Home ΚΟΣΜΟΣ Αλίνα Καμπάεβα: Εχει παντρευτεί με τον Πούτιν; Πόσα παιδιά έχουν;

Αλίνα Καμπάεβα: Εχει παντρευτεί με τον Πούτιν; Πόσα παιδιά έχουν;

by _
0 comment 154 views
Αλίνα Καμπάεβα: Εχει παντρευτεί με τον Πούτιν; Πόσα παιδιά έχουν;
Αλίνα Καμπάεβα: Εχει παντρευτεί με τον Πούτιν; Πόσα παιδιά έχουν;

Αλίνα Καμπάεβα: Εχει παντρευτεί με τον Πούτιν; Πόσα παιδιά έχουν;

Η πρώην χρυσή Ολυμπιονίκης της ρυθμικής ζει στη σκιά του Πούτιν – Νέο βιβλίο αποκαλύπτει τα μυστικά της «τσαρίνας χωρίς στέμμα» – Πόσα τέκνα απέκτησε με τον Ρώσο πρόεδρο και πού ζει τώρα;


«Alina, l’ amour secret de Poutine» (Αλίνα, ο μυστικός έρωτας του Πούτιν) είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου που κυκλοφόρησε στις 13 Σεπτεμβρίου στη Γαλλία από τις εκδόσεις Arthaud με στόχο να ρίξει φως στην γεμάτη μυστήριο και αναπάντητα ερωτήματα ζωή της ερωμένης του Βλαντιμίρ ΠούτινΑλίνα Καμπάεβα. Συγγραφέας η αθλητικογράφος της γαλλικής εφημερίδας L’ Equipe Σελίν Νονί, η οποία μετά από ενδελεχή έρευνα αποκαλύπτει μερικά από τα μυστικά της πιο μυστηριώδους γυναίκας στη Ρωσία, της «τσαρίνας χωρίς στέμμα», όπως αποκαλεί το γαλλικό περιοδικό Le Point την 40χρονη Χρυσή Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Όπως η ίδια η Νονί αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο Le Point το νέο βιβλίο είναι η βιογραφία της νεαρής γυναίκας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, για την οποία, αν και οι φήμες είναι έντονες πως πρόκειται για την εδώ και χρόνια επίσημη ερωμένη του Ρώσου προέδρου, αυτό επίσημα δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ, ούτε από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ούτε από το Κρεμλίνο. «Φιλοδοξία, δόξα, συναισθήματα, δύναμη και χρήμα», συνθέτουν την ιστορία της πάλαι ποτέ παγκοσμίου φήμης αθλήτριας και του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου.



Στην συνέντευξή της η συγγραφέας του βιβλίου αποκαλύπτει πως η γοητευτική Καμπάεβα με το φιδίσιο σώμα μπήκε για πρώτη φορά στη ζωή του Ρώσου προέδρου το 2008, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εβδομαδιαίας ρωσικής εφημερίδας Moskovski Korrespondent, ιδιοκτησίας του ολιγάρχη Λεμπέντεφ. Το επίμαχο δημοσίευμα έγραφε πως το ζευγάρι θα παντρευτεί σύντομα, αν και εκείνη την περίοδο ο Πούτιν ήταν ακόμα παντρεμένος με την σύζυγό του Λιουντμίλα Πούτινα, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες. Το ζευγάρι πήρε επίσημα διαζύγιο το 2014. Η είδηση για την εξωσυζυγική σχέση του Ρώσου προέδρου έκανε αίσθηση στη χώρα και σύντομα η εφημερίδα έβαλε λουκέτο…

alina__1__2

Έχει παντρευτεί ο Πούτιν με την Αλίνα Καμπάεβα;

Ο Ρώσος πρόεδρος και η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής έχουν βάλει «βέρα στο δεξί»; Η συγγραφέας στο βιβλίο της αναφέρει πως δεν υπάρχει καμία σχετική πληροφορία αν και το τελευταία πέντε με δέκα χρόνια η Καμπάεβα έχει εμφανιστεί να φορά βέρα, που όμως κάποιες φορές τη βγάζει… Όμως, εδώ και σχεδόν ένα χρόνο η πάλαι ποτέ Χρυσή Ολυμπιονίκης εμφανίστηκε δημόσια με τη βέρα της. Η βέρα στο δάχτυλό της γοητευτικής γυναίκας πυροδότησε τις φήμες πως το ζευγάρι έχει συνάψει μυστικό γάμο, γεγονός που επίσημα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η Καμπάεβα έχει αποκτήσει παιδιά με τον Ρώσο πρόεδρο; Κατά καιρούς τα διεθνή μέσα έχουν γράψει για το θέμα χωρίς όμως να έχουν ασφαλείς πληροφορίες. Μετά από έρευνα η συγγραφέας του νέου βιβλίου αναφέρει πως είναι βέβαιο ότι η Καμπάεβα είχε τρεις εγκυμοσύνες μέχρι σήμερα από την ημέρα που έγινε γνωστή η σχέση της με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το φύλο των παιδιών που ήρθαν στον κόσμο, στην τελευταία εγκυμοσύνη η Καμπάεβα απέκτησε δίδυμα τέκνα. Η ίδια η Αλίνα Καμπάεβα δεν έχει αποκαλύψει ποτέ τον αριθμό των τέκνων της, έτσι, αν και επικρατεί σύγχυση σχετικά με το πόσα παιδιά έχει αποκτήσει το μυστικό ζευγάρι, η συγγραφέας επικαλούμενη τις πηγές της τονίζει πως η Καμπάεβα και ο Πούτιν έχουν, τουλάχιστον, ένα άρρεν τέκνο, γεγονός που κάνει τη διαφορά, αφού ο Ρώσος πρόεδρος με την τέως σύζυγό του είχαν αποκτήσει δύο κόρες. «Η Αλίνα δίνοντας ένα γιο στον Πούτιν εδραίωσε τη θέση της», λέει η συγγραφέας στη συνέντευξή της στο Le Point.

Ο μυστηριώδης θάνατος της Ρωσίδας γυναικολόγου στην Ελβετία

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα για το πώς πέθανε ξαφνικά στην Ελβετία η ρωσικής καταγωγής Ελβετίδα γυναικολόγος Ναταλία Τιμπό Κοντρατίεβα. Η 63χρονη γυναικολόγος ήταν επικεφαλής της ιατρικής ομάδας στον τοκετό της Καμπάεβα σε ελβετική κλινική το 2015. Τέσσερα χρόνια αργότερα βρέθηκε νεκρή στην Ελβετία χωρίς να ανακοινωθεί επίσημα η αιτία του θανάτου της. Βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως η γυναικολόγος έπασχε από καρκίνο και παράλληλα, γράφουν πως εκείνη ήταν που έκανε γνωστό δημόσια ότι η Καμπάεβα έφερε στον κόσμο, τουλάχιστον, δύο φορές τα παιδιά του Πούτιν σε ιδιωτική κλινική του Λουγκάνο. Μάλιστα, το ρωσικό ανεξάρτητο μέσο «Proekt Media» είχε γράψει πως η Τιμπό βρέθηκε στο πλευρό της Καμπάεβα όταν γέννησε τα παιδιά του Πούτιν, το 2015 και το 2019.

Η Αλίνα Καμπάεβα κερδίζει 10 εκατ. δολάρια ετησίως!



Η «Πρώτη Κυρία» της Ρωσίας κερδίζει 10 εκατ. δολάρια ετησίως, σύμφωνα με το νέο βιβλίο «Alina, l’ amour secret de Poutine». Το βιβλίο αποκαλύπτει πως η Αλίνα Καμπάεβα είναι υψηλόμισθη ως επικεφαλής του μεγάλου ρωσικού μιντιακού ομίλου NMG. Επίσης, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του βιβλίου, η Καμπάεβα είναι ιδιοκτήτρια πολλών ακινήτων, όπως διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες και μια τεράστια έπαυλη στο Σότσι με γκαλερί έργων τέχνης και πισίνα. Όμως, όλα αυτά τα ακίνητα δεν είναι στο όνομα της ίδιας της Καμπάεβα αλλά στενών συγγενών της μεταξύ των οποίων η μητέρα της, η αδελφή της και η γιαγιά της. Στο όνομα της τελευταίας είναι η πολυτελής έπαυλη στο Σότσι.

«Έχει γίνει ξεκάθαρα η φωνή της εξουσίας», λέει στο Le Point η συγγραφέας του βιβλίου για την Καμπάεβα και τονίζει πως η «τσαρίνα χωρίς στέμμα» δεν πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις αλλά από την θέση ισχύος που κατεχει στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης κατευθύνει την προπαγάνδα του Κρεμλίνου.

alina__3_

Πού βρίσκεται σήμερα η «Πρώτη Κυρία» της Ρωσίας;

Μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία διεθνή μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν πως η Καμπάεβα ζει σε σαλέ στην Ελβετία μαζί με τα παιδιά της. Όμως σύμφωνα με την νέα βιογραφία της αν και στην αρχή της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία όντως η Καμπάεβα είχε μετακομίσει σε σαλέ Ρώσου ολιγάρχη στο Λουγκάνο, τώρα κατοικεί στη ρωσική πόλη Νόβγκοροντ σε κρατικό συγκρότημα κατοικιών και δεν βγαίνει έξω αν δεν συνοδεύεται από φρουρά. Κοντά της βρίσκονται και δύο εξαδέλφες της ενώ τα όλα τα έξοδα πληρώνονται από ευκατάστατους φίλους του Ρώσου προέδρου.

Η σχέση Πούτιν – Καμπάεβα δημιούργημα των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών;

Η νέα βιογραφία για την Καμπάεβα αναφέρει πως η σχέση του Ρώσου προέδρου με την Χρυσή Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Γυμναστικής θα μπορούσε να είναι ένα «παραμύθι», ένα δημιούργημα των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών (FSB). Η συγγραφέας υποστηρίζει πως θα μπορούσε αυτό να είναι αλήθεια, δηλαδή, μια ιστορία που δημιουργήθηκε για να τονίσει τον ανδρισμό και την ρώμη ενός 70χρονου ανδρα με μια γυναίκα 30 χρόνια μικρότερή του. «Όλα είναι δυνατόν να συμβούν», λέει η Νονί και συμπληρώνει: «όμως, η ραγδαία αναρρίχηση της Αλίνα δεν μπορεί να εξηγηθεί παρά με αληθινούς δεσμούς που έχουν σχέση με τον πρόεδρο».



Η συγγραφέας ως αθλητικογράφος είχε γνωρίσει την Καμπάεβα όταν ήταν αθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής. Την περιγράφει ως ένα κορίτσι γεμάτο ζωντάνια, που μετά τις επιτυχίες της στον αθλητισμό είχε γίνει εξώφυλλο σε περιοδικά, ήταν εξωστρεφής και δήλωνε πως θα ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού. Είναι μια γυναίκα που η μυστηριώδης ζωή της στη σκιά του Ρώσου προέδρου ιντριγκάρει το κοινό. «Γνωρίζαμε τα πάντα για τη ζωή της και τώρα έχει βυθιστεί στο μυστήριο. Η ζωή της είναι ένα αληθινό μυθιστόρημα», λέει η συγγραφέας.

alina__2_

ΠΗΓΗ >> https://www.protothema.gr/stories/article/1413576/alina-kabaeva-ehei-padreutei-me-ton-poutin-posa-paidia-ehoun/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr