φακό με τα παιδιά της μόνο που τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία κατάλαβαν ότι ήταν αλλοιωμένη σε πολλά σημεία.

Το θέμα έλαβε διαστάσεις σκανδάλου όταν τα μεγάλα πρακτορεία Getty, Associated Press, Reuters και Γαλλικό Πρακτορείο ανακοίνωσαν ότι δεν αναδημοσιεύουν πειραγμένες φωτογραφίες με την Κέιτ Μίντλετον που αναρρώνει στο Κάστρο του Ουίνδσορ, με την ίδια να παραδέχεται δημοσίως ότι η φωτογραφία δεν είναι αυθεντική κι ότι είναι υπεύθυνη για τις μικροαλλαγές.

Με τους Βρετανούς να νιώθουν ακόμα πιο μπερδεμένοι και απογοητευμένοι με αυτό που συνέβη, καθώς περίμεναν να δουν πώς είναι η Κέιτ μετά την επέμβαση, η πειραγμένη φωτογραφία έδωσε τροφή για περαιτέρω σχόλια όπως επίσης και η παραδοχή της ότι πράγματι δεν είναι αυθεντική. Μετά τη συγγνώμη της Κέιτ προς τους συμπολίτες της για τις μικροαλλοιώσεις που έκανε, ο αμφιλεγόμενος Βρετανός δημοσιογράφος, Πιρς Μόργκαν, κάλεσε το Παλάτι να αποκαλύψει την πραγματική φωτογραφία, μέσω της πλατφόρμας X (πρώην Twitter). Μετά την ανακοίνωση του Παλατιού ότι δεν πρόκειται να το κάνει, ο Μόργκαν τόνισε ωστόσο ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν οι θεωρίες συνωμοσίας για την κατάσταση της συζύγου του πρίγκιπα της Ουαλίας.

Πριν από την απολογητική δήλωση της Κέιτ, ο βασιλικός σχολιαστής Πίτερ Χαντ τόνισε ότι, «Αυτό θα είναι επιζήμιο για τους βασιλικούς. Ήξεραν ότι θα υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για οποιαδήποτε φωτογραφία με την Κέιτ. Το θέμα είναι αν οι Βρετανοί θα μπορούν πλέον να εμπιστευτούν και να πιστέψουν τα Ανάκτορα όταν θα εκδώσουν την επόμενη ενημέρωση για την υγεία της».



Η Κέιτ, πάντως, ανέλαβε εξολοκλήρου την ευθύνη για το μπέρδεμα που προκλήθηκε μετά την απόσυρση από τα μεγαλύτερα πρακτορεία της πρώτης της φωτογραφίας μετά την επέμβαση γιατί όπως δήλωσε, «συχνά πειραματίζεται με την επεξεργασία φωτογραφιών». «Όπως αρκετοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, συχνά πειραματίζομαι με την επεξεργασία των φωτογραφιών. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για οποιοδήποτε μπέρδεμα δημιουργήθηκε με την οικογενειακή φωτογραφία που αναρτήσαμε την Κυριακή. Ελπίζω όλοι να γιορτάζουν μια πολύ χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας» ανέφερε στη δήλωσή της η Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με βασιλικές πηγές που επικαλείται το δίκτυο Sky News, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε «μικρές προσαρμογές». «Μετά από πιο επισταμένη επιθεώρηση, φαίνεται ότι η πηγή έχει αλλοιώσει την εικόνα» ανέφερε σε ενημέρωσή του το Αssociated Press με εκπρόσωπό του να δηλώνει στην Telegraph ότι «η φωτογραφία παρουσιάζει μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ».

Οι χρήστες των social media ισχυρίστηκαν ότι λείπει μέρος του καρπού της. Άλλοι σχολίασαν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν φορούσε τη βέρα της, ενώ ο πρίγκιπας Λούις είχε τα δάχτυλά του σταυρωμένα και ένα δέντρο στο βάθος φαινόταν να έχει φύλλα στα μέσα Μαρτίου.

Μόλις η φωτογραφία αναρτήθηκε στον λογαριασμό του πριγκιπικού ζεύγους της Ουαλίας στο Instagram, χρήστες από κάθε σημείο του πλανήτη ευχήθηκαν «καλή ανάρρωση» στην Κέιτ. Όμως, κάποιοι εξ αυτών, ίσως λίγο καχύποπτοι, έγραψαν σχόλια στα οποία διατυπώνουν μια σειρά από εύλογα ερωτήματα.



«Αναρτήστε ένα real time βίντεο της πριγκίπισσας και σταματήστε με τις fake φωτογραφίες» γράφει ένας χρήστης, «100% Photoshopped!!» γράφει άλλος. «Τι συμβαίνει με τα δάχτυλα του Λούις στο δεξί χέρι;» διερωτάται άλλος χρήστης καθώς ο μικρός πρίγκιπας σταυρώνει πονηρά τα δύο δάχτυλα, όπως όταν μας λένε να κρατήσουμε ένα μυστικό και ορκιζόμαστε πως θα το κρατήσουμε.

Άλλοι χρήστες αναρωτήθηκαν, αν η φωτογραφία είναι στη Φλόριντα αφού τον Μάρτιο ο καιρός δεν είναι ηλιόλουστος στη Βρετανία. Και αρκετοί είναι οι χρήστες που ρωτούν κάτω από τη λεζάντα, αν η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2024.

Αυτή την εποχή στη Βρετανία, και ειδικότερα στο Ουίνδσορ και στην ευρύτερη περιοχή του Μπερκσάιρ, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 3 μέχρι 11 βαθμούς Κελσίου και συνήθως βρέχει ή ρίχνει χαλάζι. Γι’ αυτούς τους λόγους κάποιοι χρήστες εξέφρασαν την απορία γιατί η Κέιτ και τα τρία παιδιά της είναι όλοι ντυμένοι τόσο ελαφρά. «Πολύ πράσινο στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτιο; Γιατί τα δόντια της Σάρλοτ είναι πιο μικρά σε αυτή τη φωτογραφία από εκείνη που είχε δοθεί στη δημοσιότητα τα Χριστούγεννα του 2023;» γράφει ένας χρήστης.

Κέιτ και Ουίλιαμ αποχωρούν από το Παλάτι

Την ίδια στιγμή, το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας εθεάθη να αποχωρεί από το Κάστρο του Ουίνδσορ, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που έχει ανεβάσει στη ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.



Έχοντας τα μαλλιά της κότσο, η Κέιτ Μίντλετον κοιτάζει προς το τζάμι του αυτοκινήτου αποχωρώντας από το Κάστρο του Ουίνδσορ έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Ουίλιαμ.

Δείτε τη φωτογραφία



Η Κέιτ έχει προγραμμένο «ιδιωτικό ραντεβού», όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, ενώ ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου θα κατευθυνθεί προς το Αβαείο του Ουέστμινστερ για την ετήσια λειτουργία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας. Η Κέιτ δεν αναμένεται να κάνει δημόσια εμφάνιση παρά μόνο μετά το Πάσχα, ύστερα από τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα, όπως έχει ήδη ανακοινώσει το Παλάτι.

ΠΗΓΗ >> https://www.protothema.gr/world/article/1476060/nea-fotografia-tis-keit-me-ton-ouiliam-to-palati-arneitai-na-dosei-sti-dimosiotita-tin-authediki-eikona-tis-me-ta-paidia/

Κόσμος, Αγγλία, Μεγάλη Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Catherine, Princess of Wales, Kate Middleton

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr