Home Greek News Ιδού το σχέδιο το «ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ» που αποσκοπεί στην κατάκτηση της Μέσης Ανατολής καθώς και της…ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Ιδού το σχέδιο το «ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ» που αποσκοπεί στην κατάκτηση της Μέσης Ανατολής καθώς και της…ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

by _
0 comment 394 views

ΔΩΡΟ για τους χρήσιμους…ΗΛΙΘΙΟΥΣ που στηρίζουν Ισραήλ: Ιδού το σχέδιο το «ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ» που αποσκοπεί στην κατάκτηση της Μέσης Ανατολής καθώς και της…ΕΛΛΑΔΟΣ!!!…

ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ τελικά όλο το χάος που επικρατεί σε εκείνη τη γωνία του κόσμου ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!… ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!… 


ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ είναι το έμβλημα του 2ου ΑΚΕ της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο φέρουν μέχρι σήμερα στις στολές τους τα Στελέχη!!!

Σύνδεση με το...Ισραηλίτικο «ΣΧΕΔΙΟ Yinon» (Oded Yinon, πατήστε ΕΔΩ για περισσότερα)  και το “ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ”…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 18 ΟΚΤ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Καλύπτουμε αυτό το θέμα εδώ και χρόνια και η εξής ανάρτηση-βόμβα έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό 100 τοις 100. Διαβάστε πρώτα τα εξής άρθρα μας και μετά την παρακάτω ανάρτηση …

“ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ”: Το σχέδιο των Εβραίων για την κατάκτηση της ΜΕ που συμπεριλαμβάνει και την…ΚΡΗΤΗ και την ΚΥΠΡΟΝ!!!

“ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ”: Το σχέδιο των Εβραίων για την κατάκτηση της ΜΕ που συμπεριλαμβάνει και την…ΚΡΗΤΗ και την ΚΥΠΡΟΝ!!!

Να γιατί ο Ερντογάν εισέβαλε στη Συρία: Το Πρόταγμα του…ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ για την κατάκτηση της Μέσης Ανατολής!!!

Να γιατί ο Ερντογάν εισέβαλε στη Συρία: Το Πρόταγμα του…ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ για την κατάκτηση της Μέσης Ανατολής!!!

 


                ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ…

       είναι το έμβλημα του 2ου ΑΚΕ της Πολεμικής Αεροπορίας,

   το οποίο φέρουν μέχρι σήμερα στις στολές τους τα Στελέχη !!!.

Μετά την μετονομασία του 2ου ΚΕΠ σε 2ο ΑΚΕ (2018), στο νέο σήμα προστέθηκε η ονομασία της μονάδας και ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ, άγνωστο το γιατί, από τον χάρτη, η νήσος μας…… ΚΡΗΤΗ !!!!!!.

Πιθανόν να τους τελείωσε στο “ράψιμο”, η κλωστή…..

.

«ΑΚΕ», επεξήγηση:

———————

“Αεροπορικός Έλεγχος Μέσων Αεράμυνας, Κέντρο Σύνθεσης και Παραγωγής Αεροπορικής Εικόνας”.

To 2ο ΑΚΕ έχει ως αποστολή την άρτια οργάνωση και η αποτελεσματική αξιοποίηση του προσωπικού και των μέσων που του έχουν διατεθεί προκείμενου να εξασφαλίζεται η αδιάλειπτη διαβίβαση Διευκρινισμένης Αεροπορικής Εικόνας στον Υπεύθυνο Αεράμυνας της χώρας, η επιτυχής εκτέλεση των λειτουργιών Αεράμυνας και η ως εκ τούτων επιτυχής έκβαση Εθνικών και Συμμαχικών Διακλαδικών Επιχειρήσεων σύμφωνα με τα υφιστάμενα Σχέδια και το Αεροπορικό Δόγμα.

.

Παρόλ’αυτά, στο ηλεκτρονικό λόγκο της επίσημης σελίδας της Αεροπορίας, εμφανίζεται ΠΛΕΟΝ η ΕΛΛΑΣ με την Κρήτη μας, αλλά…. αναδύθηκε το νησί ΞΑΦΝΙΚΑ διαδικτυακά, εφόσον είχε αφαιρεθεί, και προστέθηκε μετά από καταγγελίες και με το ΓΕΑ να τηρεί σιγήν ιχθύος.

..

Υ.Γ.:

Πριν 10 περίπου ημέρες, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ 2 Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΙΤΑΡΟ-έκρηξη στην Αγχίαλο, έγιναν μεταθέσεις στελεχών στους σχηματισμούς και τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίες αφορούν Ανώτερους & Κατώτερους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς.

————————————————————————–

.

         Ισραηλίτικο  «ΣΧΕΔΙΟ Yinon»  και το  “ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ”

Ο Χάρτης του “ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ”, παρουσιάζεται πρώτη φορά γύρω στο 1575, από τον “Ντον Γιοσέφ Νάζη ή Γιασσέφ Νασσί” = Ισπανός εβραίος Σεφαραδίτης διπλωμάτης, διοικητικός υπάλληλος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και “Δούκας της Νάξου”, προσήλυτος στο χριστιανισμό με το όνομα:  “Joao Miquez”.

Στον χάρτη του, μεταξύ άλλων, εμφανίζονται ως εδαφικά σύνορα του Ισραήλ, η Κύπρος ΜΑΣ – η Κρήτη ΜΑΣ – και κάποια νησιά των Δωδεκανήσων ΜΑΣ…. !!!!!!.

Ο Χάρτης, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΓΕΩΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ, για την δημιουργία του ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ: “ΚΡΗΤΗΣ- ΚΥΠΡΟΥ- ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ” !!!, προς τον αποκλεισμό της Ρωσίας απ’το Αιγαίο και την Μεσόγειο ΚΑΙ την προετοιμασία για την ολοκλήρωση του «ΣΧΕΔΙΟΥ Yinon».

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr