Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΟΚ – Συσχετισμός εμβολίου κορωνοϊού & 5G: Στήνει πύργους 5G η ίδια η…Pfizer!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΟΚ – Συσχετισμός εμβολίου κορωνοϊού & 5G: Στήνει πύργους 5G η ίδια η…Pfizer!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

by _
0 comment 285 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΟΚ – Συσχετισμός εμβολίου κορωνοϊού & 5G: Στήνει πύργους 5G η ίδια η…Pfizer!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Πρόσφατα σας προειδοποιήσαμε για μια σειρά δοκιμών ειδοποιήσεως εκτάκτου ανάγκης που θα ξεκινήσουν τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην…ΕΛΛΑΔΑ καθώς και ΑΛΛΟΥ σε όλο τον κόσμο!

Η πρώτη έλαβε χώρα στις 4 του τρέχοντος μηνός. Η δε δεύτερη θα γίνει στις…11 του μηνός!

Διαβάστε πρώρα όλα όσα έχουμε βγάλει για το θέμα στο εξής άρθρο μας …

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΙΣΧΥΕΙ το Τεστ ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο FEMA και FCC με 5G για τις 4 Οκτ. που μπορεί να πλήξει τους…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΙΣΧΥΕΙ το Τεστ ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο FEMA και FCC με 5G για τις 4 Οκτ. που μπορεί να πλήξει τους…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!

ΔΗΛΑΔΗ, υπάρχει μια θεωρία συνωμοσίας εκεί έξω που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο εδώ και 3 χρόνια περίπου σχετικά με τη σύνδεση μεταξύ του θανατηφόρου μπολιού για τον ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού και του 5G που, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, αξίζει την προσοχή μας! ΓΙΑΤΙ?? Γιατί ήδη έχουν πέσει πολύ…ΜΕΣΑ οι «ψεκασμένοι» συνωμοσιολόγοι σχετικά με αυτό το θέμα μιας είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ πως πολλά εκατομμύρια έχουν ήδη ΠΕΘΑΝΕΙ…ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙ !!!

Άρα, ΛΟΓΙΚΕΣ οι ανησυχίες πολλών εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο να υπάρχει συσχετισμός μεταξύ του εμβολίου και των καινούριων δικτύων 5G, ιδιαίτερα που έχουν βγει πολλές επιστημονικές μελέτης πάνω σε αυτό το θέμα! Π.χ., διαβάστε επίσης 5G REMOTE KILL VECTOR (Απομακρυσμένο δολοφονικό διάνυσμα 5G): Επιστημονική εργασία αποκαλύπτει ότι τα σήματα των κινητών τηλεφώνων μπορούν να ενεργοποιήσουν την απελευθέρωση βιολογικών ωφέλιμων φορτίων από οξείδιο του γραφενίου που εγχέεται στο σώμα που επιβεβαιώνει όλα αυτά 100 τοις 100!!!

Απομακρυσμένο δολοφονικό διάνυσμα 5G: Επιστημονική εργασία αποκαλύπτει ότι τα σήματα των κινητών τηλεφώνων μπορούν να ενεργοποιήσουν την απελευθέρωση βιολογικών ωφέλιμων φορτίων από οξείδιο του γραφενίου που εγχέεται στο σώμα

ΔΗΛΑΔΗ, Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ 5G ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ….ΑΣΧΗΜΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕ ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΤΡΕΠΕ ΣΕ…ΖΟΜΠΙ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ το εξής βίντεο-σοκ διότι, απ᾽ό, τι φαίνεται, η ίδια η PFIZER τουΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ (ALBERT BOURLA) στήνει πλέον δικούς της πύργους…5G!!!

Στο βίντεο βλέπουμε έναν γνωστό Αμερικανό τεχνικό (ο οποίος φτιάχνει συνέχεια αποκαλυπτικά βίντεο για αυτό το θέμα) να μας εφιστά την προσοχή σε μια ταμπέλα περιγραφής ενός πύργου 5G που γράφει επάνω….Fizer 5G (Pfizer 5G δηλαδή)!!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ, ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ….«ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ»!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! >>

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)

Δείτε το σχετικό reel >> https://www.facebook.com/reel/673291758083266

Δείτε επίσης! >> Νανοτεχνολογία βασισμένη σε γραφένιο που τροφοδοτείται από το 5G στο εμβόλιο Covid της Pfizer! (5G Powered Graphene Based NanoTech In Pfizers Covid Vaccine)

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr