Home Greek News «Μεγάλο Ισραήλ»: Πώς ο Τραμπ & ο Νετανιάχου συνωμότησαν ομού κατά των Παλαιστινίων κι όλης της Μέσης Ανατολής!!!

«Μεγάλο Ισραήλ»: Πώς ο Τραμπ & ο Νετανιάχου συνωμότησαν ομού κατά των Παλαιστινίων κι όλης της Μέσης Ανατολής!!!

by _
0 comment 493 views
“Greater Israel”: The Zionist Plan for the Middle East – How both Trump & Netanyahu conspired to against the Palestinians to STEAL their land!!!
“Greater Israel”: The Zionist Plan for the Middle East – How both Trump & Netanyahu conspired to against the Palestinians to STEAL their land!!!

GreekNewsOnDemand.com: «Μεγάλο Ισραήλ»: Πώς ο Τραμπ & ο Νετανιάχου συνωμότησαν από κοινού κατά των Παλαιστινίων κι όλης της Μέσης Ανατολής!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΣΥΝΟΨΙΣ:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)


Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας καθώς και ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΟΣ του 21ου αιών. Ξεκίνησε την ΨΕΥΤΟ-πανδημία με τον ΨΕΥΤΟ-«ιό» του που δεν σκότωσε κανέναν γιατί ήταν ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ που θα αρχίσουν να σκοτώνουν εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Όμως, ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ, έκανε κάτι άλλο εξίσου ΚΑΚΟ: Έδωσε στους Σιωνιστές Εβραίους και στον Νετανιάχου την ώθηση και το πράσινο φως για να αρχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν…ΣΗΜΕΡΑ, όχι μόνο εναντίον της Παλαιστίνης, αλλά εναντίον ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Επίσης, το σχέδιο «Μεγάλο Ισραήλ» περιλαμβάνει και μεγάλο κομμάτια της… ΕΛΛΑΔΑΣ!!! Έχουμε ήδη δημοσιεύσει αρκετά άρθρα για αυτό. Δείτε πρώτα μερικά από αυτά στα εξής λινκ…

Ιδού το σχέδιο το «ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ» που αποσκοπεί στην κατάκτηση της Μέσης Ανατολής καθώς και της…ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

“ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ”: Το σχέδιο των Εβραίων για την κατάκτηση της ΜΕ που συμπεριλαμβάνει και την…ΚΡΗΤΗ και την ΚΥΠΡΟΝ!!!

Ο Ζελένσκι είπε ότι η Ουκρανία θα είναι ένα…ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!

Διαβάστε τώρα το παρακάτω άρθρο από το…2019 το οποίο προέβλεψε...ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ…ΣΗΜΕΡΑ…!!!…


Global Research:  «Μεγάλο Ισραήλ»: Το Σιωνιστικό Σχέδιο για τη Μέση Ανατολή

«Μεγάλο Ισραήλ»: Το Σιωνιστικό Σχέδιο για τη Μέση Ανατολή και η σύνδεση με το κουρδικό ζήτημα

Το περιβόητο «Σχέδιο Oded Yinon».

-Εισαγωγή του Michel Chossudovsky


Το παρακάτω έγγραφο που αφορά τον σχηματισμό του «Μεγάλου Ισραήλ» αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των ισχυρών σιωνιστικών φατριών εντός της τρέχουσας κυβέρνησης Νετανιάχου, του κόμματος Λικούντ, καθώς και εντός του ισραηλινού στρατού και του κατεστημένου πληροφοριών.

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε με κατηγορηματικό τρόπο την υποστήριξή του στους παράνομους εποικισμούς του Ισραήλ (συμπεριλαμβανομένης της εναντίωσής του στο ψήφισμα 2334 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, σχετικά με την παρανομία των ισραηλινών εποικισμών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη). Στις πρόσφατες εξελίξεις, η κυβέρνηση Τραμπ εξέφρασε την αναγνώρισή της για ισραηλινή κυριαρχία πάνω στα Υψίπεδα του Γκολάν.

Το «Μεγάλο Ισραήλ» είναι de facto μέρος της προεκλογικής εκστρατείας. Ο Νετανιάχου έχει δεσμευτεί να προσαρτήσει μεγάλα τμήματα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης εάν κερδίσει στις επικείμενες εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου.

Ο Νετανιάχου, ο οποίος μάχεται για την πολιτική του ζωή μετά από μια ατελέσφορη ψηφοφορία τον Απρίλιο [2019], είπε ότι το Ισραήλ θα εφαρμόσει την ισραηλινή κυριαρχία στην κοιλάδα του Ιορδάνη και στη βόρεια Νεκρά Θάλασσα αμέσως εάν εξασφάλιζε μια πέμπτη θητεία στις εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου. (Al Jazeera, 11 Σεπτεμβρίου 2019

Η «Συμφωνία του Αιώνα» του Τραμπ υποστηρίζει το σχέδιο «Μεγάλο Ισραήλ», το οποίο συνίσταται επίσης στην παρέκκλιση του «δικαιώματος επιστροφής» των Παλαιστινίων με την «πολιτογράφηση τους ως πολίτες του Λιβάνου, της Ιορδανίας, της Συρίας, του Ιράκ και αλλού περιφερειακά όπου κατοικούν».

Λάβετε υπόψη: Το σχέδιο του Μεγάλου Ισραήλ δεν είναι αυστηρά ένα Σιωνιστικό Έργο για τη Μέση Ανατολή, είναι αναπόσπαστο μέρος της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, ο στρατηγικός του στόχος είναι να επεκτείνει την ηγεμονία των ΗΠΑ καθώς και να σπάσει και να βαλκανίσει τη Μέση Ανατολή.

Η απόφαση του Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ έχει σκοπό να προκαλέσει πολιτική αστάθεια σε ολόκληρη την περιοχή.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Σιωνισμού Theodore Herzl, «η περιοχή του Εβραϊκού Κράτους εκτείνεται: «Από το ρυάκι της Αιγύπτου μέχρι τον Ευφράτη». Σύμφωνα με τον Ραβίνο Φίσμαν,  «Η Γη της Επαγγελίας εκτείνεται από τον ποταμό της Αιγύπτου μέχρι τον Ευφράτη, περιλαμβάνει τμήματα της Συρίας και του Λιβάνου».

Όταν το δούμε στο τρέχον πλαίσιο, συμπεριλαμβανομένης της πολιορκίας της Γάζας, το Σιωνιστικό Σχέδιο για τη Μέση Ανατολή έχει μια στενή σχέση με την εισβολή του 2003 στο Ιράκ, τον πόλεμο του 2006 στον Λίβανο, τον πόλεμο του 2011 στη Λιβύη, τους συνεχιζόμενους πολέμους στη Συρία, το Ιράκ και την Υεμένη, για να μην αναφέρουμε την πολιτική κρίση στη Σαουδική Αραβία.

Το σχέδιο «Μεγάλο Ισραήλ» συνίσταται στην αποδυνάμωση και τελικά στη διάσπαση γειτονικών αραβικών κρατών ως μέρος ενός επεκτατικού σχεδίου ΗΠΑ-Ισραήλ, με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ και της Σαουδικής Αραβίας. Από αυτή την άποψη, η προσέγγιση Σαουδικής Αραβίας-Ισραήλ είναι από την άποψη του Νετανιάχου ένα μέσο για την επέκταση των σφαιρών επιρροής του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή καθώς και για την αντιμετώπιση του Ιράν. Περιττό να πούμεν, το έργο του «Μεγάλου Ισραήλ» είναι συνεπές με τον αυτοκρατορικό σχεδιασμό της Αμερικής.

Το «Μεγάλο Ισραήλ» αποτελείται από μια περιοχή που εκτείνεται από την κοιλάδα του Νείλου μέχρι τον Ευφράτη. Σύμφωνα με τον Stephen Lendman, «Πριν από έναν σχεδόν αιώνα, το σχέδιο του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Οργανισμού για ένα εβραϊκό κράτος περιελάμβανε:

• ιστορική Παλαιστίνη.

• Νότιος Λίβανος μέχρι τη Σιδώνα και τον ποταμό Λιτάνι.

• Τα Υψίπεδα του Γκολάν της Συρίας, η πεδιάδα Hauran και η Deraa. και

• έλεγχος του σιδηροδρόμου Hijaz από την Deraa προς το Αμμάν, την Ιορδανία καθώς και τον Κόλπο της Άκαμπα.

Μερικοί Σιωνιστές ήθελαν περισσότερα – γη από τον Νείλο στη Δύση μέχρι τον Ευφράτη στην Ανατολή, που περιλαμβάνει την Παλαιστίνη, τον Λίβανο, τη Δυτική Συρία και τη Νότια Τουρκία».

Το Σιωνιστικό σχέδιο υποστηρίζει το κίνημα των εβραϊκών εποικισμών. Ευρύτερα περιλαμβάνει μια πολιτική αποκλεισμού των Παλαιστινίων από την Παλαιστίνη που οδηγεί στην τελική προσάρτηση τόσο της Δυτικής Όχθης όσο και της Γάζας στο Κράτος του Ισραήλ.

Το Μεγάλο Ισραήλ θα δημιουργούσε μια σειρά από κράτη ως αιντιπροσώπους. Θα περιλαμβανε τμήματα του Λιβάνου, της Ιορδανίας, της Συρίας, του Σινά, καθώς και τμήματα του Ιράκ και της Σαουδικής Αραβίας. (Βλέπε χάρτη).

Σύμφωνα με τον Mahdi Darius Nazemroaya σε ένα άρθρο της Global Research το 2011,  το σχέδιο Yinon ήταν μια συνέχεια του αποικιακού σχεδιασμού της Βρετανίας στη Μέση Ανατολή:

«[Το σχέδιο Γινόν] είναι ένα ισραηλινό στρατηγικό σχέδιο για τη διασφάλιση της περιφερειακής ανωτερότητας του Ισραήλ. Επιμένει και ορίζει ότι το Ισραήλ πρέπει να αναδιαμορφώσει το γεωπολιτικό του περιβάλλον μέσω της βαλκανοποίησης των γύρω αραβικών κρατών σε μικρότερα και ασθενέστερα κράτη.

Οι Ισραηλινοί στρατηγοί θεώρησαν το Ιράκ ως τη μεγαλύτερη στρατηγική τους πρόκληση από ένα αραβικό κράτος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ιράκ χαρακτηρίστηκε ως το επίκεντρο του βαλκανισμού της Μέσης Ανατολής και του Αραβικού Κόσμου. Στο Ιράκ, με βάση τις έννοιες του Σχεδίου Γινόν, οι Ισραηλινοί στρατηγοί ζήτησαν τη διαίρεση του Ιράκ σε ένα κουρδικό κράτος και σε δύο αραβικά κράτη, το ένα για τους σιίτες μουσουλμάνους και το άλλο για τους σουνίτες μουσουλμάνους. Το πρώτο βήμα προς τη θέσπιση αυτού ήταν ένας πόλεμος μεταξύ του Ιράκ και του Ιράν, τον οποίο συζητά το Σχέδιο Γινόν.

Το γνωστό περιοδικό «The Atlantic», το 2008, και το στρατιωτικό περιοδικό Armed Forces Journal των ΗΠΑ, το 2006, δημοσίευσαν και τα δύο ευρέως διαδεδομένους χάρτες που ακολουθούσαν πιστά το περίγραμμα του σχεδίου Yinon. Εκτός από ένα διχασμένο Ιράκ, το οποίο απαιτεί επίσης το Σχέδιο Μπάιντεν, το Σχέδιο Γινόν απαιτεί έναν διχασμένο Λίβανο, Αίγυπτο και Συρία. Η διχοτόμηση του Ιράν, της Τουρκίας, της Σομαλίας και του Πακιστάν επίσης συμφωνεί με αυτές τις απόψεις. Το Σχέδιο Γινόν ζητά επίσης διάλυση στη Βόρεια Αφρική και προβλέπει ότι θα ξεκινήσει από την Αίγυπτο και στη συνέχεια θα εξαπλωθεί στο Σουδάν, τη Λιβύη και την υπόλοιπη περιοχή.

Το «Μεγάλο Ισραήλ» απαιτεί τη διάσπαση των υπαρχόντων αραβικών κρατών σε μικρά κράτη.

«Το σχέδιο λειτουργεί σε δύο βασικούς χώρους. Για να επιβιώσει, το Ισραήλ πρέπει 1) να γίνει αυτοκρατορική περιφερειακή δύναμη και 2) πρέπει να πραγματοποιήσει τη διαίρεση ολόκληρης της περιοχής σε μικρά κράτη με τη διάλυση όλων των υπαρχόντων αραβικών κρατών. Το μικρό εδώ θα εξαρτηθεί από την εθνική ή θρησκευτική σύνθεση κάθε κράτους. Κατά συνέπεια, η σιωνιστική ελπίδα είναι ότι τα σεχταριστικά κράτη γίνονται οι δορυφόροι του Ισραήλ και, κατά ειρωνικό τρόπο, η πηγή ηθικής του νομιμοποίησης…  Αυτή δεν είναι μια νέα ιδέα, ούτε εμφανίζεται για πρώτη φορά στη σιωνιστική στρατηγική σκέψη. Πράγματι, ο κατακερματισμός όλων των αραβικών κρατών σε μικρότερες μονάδες ήταν ένα επαναλαμβανόμενο θέμα». (Σχέδιο Yinon, βλέπε παρακάτω)

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πόλεμος στη Συρία και το Ιράκ είναι μέρος της διαδικασίας ισραηλινής εδαφικής επέκτασης.

Από αυτή την άποψη, η ήττα των υποστηριζόμενων από τις ΗΠΑ τρομοκρατών (ISIS, Al Nusra) από τις συριακές δυνάμεις με την υποστήριξη της Ρωσίας, του Ιράν και της Χεζμπολάχ αποτελεί σημαντική οπισθοδρόμηση για το Ισραήλ.

Michel Chossudovsky, Global Research, 06 Σεπτεμβρίου 2015, ενημερώθηκε 13 Σεπτεμβρίου 2019


ΠΗΓΗ >> 


GreekNewsOnDemand.com: “Greater Israel”: The Zionist Plan for the Middle East – How both Trump & Netanyahu conspired against the Palestinians to STEAL their land and THEN SOME!!!

Donald Trump is the greatest DECEIVER and MASS MURDERER of the 21 Century. He rolled out the FAKE pandemic with its FAKE “virus” which didn’t kill anyone–it’s was HIS VACCINES that would start killing millions world wide. But, BEFORE THAT, he did something else equally EVIL: He gave the Zionist Jews and Netanyahu the impetus and green light to start doing what they are doing…NOW, not only against Palestine, but against the…WHOLE WORLD AS WELL!!! 

Also, the “Greater Israel” project also includes the Zionists taking over…GREECE AS WEL!!! We have already published several article on this. Read now the following article from…2019 which predicted…EVERYTHING that is going on…TODAY…RIGHT NOW!!!… 




Global Research: “Greater Israel”: The Zionist Plan for the Middle East

“Greater Israel”: The Zionist Plan for the Middle East and the Connection with the Kurdish question

The Infamous “Oded Yinon Plan”.

Introduction by Michel Chossudovsky



You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr