Home Greek News Κέιτ Μίντλετον: Οργιάζουν νέα σενάρια για την υγεία της – Γιατί ήταν τόσο διαφορετική στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της;;; – Αντικαταστάθηκε από…ΣΩΣΙΑ;;;

Κέιτ Μίντλετον: Οργιάζουν νέα σενάρια για την υγεία της – Γιατί ήταν τόσο διαφορετική στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της;;; – Αντικαταστάθηκε από…ΣΩΣΙΑ;;;

by _
0 comment 288 views
Κέιτ Μίντλετον: Νέα σενάρια…
Κέιτ Μίντλετον: Νέα σενάρια…

Κέιτ Μίντλετον: Οργιάζουν νέα σενάρια για την υγεία της – Γιατί ήταν τόσο διαφορετική στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της;;; – Αντικαταστάθηκε από…ΣΩΣΙΑ;;;


Διαβάστε πρώτα τα εξής άρθρα μας για αυτό το θέμα για να καταλάβετε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαίνει εδώ… 

Άλλο ένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας πεθαίνει…ΞΑΦΝΙΚΑ σε ηλικία 45 ετών – Και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαίνει με την Κέιτ Μίντελτον;;;

Τα μέλη των βασιλικών οικογενειών πεθαίνουν σαν μύγες! – Πέθανε τώρα κι ο πρώτος ξάδερφος του βασιλιά Φελίπε & ανιψιός του Χουάν Κάρλος που ήταν παντρεμένος με Ελληνίδα δημοσιογράφο!

Η Kate Middleton φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά από τότε που νοσηλεύτηκε τον Δεκέμβριο.

Πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, η Κέιτ Μίντλετον είχε μια μικρή ελιά πάνω από τα χείλη της. Στην τελευταία φωτογραφία φαίνεται να έχει εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Περισσότερα ΕΔΩ



Δείτε τώρα τι; εξής εικόνες..   

ΕΠΙΣΗΣ….

Η κόρη της βασίλισσας Καμίλα, που παρέμεινε μακριά από τα βασιλικά φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τώρα, αλλά όχι πια, ΟΛΩΣ «ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ», σκάει μύτη δημόσια για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ…!!!…

Διαβάστε τώρα τι έχει να προσθέσει πάνω σε αυτό ο συστημικός Τύπος… 




Κέιτ Μίντλετον: Νέα σενάρια για την υγεία της – Γιατί ήταν τόσο διαφορετική στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της

Η σεναριολογία έχει φθάσει σε σημείο να αμφισβητούν και εάν όντως είναι η ίδια που εθεάθη έξω από το Ουίνσδορ – Το τοπίο γύρω από την ακριβή κατάσταση της υγείας της παραμένει θολό


Η πλούσια σεναριολογία για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται καθημερινά ψηλά στη διεθνή ειδησεογραφία. Κι ενώ όλοι αναρωτιούνται γιατί η περίοδος ανάρρωσης της πριγκίπισσας της Ουαλίας παρατάθηκε για δύο ακόμη μήνες, ένα νέο θέμα προκαλεί τις τελευταίες ώρες ζωηρό σχολιασμό.

Σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε από την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ, τη Δευτέρα, έξω από το Ουίνσδορ, μετά τη νοσηλειά της που ακολούθησε της επέμβασης στην κοιλιακή χώρα, φαίνεται να είναι στη θέση του συνοδηγού σε αυτοκίνητο με τη μητέρα της.



Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, όμως, παρατήρησαν κάτι περίεργο, ενώ η Κέιτ πορευόταν με τη μητέρα της Κάρολ προς το κάστρο του Ουίνσδορ, και πυροδοτήθηκαν ακόμη περισσότερα σενάρια για την υγεία της.

 

Εθεάθη με πρησμένο πρόσωπο, γυαλιά ηλίου, ενώ από το όχημα απουσίαζαν τόσο άλλοι συγγενείς όσο και μέλη της ασφαλείας της. Ακόμη, πάντως, δεν έχει αποσαφηνιστεί σε τι είδους επέμβαση υποβλήθηκε η Κέιτ και γιατί χρειάζεται να περιμένει άλλους δύο μήνες για να αρχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Την ίδια στιγμή, ουκ ολίγα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για μία διαφορετική εικόνα της πριγκίπισσας σε σημείο που αναρωτιούνται εάν πράγματι είναι εκείνη ή κάποια άλλη. Tο γεγονός ότι η Κέιτ δεν θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του Πάσχα είναι ήδη γνωστό. Το ζητούμενο είναι πότε θα επανέλθει και πώς θα είναι η εικόνα της.



Το σίγουρο είναι ότι το τοπίο γύρω από την ακριβή κατάσταση της υγείας της παραμένει θολό, με το παλάτι να μην προβαίνει σε μία συγκεκριμένη απάντηση και την αβεβαιότητα παράλληλα να πυροδοτεί ολοένα και περισσότερα σενάρια. Και όλα αυτά εκτυλίσσονται τη στιγμή που και ο βασιλιάς Κάρολος έχει γνωστοποιήσει την περιπέτεια της υγείας του με τον καρκίνο, με πολλούς μάλιστα να μην εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι.

Εν τω μεταξύ στις 8 Ιουνίου 2024 θα είναι η πρώτη επίσημη υποχρέωση τηςΚέιτ Μίντλετον,που αναρρώνει από τις 17 Ιανουαρίου, οπότε και υπεβλήθη σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Η πρώτη επίσημη υποχρέωση της Κέιτ Μίντλετον θα γίνει σε τρεις μήνες και πολύ μετά το Πάσχα, οπότε και αναμενόταν ότι θα επέστρεφε στα βασιλικά της καθήκοντα, αν και χθες, (4.3.2024) εθεάθη στο αυτοκίνητο μαζί με τη μητέρα της. Η απουσία ενημέρωσης αλλά και η μεγάλη καθυστέρηση στον χρόνο ανάρρωσης προκαλούν ανησυχία για την υγεία της από μεγάλη μερίδα Βρετανών πολιτών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε στις 17 Ιανουαρίου ότι η Κέιτ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά και δεν θα ήταν σε θέση να επανέλθει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα. Δεν είχε υπάρξει δημόσια ανακοίνωση πριν από την επέμβαση, ενώ δεν αποσαφηνίστηκε η φύση της επέμβασης.

Αμέσως μετά έγινε πάντως γνωστό ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για να αναρρώσει για 13 ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι της με προοπτική να παραμείνει για ανάρρωση μέχρι το Πάσχα των Καθολικών στα τέλη Μαρτίου.

Το παλάτι του Κένσινγκτον προσπάθησε την Πέμπτη να βάλει τέλος στις φήμες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο σχετικά με την υγεία της Κέιτ, τονίζοντας για άλλη μια φορά ότι θα παραμείνει μακριά από κάθε δραστηριότητα ως το Πάσχα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι σε φάση ανάρρωσης, τόνισαν κύκλοι του Παλατιού. «Ήμασταν πολύ σαφείς από την αρχή ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν εκτός δραστηριοτήτων μέχρι μετά το Πάσχα και το παλάτι του Κένσινγκτον θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό» δήλωσε εκπρόσωπος της πριγκίπισσας.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, οργίασαν ξανά οι θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς η απουσία της από τη δημοσιότητα έδωσε τροφή στους θαυμαστές αλλά και στους πολέμιους του στέμματος για το τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας.



Ερώτημα η παρουσία του μονάρχη

Ερώτημα παραμένει εάν ο βασιλιάς Κάρολος, που λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο, θα παραστεί σε μία από τις παρελάσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο του Trooping the Colour στις 15 Ιουνίου, για να επιθεωρήσει τις παρελάσεις. Μέχρι στιγμής το Μπάκιγχαμ δεν έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του μονάρχη.

Σήμερα πάντως το πρωί, ο Κάρολος συναντήθηκε και έβγαλε φωτογραφία στην ιδιωτική αίθουσα ακροάσεων του Μπάκιγχαμ με τον καγκελάριο Τζέρεμι Χαντ, ενόψει του αυριανού προϋπολογισμού.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr