Home Greek News “ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ”: Το σχέδιο των Εβραίων για την κατάκτηση της ΜΕ που συμπεριλαμβάνει και την…ΚΡΗΤΗ και την ΚΥΠΡΟΝ!!!

“ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ”: Το σχέδιο των Εβραίων για την κατάκτηση της ΜΕ που συμπεριλαμβάνει και την…ΚΡΗΤΗ και την ΚΥΠΡΟΝ!!!

by _
0 comment 612 views

Η ακόλουθη ανάρτηση της σελίδας Αφροδίτη ζευς ζην είναι πολύ σημαντική. Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρο μας που έχουμε ήδη βγάλει για το ίδιο θέμα…

Να γιατί ο Ερντογάν εισέβαλε στη Συρία: Το Πρόταγμα του…ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ για την κατάκτηση της Μέσης Ανατολής!!!


Δείτε τις σχετικές εικόνες στην παρακάτω ανάρτηση >>

ΚΥΠΡΟΣ – ΕΛΛΑΣ, 1974 = Πώς κολλάει το Ισραήλ, και, ΝΤΡΟΠΗ στις Fb✡️ισραηλιτικές “ελληνοφιλικές” ομάδες! όπως και στο εν Ελλάδι “κράτος εν κράτει”- Κ.Ι.Σ. τους!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ… ΚΑΙ… ΠΑΝΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ “εβραίους”!…… <<ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ>>…… ΚΑΜΠΑΛΑ:
-ΣΧΕΔΙΟ “Yinon” και Δόγμα Dahiya,
-ΣΧΕΔΙΟ “Σαμψών”,
-ΣΧΕΔΙΟ “Μπουλγκράβια”,
-ΣΧΕΔΙΟ “Kalergi(Καλέργη)”,
-ΣΧΕΔΙΟ “Φαιδώρα”.
———————————————————————–
ΠΑΛΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

–Στο πρωτότυπο κείμενο της εβραϊκής Βίβλου ονόματι “Μασοριτικό”, το οποίο οι χριστιανοί ονόμασαν “Παλαιά Διαθήκη”, διαβάζουμε τις Θεϊκές εντολές Γενοκτονίας των “Ιωνίμ”(ΙΩΝΕΣ), δηλ. των Ελλήνων:
1) ΙΕΖΕΚΙΗΛ:
“Έτσι λέει ο Κύριος ο Θεός: Δείτε, εγώ θα απλώσω το χέρι μου ενάντια στους Κρήτες, και θα αποκόψω τούς Χερεθαίους, και θα αφανίσω το υπόλοιπο των λιμανιών τής θάλασσας”.
2) ΣΟΦΟΝΙΑΣ:
“Ο λόγος τού Κυρίου είναι εναντίον σας, Χαναάν, γη των Φιλισταίων και θα σε αφανίσω, ώστε να μη υπάρχει κάποιος που να κατοικεί. Και η Κρήτη θα είναι κατοικίες και σπηλιές βοσκών, και μάντρες προβάτων.
Σχόλιο : Οι Φιλισταίοι ήταν Έλληνες σύμφωνα ακόμη και με Εβραίους Ραβίνους.
3) ΖΑΧΑΡΙΑΣ:
“Θα καθαιρέσω την υπερηφάνεια των Φιλισταίων. Και θα αφαιρέσω το αίμα τους από το στόμα τους, και τα βδελύγματα τους από μέσα από τα δόντια τους…
Θα πατήσω σαν τόξο μου τον Ιούδα. Το τόξο θα το γεμίσω με τον Εφραΐμ, και θα ξεσηκώσω τους γιους σου, Σιών, εναντίον των γιων σου, Ελλάδα και θα σε χειρισθώ ως ρομφαίαν πολεμιστού.
Ο Κυριος (Γιαχβέ) θα επέλθει εναντίον αυτών των εχθρών και τα βέλη του θα εξακοντισθούν ως αστραπές. Ο Κυριος ο
παντοκράτωρ θα σαλπίσει με σάλπιγγα και θα βαδίσει εναντίων αυτών προκαλώντας αναταραχή με την απειλή του.
O Κύριος ο παντοκράτωρ, θα υπερασπίσει αυτούς( τους Ιουδαίους) και θα εξοντώσουν τους εχθρούς. Θα τους καταχώσουν με τους λίθους της σφεντόνης τους, θα τους καταπιούν, όπως πίνουν τον οίνον και θα γεμίσουν όπως οι φιάλες και το θυσιαστήριο”.

–ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
4)Στο Κατά Μάρκον και Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, γίνεται λόγος για μια Ελληνίδα γυναίκα, Συροφοινίκισσα στο γένος, που παρακαλούσε τον Χριστό να βγάλει το δαιμόνιο από τη θυγατέρα της.
Στο συγκεκριμένο κομμάτι, ο Χριστός υποτιμά την Ελληνίδα γυναίκα και μόνο όταν αυτή εξευτελίζεται τελείως, αυτός θεραπεύει την κόρη της, λέγοντας:
«Στάλθηκα μόνο για τα πρόβατα, τα χαμένα του οίκου Ισραήλ».
Στο χωρίο αυτό, υποτιμάται η Ελληνίδα και ονομάζεται “σκυλί”, εξυμνούνται οι Εβραίοι, και γίνεται καθαρή αναφορά για πόλεμο εναντίον των Ελλήνων.

**ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΚΑΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ εβραιοχριστιανών ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπου εντοπίζεται στο χειρόγραφο του Επισκόπου Καισαρείας-Ευσεβίου του Παμφίλου το 265 Κ.Ε.(μ.Χ.), και βρέθηκε στις Βιβλιοθήκες του Βατικανού.
-Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο:
“Ήρθε η ώρα να δοξαστεί ο υιός του ανθρώπου. Διότι η Ελλάς είναι η μόνη που γεννά ανθρώπους, (είναι) φυτό ουράνιο και θεϊκό βλάστημα(βλαστός) κι αυτό είναι εξακριβωμένο. (Η Ελλάς) γεννώντας το λογισμό (συλλογισμό), έκανε κτήμα της την Επιστήμη”.
———————————————————————-
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Α) Ο εβραίος Βενιζέλος και ο ομόφυλός του Κεμάλ, προδιαγεγραμμένα εξοντώνουν ηθικά, οικονομικά, πνευματικά αλλά και βιολογικά τον Ποντιακό και Μικρασιατικό Ελληνισμό υπό την εποποιία των Μαρξιστικών κύκλων και τη διάδοση του “Παντουρκισμού” από τον εβραίο Χέρμαν Βάμπερυ.
Χέρι βοηθείας, η εβραϊκή πολιτική αριστοκρατορία της Θεσσαλονίκης με μπροστάρη τον εβραιο-Καμπαλιστή Α.Μπεναρόγια (ιδρυτής του Σοσιαλο-κομμουνισμού στην Ελλάδα και ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ), που εξέφραζαν την υποστήριξή τους προς τον ομόφυλό τους Κεμάλ.

Επίσης τα ηγετικά στελέχη των Νεότουρκων και τα στελέχη της Επιτροπής των Νεοτούρκων στην Θεσσαλονίκη, ήταν ΚΡΥΠΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ. Στην Ελλάδα δρούσαν μέσω της ξένης Στοάς «Μακεδονία» τελώντας υπό την προστασία της τουρκοεβραϊκής Ιταλικής Πρεσβείας, και στην Τουρκία μέσω του Ύπατου Συμβουλίου της Μεγάλης Στοάς της Τουρκίας, απ’την οποία αναδείχθηκε ο Κεμάλ.
Ακόμα και ο τότε ηγέτης της Ρωσίας Τρότσκυ, ήταν εβραϊκής καταγωγής και ενίσχυσε σε εκπληκτικό βαθμό τον Κεμάλ χορηγώντας του τεράστιες ποσότητες χρυσού και πυροβόλα όπλα, ενώ τον χρηματοδοτούσε η εβραϊκή τράπεζα “Κουν και Λεμπ” (Kuhn, Loeb & Co.)
Ούτως η άλλως, Σοσιαλισμός και Κομμουνισμός, είναι εβραϊκά κατασκευάσματα. Η Ρωσία ειδικά, ως κομμουνιστική Σοβ.Ένωση, χρησιμοποιήθηκε ως το πρώτο επίσημο πείραμα εφαρμογής της Παγκοσμιοποίησης.

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας ‘Τζιολίτι’, ήταν ιαταλοεβραίος. Η Γαλλία ήταν υποταγμένη στη θέληση των εβραίων ‘Μπιαν και Μπλουμ’. Ο εβραίος έμπορος όπλων Ζαχάρωφ από την Κωνσταντινούπολη, μονίμως εγκατεστημένος στην Ελβετία, υποδυόταν επί σειράν ετών τον Έλληνα ενώ στην πραγματικότητα ήταν συνεργάτης της Αγγλοεβραϊκής πολεμικής βιομηχανίας “Βίκερς”. Η επίδραση των εβραίων ήταν έντονη και στη σύνθεση της τότε Βρετανικής κυβερνήσεως.

Η ισχυρή και μόνιμη Ελληνική Εθνολογική βάση της Μικρά Ασίας, ήταν μία θανάσιμη απειλή για τα εβραϊκά συμφέροντα. Δεν ήθελαν για ιδεολογικούς λόγους να δουν την Μεγάλη Ιδέα του Ελληνισμού να πραγματώνεται, ενώ ήθελαν μία μεγάλη αλλά αδύναμη Τουρκία.
Στις ημέρες της μικρασιατικής τραγωδίας οι εβραίοι είχαν επιδοθεί σε μία καταδοτική έξαρση κατά των Ελλήνων, χλεύαζαν τους διερχόμενους Έλληνες αιχμαλώτους, ξεσπούσαν σε παραλήρημα ενθουσιασμού και χειροκροτημάτων όταν οι τούρκοι στρατιώτες χτυπούσαν τους Έλληνες με τους υποκοπάνους των όπλων τους.
Η εβραϊκή ωμότητα φόρτωσε τα οστά των νεκρών Ελλήνων, τα οποία “αξιολογούσε” ως πρώτη ύλη (!), σ’ένα “Ολλανδικό” πλοίο που ανήκε στους εβραίους Ραούλ Βόντεμπουργκ και Έρασμο Λεβύ, τα οποία προορίζονταν να διατεθούν… για βιομηχανικούς σκοπούς εις την Γερμανία της Μέρκελ.
Και τέλος, ο Αμερικανοεβραίος πρόεδρος της “Επιτροπής Αποκαταστάσεως Προσφύγων” Χ. Μοργκεντάου, μερίμνησε ώστε κατά την οκταετία 1922-1930, να εφαρμοσθεί κατά γράμμα η Συνθήκη της Λωζάννης που προέβλεπε τον ξεριζωμό των Ελληνικών πληθυσμών από την Ιωνία, το τερατούργημα αυτό του Ε. Βενιζέλου ο οποίος ήταν κι ο πρώτος πολιτικός ηγέτης και δη πρωθυπουργός, που ζήτησε την αναγνώριση Ισραηλινού Κράτους.
ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η “ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ”, ΗΤΑΝ τρείς(3) ΚΑΙ ΟΧΙ μία(1).

Β) Η Ψυχροπολεμική αντιπαράθεση ΗΠΑ-Σοβ.Ένωσης/Ρωσίας για τον έλεγχο της Ν.Ανατολικής Μεσογείου και Μ.Ανατολής, μας κόστισε την Κύπρο, ως εβραιοαμερικανικό «αβύθιστο αεροπλανοφόρο» και “συμμαχικό δωράκι” στους Τούρκους για την αναχαίτηση της τότε κραταιάς Σοβ.Ένωσης, η οποία στήριζε τους Άραβες στον Δ’Αραβο-Ισραηλινό πόλεμο “Γιόμ Κιπούρ”.
Ακριβώς τα ίδια συμβαίνουν πάλι σήμερα, με απώτερο στόχο το Ιράν… και το Διαμελισμό της Ελλάδας.
Η Ελλάδα ως προτεκτορατικό πειθήνιο όργανο, πάντα καταλήγει να γίνεται μία δοσοληψία ανάμεσα στα διακρατικά συμφέροντα ως εξαιρετική γεωστρατηγική θέση των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, για γεωπλουτοπαραγωγική ανακατανομή κι έλεγχο της ευρύτερης περιοχής της Mεσογείου και της M. Aνατολής.
Οι εβραιοΗ.Π.Α., μέχρι και πρίν την εκλογή του Τράμπ, ήθελαν τη διάσωση του ΝΑΤΟ για να μην στραφεί το “πετρο-Ισλάμ” στην Ρωσία και επαναλειφθεί ο Μεσανατολικός Πόλεμος του 1973.
————————————————————————-
Γ) “ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ”, ΚΑΙ, “ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ”

Το Εθνοκτόνο «Σχέδιο Φαιδώρα» εκπορεύθηκε από το “Δόγμα Κίσινγκερ” και η εθνοκτόνος γιάφκα πάσης κομματικής απόχρωσης εντός των τειχών μας, δεσμεύθηκε ήδη από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου και του υιού του για να το εφαρμόσει με την δυναμική συνδρομή του ΝΑΤΟ, και λοιπών.
Ο εβραιοκαμπαλιστής Κίσινγκερ, είχε αναφέρει σχετικά με τους Έλληνες, πως “Είναι δύσκολος λαός στη διακυβέρνηση και πρέπει να πληγεί στις πολιτισμικές του ρίζες για να συνετισθεί”!
Η εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου τέτοιου επιπέδου, προϋπέθετε την πλήρη διάλυση του κοινωνικού και ελεγκτικού μηχανισμού της πατρίδας μας, με σκοπό την προετοιμασία της κοινής γνώμης και της λαϊκής μάζας για την σταδιακή αποδοχή του Διαμελισμού της Ελλάδας δίχως αντίσταση, ως τετελεσμένη πραγματικότητα.

Για τον λόγο αυτό εκδηλώθηκε ο ψυχολογικός και ο οικονομικός πόλεμος για τρομοκράτηση και οικονομική εξαθλίωση με τα Μνημόνια του Ελληνικού λαού σε περίοδο ειρήνης, με Οργανωμένο Πόλεμο κι Έλεγχο Συνείδησης του λαού μέσα απ’τα κατακερματισμένα αμόρφωτα κι απαίδευτα σχολικά ιδρύματα, απ’τα Μ.Μ.Ε., απ’τα αντιρατσιστικά κι άλλου είδους κινήματα τύπου Ομοφυλοφιλία/Φεμινισμός/Μετανάστες-Πρόσφυγες/Παγκόσμια Πανθρησκεία, κλπ.., με παράλληλες διαδηλώσεις, τρομοκρατικές ενέργειες και επιδρομές αγορασμένων κουκουλοφόρων που πληρώνονταν και καθοδηγούνταν από τους εμπνευστές του «Σχεδίου Φαιδώρα».

Παράλληλα έπρεπε να επιτευχθεί η πλήρης αφυδάτωση και απονεύρωση των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της χώρας μας, εν γνώσει της διαβρωμένης Στρατιωτικής ηγεσίας, με το πρόσχημα των οικονομικών προβλημάτων.
Έτσι τέθηκαν τα θεμέλια για την εδαφική συρρίκνωση της πατρίδας μας ξεπουλώντας την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, την Δυτική ΘΡΑΚΗ, τα Νησιά του ανατολικού Αρχιπελάγους του ΑΙΓΑΙΟΥ και την ΚΡΗΤΗ, και να γίνει ανεκτή η ολοκληρωτική απώλεια της Κύπρου, δηλαδή τις περιοχές που υποσχέθηκαν οι εβραίοι για γεωστρατηγικούς λόγους στις Ν.Βαλκανικές χώρες και στην Τουρκία.

Το “ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ”, επικεντρώνεται ειδικότερα στην Αυτονόμηση της Μακεδονίας υπό την εξέγερση των αλλοδαπών και με καταστατική διευθέτηση της αναταραχής από το ΝΑΤΟ το οποίο θα δώσει ως λύση την ίδρυση κράτους ονόματι “Μπουλγκράβια” με συνιστώσες την Ελληνική Μακεδονία, τα Σκόπια και την Βουλγαρία, και με πρωτεύουσα την “Σαλόνικα”.
————————————————————————–
Δ) “ΣΧΕΔΙΟ Coudenhove-Kalergi (Καλέργη)”
Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ H ΦΥΛΕΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Κατ’αρχάς, αυτός ο λεγόμενος “Coudenhove-Kalergi (Καλέργης)”, ήταν από Αυστριακό πατέρα και Ιαπωνέζα μητέρα.
Η ονομασία “Kalergi (Καλέργης)”, δεν είναι ελληνική και προέρχεται από την Πολωνοεβραϊκή οικογένεια της γιαγιάς του, που ήταν εγκατεστημένη στην Κρήτη, επί Βυζαντίου, και ισχυριζόμενη οτι κατάγεται από το Βυζαντινό αριστοκρατικό γένος “Φωκά” της Καππαδοκίας.
Ως γνωστόν, οι εβραίοι ανέκαθεν προσπαθούν να στηρίξουν την καταγωγή τους είτε από την Μινωική Κρήτη είτε από τους Αργείους & Αρκάδες, αφού και τα 2 Πελασγικά φύλα αποικιοκράτησαν την βόρειο Αφρική, την Μ.Ανατολή, κ.τ.λ.

Αυτός λοιπόν συνέλαβε την ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1923) αλλά το Σχέδιό του για την Ε.Ε. το υλοποίησε ο Ο.Τσώρτσιλ μετά το Β’Παγκόσμιο πόλεμο, δεν ήθελε τους Εθνικούς ύμνους των λαών αλλά έναν ύμνο για όλον τον πλανήτη(την 9η Συμφωνία του Μπετόβεν), ήθελε την πολυπολιτισμικότητα και την πανμειξία των φυλών, εργάστηκε στους Ρόθτσαϊλντ, κέρδισε την εύνοια των τραπεζιτών και την χρηματοδότησή τους, και βραβεύτηκε με το θεσπισμένο βραβείο “Coudenhove-Kalergi” που δίνεται σε όσους εργάζονται με πάθος για την έννοια και την δημιουργία της Ν.Τ.Π. (Νέας Τάξης Πραγμάτων).

Το πιό βασικό του όραμα όμως, ήταν η δημιουργία της λεγόμενης “Γκρίζας φυλής”, μέσω της επικράτησης της επιστημονικής “Θετικής Εντροπίας”* με την “Αντιστρεπτή Μεταβολή”** του συστήματός της.
*ΕΝΤΡΟΠΙΑ = Έν(έσω)+Τροπή = Εσωτερική Αλλαγή, λέμε το ΜΕΤΡΟ που προκύπτει απ’ την σχέση οργάνωσης και αποδιοργάνωσης ενός συστήματος. Δηλ. το μοτίβο συστήματος που προκύπτει από την καταστροφή και την δημιουργία.
Όταν το σύστημα τείνει προς οργάνωση και τάξη, μειώνεται η εντροπία και την λέμε ΑΡΝΗΤΙΚΗ. Αντίθετα όταν τείνει προς αποδιοργάνωση και αταξία, αυξάνεται η εντροπία και την λέμε ΘΕΤΙΚΗ.
**ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ σε ένα σύστημα έχουμε, όταν σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κατά τη διάρκεια της μεταβολής, αντιστραφεί η φυσική του πορεία με δυνατότητα το σύστημα να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση διερχόμενο από τις ίδιες ενδιάμεσες καταστάσεις με αντιστροφή της σειράς τους.
Βέβαια, αντιστρεπτές μεταβολές δεν υπάρχουν στη φύση !!!
Στα εργαστήρια, μπορούμε να δημιουργήσουμε «περίπου» αντιστρεπτές μεταβολές, (κατά προσέγγιση).

Με απλά λόγια, το όραμα του ΑυστροΙάπωνα “Kalergi(Καλέργη)”, ήταν η δημιουργία ενός κατασκευασμένου “νέου κόσμου” μέσα από τα κατασκευασμένα “χάος και αταξία”, χρησιμοποιώντας την δημιουργία μιας τεχνητής μεταβολής που θα παρέμβει στην φυσική επαναφορά προς την τάξη.

Αυτή η “τεχνητή μεταβολή”, είναι όλα όσα βιώνει η ανθρωπότητα τα τελευταία 20 χρόνια. Σκοπός αυτής της τεχνητής μεταβολής, είναι η Σωματική και Πνευματική Γενοκτονία και η Σωματο-Πνευματικά Μπασταρδεμένη ανθρωπότητα που θα έχει απομείνει, και αυτή θα είναι η λεγόμενη “Γκρίζα φυλή” που ακόμα και η τροφή της θα είναι Γενετικά τροποποιημένη.
Η φυλή αυτή προορίζεται να διαθέτει Γενετικά και Πνευματικά ελάχιστους “Πυθαγόρες” που είναι το σύμβολο του Ελεύθερου και του Ίσου, και πάμπολλους “Χειρωνάκτες” που είναι το σύμβολο του Δεσμώτη και Ίσου μόνο στην ομοιομορφία της σκλαβιάς.

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ “”ΑΝΤΙΕΞΕΛΙΞΗ”‘.
————————————————————————-
Ε) “ΣΧΕΔΙΟ Yinon” και Δόγμα Dahiya

Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Σιωνισμού Herzl, η περιοχή του εβραϊκού κράτους, η <<ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ>>, εκτείνεται: “Από τον ποταμό της Αιγύπτου μέχρι τον Ευφράτη, και περιλαμβάνει και τμήματα της Συρίας, του Λιβάνου, του Σινά, του Σουδάν, της Λιβύης, του Ιράκ, της Ιορδανίας, της Σαουδικής Αραβίας, όλη την Παλαιστίνη, τα νότια της Τουρκίας και με πρόσθεση την Κύπρο και την Κρήτη”.

Αυτό είναι το λεγόμενο “Σχέδιο Yinon”.
Οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι των τελευταίων ετών, δεν είναι τυχαίοι διότι σχετίζονται άμεσα με το Καμπαλ-Σιωνιστικό Σχέδιο βαλκανοποίησης ολόκληρης της Μέσης Ανατολής.

Η δημιουργία αυτού του «ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ», μαζί με την παρουσίαση του αναμενόμενου «ΜΕΣΣΙΑ» τους, είναι για όσους γνωρίζουν, οι «ΘΕΜΕΛΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ» ύπαρξης του λαού των Εβραίων. Δηλαδή, γι’ αυτό ζουν. Και πάνω σ’ αυτό το σχέδιο, δουλεύει ΟΛΗ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΛΙΤ. Δηλαδή, ΣΟΡΟΣ, ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ και όλα τα παράγωγα.

Για να μπορέσει όμως να γίνει αυτό, πρέπει καταρχήν να διαλυθούν ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ που δίνουν έδαφος, μέσα στα όρια του «ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ», γιατί κανένα κράτος δεν παραχωρεί με την θέλησή του τα εδάφη του. Και είναι εντελώς αδύνατον, να παραχωρήσουν οι ΑΡΑΒΕΣ εδάφη τους στο ΙΣΡΑΗΛ.!!!! Αλλά και εντελώς αδύνατον να κατακτήσει το Ισραήλ με πόλεμο τα εδάφη αυτά. Δημιουργεί λοιπόν τους παγκόσμιους πολέμους και βάζει άλλους να το κάνουν γι’ αυτούς.
Αποσκοπούν στον Γ’Παγκόσμιο πόλεμο που όμως αυτός πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο που να μην φαίνεται εμπλεκόμενο το Ισραήλ. Γι’αυτό ανακάτεψαν και τους Τούρκους, ούτως ώστε να αναγκάσουν το ΝΑΤΟ και την ΡΩΣΙΑ να χτυπηθούν στην περιοχή και με τις ευλογίες του Ο.Η.Ε..

“Δόγμα Dahiya”
Το Δόγμα Dahiya, αποτελεί στρατιωτική στρατηγική “Ασυμμετρικού πολέμου”, που περιλαμβάνει την καταστροφή της πολιτικής υποδομής των καθεστώτων που κρίνονται εχθρικά, ως ένα μέτρο που υπολογίζει να στερήσει στους εχθρούς την χρήση αυτής της υποδομής και υποστηρίζει την “δυσανάλογη δύναμη” για την επίτευξη αυτού του στόχου.
Το Δόγμα πήρε το όνομά του από μία πολιτική γειτονιά της Βηρυτού, την Dahieh όπου η Χεζμπολάχ είχε εκεί την έδρα της, που ισοπεδώθηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου του Λιβάνου το 2006.
Στον σχεδιασμό πολέμου του Ισραήλ, το Δόγμα Dahiya αναφέρεται στην εσκεμμένη και μαζική δολοφονία αμάχων, την εκ προθέσεως δυσανάλογη χρήση βίας που αποτελεί συλλογική τιμωρία του πληθυσμού και την καταστροφή των μη στρατιωτικών υποδομών.
Πρόκειται για την εις γνώση και εκ προθέσεως εκτέλεση εγκλημάτων πολέμου που είναι κατάφωρα παράνομη σύμφωνα με τις Συμβάσεις της Γενεύης.

Τώρα όλα τα υπόλοιπα παραμύθια που διακινούνται και μιλούν για γεωπολιτικά συμφέροντα, αγωγούς, ΑΟΖ, γεωστρατηγικά και διάφορα «πράσινα άλογα», είναι απλά για να κοροϊδεύουν τους ανθρώπους, ώστε να μην βλέπουν και να μην καταλαβαίνουν την πραγματική αιτία όλων αυτών των γεγονότων.

Πρίν ανοίξουν κανένα άλλο μέτωπο, επιτέθηκαν στην Ελλάδα πρώτα απ’ όλους τους εχθρούς τους, γιατί αυτή είναι ο μεγαλύτερός τους εχθρός.
Μας επιτέθηκαν από το 2010, αλλά με τρόπο ύπουλο και δόλιο μέσω της δημιουργίας πλαστού χρέους, με σκοπό να στραγγίξουν εντελώς την οικονομία της Ελλάδος και να καταντήσουν όλους τους Έλληνες ξεσπιτωμένους ζητιάνους.

Όταν δεν θα έχουν τίποτα άλλο να πάρουν, τότε θα μας χρεοκοπήσουν και θα εξαπολύσουν τις ορδές των χιλιάδων Ισλαμιστών και των εκατομμυρίων λαθρο-εποίκων, για να μας τελειώσουν σαν Έθνος.
Δεν θέλουν την ενεργή εμπλοκή της Ελλάδας σε πολεμικές επιχειρήσεις διότι ο Ελληνικός λαός είναι ο πλέον πλανητικά απρόβλεπτος, γι’αυτό έχουν προσχεδιάσει μία εσωτερική αναμέτρηση με τους Ένοπλους Τζιχαντιστές, τους λαθρο-έποικους και με την πείνα.
Τα χειρότερα βέβαια θα ξεκινήσουν με Οικουμενική Κυβέρνηση.

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ Herzl ΑΠΟ ΤΟ 1902, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, εβραιο-ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ:
–1) ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
–2) ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
–3) ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΧΘΕΙ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ “ΑΤΤΙΛΑ ΙΙΙ”.

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ.
ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ.

Ο ντον Γιοσέφ Νάζι ή Γιασσέφ Νασσί (Ισπανία 1524–Κωνσταντινούπολη 1579), ήταν Ισπανός Εβραίος διπλωμάτης, διοικητικός υπάλληλος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και Δούκας της Νάξου, προσήλυτος στο χριστιανισμό με το όνομα Joao Miquez.
Κάπου στο 1550, κυκλοφόρησε έναν χάρτη ονόματι <<ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ>>, ο οποίος συμπεριελάμβανε εκτός από αραβικά κράτη, την Κύπρο και την Κρήτη.
————————————————————————
ΣΤ) “ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΜΨΩΝ”

Ο Σαμψών είναι μυθολογικός «ήρωας» του Ιουδαϊσμού.
Σύμφωνα με την Ιουδαϊκή μυθολογία, όταν οι Φιλισταίοι τον οδήγησαν σε ναό και τον έδεσαν ανάμεσα στις δυο κολόνες που βαστούσαν την στέγη του ναού, αυτός σπάζοντας τις κολόνες γκρέμισε τον ναό, πεθαίνοντας αυτός μαζί και με τους παρευρισκόμενους Φιλισταίους, κάτω από τα ερείπια: «Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων».

Η «επιλογή Σαμψών» είναι μια πολιτική που υποστηρίζεται ανοιχτά από τους στρατηγούς του Ισραήλ και είχε υποστηριχθεί και από τον ίδιο τον Αριέλ Σαρόν.
Το Ισραήλ είναι το μοναδικό κράτος στον κόσμο που επισήμως απειλεί ότι εάν απειληθεί η ύπαρξή του, θα εξαφανίσει για πάντα την ζωή σε ολόκληρη την Γη μέσω πυρηνικού ολοκαυτώματος, λίγο προτού εξαφανιστεί το ίδιο.

Ο Σιωνισμός διατυμπανίζει οτι οι Εβραίοι έχουν το δικαίωμα να καταστρέφουν ο,τιδήποτε θέλουν πάνω στην Γη, καθώς αυτή τους ανήκει και σύμφωνα με τις Εβραϊκές «ιερές» γραφές ο,τιδήποτε υπάρχει πάνω στην Γη, συμπεριλαμβανομένων και των άλλων λαών, κατασκευάστηκε από τον «Θεό»-Γιαχβέ αποκλειστικά και μόνο για να υπηρετεί τους Εβραίους.

«Εμείς οι Εβραίοι, εμείς οι καταστροφείς, θα παραμείνουμε για πάντα οι καταστροφείς. Τίποτε από όσα κάνετε εσείς δεν συμβαδίζει με τις δικές μας ανάγκες και διεκδικήσεις. Θα καταστρέφουμε για πάντα, διότι χρειαζόμαστε ένα δικό μας κόσμο», έγραφε ο Σιωνιστής συγγραφέας Maurice Samuel, απευθυνόμενος στους άλλους λαούς μέσα από το βιβλίο του «You Gentiles» (Εσείς, οι μη-εβραίοι).

ΚΑΜΠΑΛΑ – ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΟΣΜΟΙ
Καμπάλα είναι ο εβραϊκός θεοσοφικός αποκρυφισμός.
Η λέξη Καμπάλα προέρχεται από την λέξη Kibbel, που υποδηλώνει “υποδοχή” και ουσιαστικά είναι μια διδασκαλία που λήφθηκε από προφορική παράδοση και αποτελεί ένα διαχρονικό φιλοσοφικό σύστημα με πολλά εποχικά παρακλάδια, π.χ.:
-Σιωνισμός, Μασονία-Τεκτονισμός, Ιλλουμινάτι, Χριστιανισμός, Μουσουλμανισμός, Γνωστικισμός, ΣοσιαλοΚομμουνισμός, Ντεϊσμός-Αθεϊσμός, Διαφωτισμός, Ερμητισμός, Σαϊεντολογία, κ.α.

Σε αυτό το αποκρυφιστικό σύστημα, γίνεται και αναφορά στη σχέση και σύνδεση της “Τετρακτύος του Πυθαγόρα” με την Καμπάλα, που επικεντρώνεται στην ανάλυση των “Τεσσάρων Κόσμων και του Δέντρου της Ζωής” προς την δημιουργία μιας παγκόσμιας και αιώνιας αυτοκρατορίας και Πανθρησκείας.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ.
Το “Δέντρο της Ζωής” περιγράφει διαγραμματικά κάθε εκδήλωση του σύμπαντος αλλά και της ανθρώπινης ψυχής και παριστάνει συμβολικά το θεϊκό υποσυνείδητο και τη δημιουργία των 4 κόσμων του.
Οι “4 Κόσμοι” :
ΑΣΙΛΟΥΤ – ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ/ΘΕΪΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΜΠΕΡΙΑ – ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΓΙΕΤΣΙΡΑ – ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ
ΑΣΙΓΙΑ – ΥΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Θεϊκό υποσυνείδητο και 4 Κόσμοι = 5 = ΠΕΝΤΑΛΦΑ.
Οι αρχαίοι Έλληνες την ονόμαζαν «Πεντάγραμμον» διότι αποτελείται από 5 γραμμές, «Πεντάγωνον» διότι έχει 5 γωνίες και «Πεντάμυχος» είναι “το βαθύτερο Είναι”, “το κέντρο της ύπαρξης”.
Την συναντάμε αρχικά ως σύμβολο της Πυθαγόρειας φιλοσοφίας της τελειότητας του ανθρώπου, του Θεού Εντός και της αιωνιότητας.
Κατά τον Πυθαγόρα, ο αριθμός 5 είναι ο αριθμός του ανθρώπου και της Ψυχής.

Για τους Πυθαγόρειους η Πεντάλφα υπήρξε έμβλημα, την ονόμαζαν «ΥΓΙΕΙΑ» και ήταν το αναγνωριστικό τους («Υγιαίνετε»).
Η ΥΓΙΕΙΑ συμβόλιζε το αντίθετο του θανάτου. Όχι όμως του υλικού θανάτου, αλλά του πνευματικού. Γι αυτό και το κέντρο της Πεντάλφας συμβόλιζε την αθάνατη Ζωή.

Οι μαθηματικές και γεωμετρικές ιδιότητες του σχήματος, το οποίο αποτελεί μία από τις πλευρές του τέλειου δωδεκάεδρου, το είχαν αναγάγει σε ιερότατο σύμβολο.

Για τους Νεοπυθαγόρειους τα τέσσερα άκρα συμβόλιζαν τα τέσσερα στοιχεία της φύσης και το πέμπτο, το οποίο τείνει προς τα επάνω, συμβόλιζε το θείο.
Σε κάθε κορυφή αντιστοίχιζαν ένα γράμμα, το πρώτο από τις εξής λέξεις:

Ύ-δωρ

Γ-αία

Ι-δέα (ή Ιερόν)

Ει-λή (η θερμότητα του Ηλίου)

Α-ήρ

Ο Πλάτωνας χαρακτήριζε την Πεντάλφα ως «σύμβολο των Ουρανών»
————————————————————————-
Το ακατασίγαστο μίσος που επί αιώνες οι εβραίοι τρέφουν για τον Ελληνισμό για την καθυποταγή και τελικά την εξάλειψή του/ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ, σήμερα έχει βρεί την αποκορύφωσή του.
Το καίριο ερώτημα και ταυτόχρονα μέγιστο συνειδησιακό δίλημμα που ανακύπτει καθοριστικά σήμερα, είναι το ακόλουθο: ΑΘΗΝΑ ή ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ;;;
Κάθε χρόνο γιορτάζουν σε όλες τις πρεσβείες τους μια τρελή και Ανθελληνική γιορτή….μια σκοτεινή γιορτή “Χανουκά (Hanukkah)”, επειδή “κατέκτησαν” τα παιδιά του Αλεξάνδρου…

Το Ελληνικό Έθνος θα σφυρηλατηθεί πρώτα μέσα σε μία φωτιά ΔΥΣΘΕΏΡΑΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ, απ’ όπου όταν βγεί, ευχόμαστε να έχει γεννηθεί ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΤΣΑΛΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ που μαζί με το πραγματικό ΔΙΚΑΙΟ, θα διαπαιδαγωγήσει την ανθρωπότητα.
———————————————————————–

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr