Home Greek News ΠΡΟΣΟΧΗ – ΙΣΧΥΕΙ το Τεστ ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο FEMA και FCC με 5G για τις 4 Οκτ. που μπορεί να πλήξει τους…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΙΣΧΥΕΙ το Τεστ ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο FEMA και FCC με 5G για τις 4 Οκτ. που μπορεί να πλήξει τους…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!

by _
0 comment 418 views

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΙΣΧΥΕΙ το Τεστ ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο FEMA και FCC με 5G για τις 4 Οκτ. που μπορεί να πλήξει τους…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!

Τα δοκιμαστικά μηνύματα θα σταλούν σε όλες τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα και τα κινητά τηλέφωνα!!! Θα λάβει χώρα ΑΥΡΙΟ, στις 4 Οκτοβρἴου 2023, κατά τις 2 μμ ώρα Νέας Υόρκης (στην Ελλάδα κατά τις 21:00) και θα διαρκέσει ΜΙΑ ΩΡΑ!!!….

ΚΛΕΙΣΤΕ, ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ!!!….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 03 Οκτ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τίτλο Το ύποπτο προειδοποιητικό μήνυμα έκτακτης ανάγκης των ΗΠΑ, που είναι συνδεδεμένο με το 5G, που θα γίνει στις 4 Οκτ., θα λάβει χώρα & στην ΕΛΛΑΔΑ!!! Φόβοι ότι θα μετατρέψει του εμβολιασμένους σε…ΖΟΜΠΙ!!! για να μάθετε περι τίνος πρόκειται το θέμα!…

Το ύποπτο προειδοποιητικό μήνυμα έκτακτης ανάγκης των ΗΠΑ, που είναι συνδεδεμένο με το 5G, που θα γίνει στις 4 Οκτ., θα λάβει χώρα & στην ΕΛΛΑΔΑ!!! Φόβοι ότι θα μετατρέψει του εμβολιασμένους σε…ΖΟΜΠΙ!!!

Διαβάστε επίσης 5G REMOTE KILL VECTOR (Απομακρυσμένο δολοφονικό διάνυσμα 5G): Επιστημονική εργασία αποκαλύπτει ότι τα σήματα των κινητών τηλεφώνων μπορούν να ενεργοποιήσουν την απελευθέρωση βιολογικών ωφέλιμων φορτίων από οξείδιο του γραφενίου που εγχέεται στο σώμα που επιβεβαιώνει όλα αυτά 100 τοις 100!!!

Απομακρυσμένο δολοφονικό διάνυσμα 5G: Επιστημονική εργασία αποκαλύπτει ότι τα σήματα των κινητών τηλεφώνων μπορούν να ενεργοποιήσουν την απελευθέρωση βιολογικών ωφέλιμων φορτίων από οξείδιο του γραφενίου που εγχέεται στο σώμα

Δηλαδή ισχύει ότι πρέπει να κλείσουμε κινητά και ρουτερ!!!

Διαβάστε τώρα τα εξής έγγραφα για του λόγου το αληθές!!!

ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΥΜΕ ΓΙΑ…ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΝ!!! ΗΔΗ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ  ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ…ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!!!





Τεστ ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο FEMA και FCC για τις 4 Οκτωβρίου 2023



Τεστ ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο FEMA και FCC για τις 4 Οκτωβρίου 2023… Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στις Ηνωμένες Πολιτείες.. Παράξενα και μέχρι στιγμής ανεξήγητα.. Ένα από αυτά πρόκειτε να συμβεί στις 4 Οκτωβρίου.. Τι είναι αυτό;; Διαβάστε παρακάτω από την επίσημη σελίδα της FEMA…

Τεστ ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο FEMA και FCC για τις 4 Οκτωβρίου 2023

Τα δοκιμαστικά μηνύματα θα σταλούν σε όλες τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα και τα κινητά τηλέφωνα

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ — Η FEMA, σε συντονισμό με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC), θα πραγματοποιήσει μια  πανεθνική δοκιμή  του  Συστήματος Ειδοποίησης Έκτακτης Ανάγκης  (EAS) και των  Ασύρματων Ειδοποιήσεων Έκτακτης Ανάγκης (WEA) αυτό το φθινόπωρο.

Η εθνική δοκιμή θα αποτελείται από δύο μέρη, τη δοκιμή των δυνατοτήτων WEA και EAS. Και οι δύο δοκιμές έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν περίπου στις 2:20 μ.μ. ET την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου.

Το τμήμα WEA της δοκιμής θα κατευθυνθεί σε όλα τα κινητά τηλέφωνα των καταναλωτών. Αυτή θα είναι η τρίτη δοκιμή σε εθνικό επίπεδο, αλλά η δεύτερη δοκιμή σε όλες τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Το δοκιμαστικό μήνυμα θα εμφανιστεί είτε στα Αγγλικά είτε στα Ισπανικά, ανάλογα με τις ρυθμίσεις γλώσσας του ασύρματου ακουστικού.



Το τμήμα EAS της δοκιμής θα σταλεί σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Αυτή θα είναι η έβδομη πανελλαδική δοκιμή ΕΑΣ.

Η FEMA και η FCC συντονίζονται με τους συμμετέχοντες της EAS, τους παρόχους ασύρματων δικτύων, τους διαχειριστές έκτακτης ανάγκης και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς στο πλαίσιο της προετοιμασίας για αυτήν την εθνική δοκιμή για να ελαχιστοποιηθεί η σύγχυση και να μεγιστοποιηθεί η αξία της δοκιμής για τη δημόσια ασφάλεια.

Ο σκοπός της δοκιμής της 4ης Οκτωβρίου είναι να διασφαλίσει ότι τα συστήματα εξακολουθούν να είναι αποτελεσματικά μέσα προειδοποίησης του κοινού σχετικά με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ιδιαίτερα εκείνων σε εθνικό επίπεδο. Σε περίπτωση που η δοκιμή της 4ης Οκτωβρίου αναβληθεί λόγω εκτεταμένων έντονων καιρικών φαινομένων ή άλλων σημαντικών γεγονότων, η ημερομηνία εφεδρικής δοκιμής είναι η 11η Οκτωβρίου.

Το τμήμα WEA της δοκιμής θα ξεκινήσει χρησιμοποιώντας  το Ενσωματωμένο Σύστημα Δημόσιας Προειδοποίησης και Προειδοποίησης (IPAWS) της FEMA , ένα κεντρικό σύστημα που βασίζεται στο Διαδίκτυο το οποίο διαχειρίζεται η FEMA και επιτρέπει στις αρχές να στέλνουν επικυρωμένα μηνύματα έκτακτης ανάγκης στο κοινό μέσω πολλαπλών δικτύων επικοινωνιών. Το τεστ WEA θα διεξαχθεί μέσω κωδικού που αποστέλλεται σε κινητά τηλέφωνα.



Φέτος, το μήνυμα EAS θα διαδοθεί ως μήνυμα Common Alerting Protocol (CAP) μέσω του Integrated Public Alert and Warning System-Open Platform for Emergency Networks (IPAWS-OPEN).

Όλα τα ασύρματα τηλέφωνα θα πρέπει να λαμβάνουν το μήνυμα μόνο μία φορά. Τα ακόλουθα μπορούν να αναμένονται από τη δοκιμή WEA σε εθνικό επίπεδο:

  • Ξεκινώντας περίπου στις 2:20 μ.μ. ET, οι πύργοι κυψέλης θα μεταδίδουν τη δοκιμή για περίπου 30 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα ασύρματα τηλέφωνα συμβατά με WEA που είναι ενεργοποιημένα, εντός εμβέλειας ενός ενεργού πύργου κινητής τηλεφωνίας και των οποίων ο πάροχος ασύρματης σύνδεσης συμμετέχει στο WEA, θα πρέπει να μπορούν να λαμβάνουν το δοκιμαστικό μήνυμα.
  • Για τους καταναλωτές, το μήνυμα που εμφανίζεται στα τηλέφωνά τους θα είναι: «ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ του Εθνικού Ασύρματου Συστήματος Ειδοποίησης Έκτακτης Ανάγκης. Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια».
  • Τα τηλέφωνα με το κύριο μενού ρυθμισμένο στα Ισπανικά θα εμφανίσουν: «ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΗ του Εθνικού Συστήματος Ειδοποίησης Έκτακτης Ανάγκης. Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια.»

Οι ειδοποιήσεις WEA δημιουργούνται και αποστέλλονται από εξουσιοδοτημένες ομοσπονδιακές, πολιτειακές, τοπικές, φυλετικές και εδαφικές κυβερνητικές υπηρεσίες μέσω IPAWS σε συμμετέχοντες παρόχους ασύρματων δικτύων, οι οποίοι παραδίδουν τις ειδοποιήσεις σε συμβατές συσκευές χειροσυσκευής σε περιοχές με γεωγραφική στόχευση. Για να διασφαλιστεί ότι αυτές οι ειδοποιήσεις είναι προσβάσιμες σε ολόκληρο το κοινό, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με αναπηρία, οι ειδοποιήσεις συνοδεύονται από έναν μοναδικό τόνο και δόνηση.

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη δοκιμή EAS:

  • Το τμήμα EAS της δοκιμής έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει περίπου ένα λεπτό και θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών φορέων, καλωδιακών συστημάτων, δορυφορικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών παρόχων και παρόχων ενσύρματου βίντεο.
  • Το δοκιμαστικό μήνυμα θα είναι παρόμοιο με τα κανονικά μηνιαία δοκιμαστικά μηνύματα EAS με τα οποία είναι εξοικειωμένο το κοινό. Θα αναφέρει: «Πρόκειται για μια πανεθνική δοκιμή του Συστήματος Ειδοποίησης Έκτακτης Ανάγκης, που εκδίδεται από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης, που καλύπτει τις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 14:20 έως τις 14:50 ώρες ET. Αυτό είναι μόνο μια δοκιμή. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από το κοινό.



Αυτή είναι η ανακοίνωση η οποία προετοιμάζει τον κόσμο των ΗΠΑ ότι θα δεχτεί ένα μήνυμα εκτάκτου ανάγκης ως τεστ στο κινητό του, προετοιμάζοντας επίσης και για ισχυρά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές που θα ακολουθήσουν και θα υπάρξει η έκτακτη ανάγκη αυτής της ειδοποίησης που θα δοκιμάσουν στις 4 Οκτωβρίου… Αν είμασταν στη θέση των Αμερικάνων δεν θα αισθανόμασταν και τόσο βολικά με αυτές τις ανακοινώσεις Καθόλου βολικά όταν μάλιστα δεν μας ενημερώνου στο που θα κτυπήσουν αυτές οι καταστροφές.. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι πολλά “φυσικά” φαινόμενα της εποχής μας δεν είναι και τόσο φυσικά όσο φαίνονται, αλλά παράγονται από μυστικές για τους ανθρώπους υπηρεσίες που διαθέτουν τον εξοπλισμό να τα παράξουν…

Θα το παρακολουθούμε αυτό το θέμα γιατί το κρίνουμε ως εξαιρετικά σοβαρό και θεωρούμε ότι θα έχουμε ισχυρές αναταράξεις εκεί στις ΗΠΑ… Μείνετε συντονισμένοι, θα σας ενημερώσουμε για κάθε νεότερο που θα πέσει στην αντίληψη μας… …………………………. lumi-news.gr


FEMA Emergency Alert System, FEMA, Federal Emergency Management Association, vaccines, COVID vaccine, 5G, vaccinated, world news, news, vaccine news, October 4 2023, electronics, cellphones, smart phones, i phones, turn off , EBS, Emergency Broadcast System, US National Emergency Alert , EAS, Emergency Alert System, Nationwide Emergency Alert Test , 5G,

Σύστημα ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης FEMA, FEMA, Ομοσπονδιακή Ένωση Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης, εμβόλια, εμβόλιο COVID, 5G, εμβολιασμένοι, παγκόσμιες ειδήσεις, ειδήσεις, ειδήσεις εμβολίων, 4 Οκτωβρίου 2023, ηλεκτρονικά είδη, κινητά τηλέφωνα, έξυπνα τηλέφωνα, τηλέφωνα i, απενεργοποίηση , EBS, εκπομπή έκτακτης ανάγκης Σύστημα, Εθνική ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης ΗΠΑ , EAS, Σύστημα ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης, Δοκιμή ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο , 5G, ασύρματες ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης, wireless emergency alerts

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr