Home Greek News Η Τουρκία κλείνει τα Στενά; Επικαλείται τη Συνθήκη Μοντρέ! Ο Διοικητής των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων: Δεν θέλουμε καμιά χώρα ή το ΝΑΤΟ να μπει στη Μαύρη Θάλασσα για να μην γίνει η Μαύρη Θάλασσα Μέση Ανατολή! Στοχοποιεί Ρωσία… ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ”ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ”

Η Τουρκία κλείνει τα Στενά; Επικαλείται τη Συνθήκη Μοντρέ! Ο Διοικητής των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων: Δεν θέλουμε καμιά χώρα ή το ΝΑΤΟ να μπει στη Μαύρη Θάλασσα για να μην γίνει η Μαύρη Θάλασσα Μέση Ανατολή! Στοχοποιεί Ρωσία… ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ”ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ”

by _
0 comment 180 views
Η Τουρκία κλείνει τα Στενά; …
Η Τουρκία κλείνει τα Στενά; …

Η Τουρκία κλείνει τα Στενά; Επικαλείται τη Συνθήκη Μοντρέ! Ο Διοικητής των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων: Δεν θέλουμε καμιά χώρα ή το ΝΑΤΟ να μπει στη Μαύρη Θάλασσα για να μην γίνει η Μαύρη Θάλασσα Μέση Ανατολή! Στοχοποιεί Ρωσία… ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ”ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ”

Η Τουρκία κλείνει τα Στενά; Επικαλείται τη Συνθήκη Μοντρέ.. Ο Διοικητής των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων: δεν θέλουμε καμιά χώρα ή το ΝΑΤΟ να μπει στη Μαύρη Θάλασσα. Δεν θέλουμε να γίνει η Μαύρη Θάλασσα Μέση Ανατολή! Στοχοποιεί Ρωσία χωρίς να την ονοματίζει…

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ”ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ”

Μητροπολίτης Μόρφου, είπε ο Άγιος Παΐσιος: ο πόλεμος ο μεγάλος θα γίνει σε 2 ημίχρονα στο πρώτο ημίχρονo θα κάνουν την Παλαιστίνη γήπεδο (θα την ισοπεδώσουν) και ύστερα η Νεκρά Θάλασσα θα γίνει ο τάφος τους! (ΡΙΚ) ΒΙΝΤΕΟ

Η Τουρκία κλείνει τα Στενά; Ο Διοικητής των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων Ναύαρχος Ercüment Tatlıoğlu:

▪️Δηλώνουμε ότι δεν θέλουμε το ΝΑΤΟ και την Αμερική στη Μαύρη Θάλασσα.

▪️Στόχος μας είναι να γίνει σεβαστό το Montreux.
Δεν πρέπει να μετατρέψουν τη Μαύρη Θάλασσα σε Μέση Ανατολή.

▪️Δεν θέλουμε καμία χώρα ή το ΝΑΤΟ να μπει στη Μαύρη Θάλασσα.

Μάλιστα ονοματίζει ΗΠΑ ΝΑΤΟ για να μην ονοματίσει τη Ρωσία που ουσιαστικά υπονοεί και σ΄αυτή στοχεύει αφού σε μια τέτοια εξέλιξη αυτή και κυρίως θα πλήττεται αφού λέει ”Δεν θέλουμε καμία χώρα ή το ΝΑΤΟ να μπει στη Μαύρη Θάλασσα” λέει ”καμία χώρα” συμπεριλαμβανομένης δηλ. και Ρωσίας αλλά η διατύπωση είναι διπλωματική. Το θέμα είναι ότι επικαλείται την μεσανατολική κρίση παράλληλα υπάρχει και του ουκρανικό και ουσιαστικά λέει ότι πρέπει να κάνει χρήση του δικαιώματος γιατί είμαστε σε εμπόλεμη περίοδο..

🔴 Türk Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu:

▪️NATO’yu ve Amerika’yı Karadeniz’de istemediğimizi ilan ediyoruz.

▪️Amacımız Montrö’ye saygı gösterilmesi gerektiğidir.
Karadeniz’i Ortadoğu’ya çevirmemeliler.

▪️Hiçbir ülkenin ya da NATO’nun Karadeniz’e… pic.twitter.com/3Gem0t82Pm

— Conflict (@ConflictTR) November 17, 2023

Η Συνθήκη του Μοντρέ γνωστή και ως η «συμφωνία για το καθεστώς των στενών» είναι σύμβαση η οποία αφορά στο καθεστώς των Στενών του Βοσπόρου και των Δαρδανελλίων, η οποία ρυθμίζει τα της διέλευσης των εμπορικών και πολεμικών πλοίων.

Η εν λόγω συμφωνία, η οποία υπογράφηκε το 1936, παραχωρεί τον έλεγχο των Στενών του Βοσπόρου και των Δαρδανελλίων στην Τουρκία και ρυθμίζει τη στρατιωτική δραστηριότητα στην περιοχή. Με τη σύμβαση παραχωρείται στην Τουρκία ο πλήρης έλεγχος των Στενών και εγγυάται η ελεύθερη ναυσιπλοΐα από τα μη στρατιωτικά πλοία σε καιρό ειρήνης.

dimpenews.com

 


Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Greece, Greece news, Turkey, Erdogan, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ, Ελλάδα, Κρήτη, Τουρκία

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr