Home ΗΠΑ Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου του Μπάιντεν έδωσαν όρκο!!! Είναι όλοι τους ΗΘΟΠΟΙΟΙ!!! Ανώνυμη ΕΤΑΙΡΕΙΑ του ΛΟΝΔΙΝΟΥ η κυβέρνηση των ΗΠΑ!!!

Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου του Μπάιντεν έδωσαν όρκο!!! Είναι όλοι τους ΗΘΟΠΟΙΟΙ!!! Ανώνυμη ΕΤΑΙΡΕΙΑ του ΛΟΝΔΙΝΟΥ η κυβέρνηση των ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 211 views

Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου του Μπάιντεν έδωσαν όρκο!!! Είναι όλοι τους ΗΘΟΠΟΙΟΙ!!! Ανώνυμη ΕΤΑΙΡΕΙΑ του ΛΟΝΔΙΝΟΥ η κυβέρνηση των ΗΠΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 Ιουν 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο άρθρο μας με τίτλο Να γιατί ο Τράμπ δεν έκανε τίποτε για τη κλοπή των Εκλογών. Είχε παραδόσει τη εξουσία στη…FEMA αρχές «πανδημίας» που αποτελεί τώρα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΗΠΑ!!! σας είχαμε αποκαλύψει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι άνθρωποι που κάνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κουμάντο στις ΗΠΑ μόνο ο Μπάιντεν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά ο κρυφός παρακρατικός μηχανισμός του Βαθέως Κράτους όπως εκφράζεται μέσα από την…FEMA (Federal Emergency Management Agency, Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης) υπο…ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑ συναινέσει της εκάστοτε αμερικανικής κυβερνήσεως.

Ο επικεφαλής της FEMA και μεγάλο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ στέλεχος του CDC κάνουν πλέον ΚΟΥΜΜΑΝΤΟ στις ΗΠΑ λόγω της ΨΕΥΤΟ-ευλογιάς των πιθήκων!!!

Όταν ο Πρόεδρος Τράμπ πρωτο-κήρυξε την ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊου (του οποίου η ύπαρξις παραμένει…ΑΦΑΝΤΗ, παρά μόνον εντός του περιεχομένου του ψευτο-εμβολίου• ΕΚΕΙ,  δηλαδή, θα «κολλήσεις» τον κορωνοϊό τον…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σε χιμαιρική και οπλοποιημένη μορφή· ΓΙ ΑΥΤΟ «κολλάνε» κορωνοϊό ΟΛΟΙ οι…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ) στις 13 Μαρτίου του 2020, αυτό θα είχε τότε σημαντικές επιπτώσεις όχι μόνο για τις ΗΠΑ, αλλά για ολόκληρο τον κόσμο!

Αυτά μας τα έχει αποκαλύψει εδώ και 3 και πλέον χρόνια ο γνωστός Αμερικανός δικηγόρος-πατριώτης Todd Callender. Έχει εργαστεί στους κλάδους αναπηρίας, υγείας και ασφάλισης ζωής για περισσότερα από 20 χρόνια, εστιάζοντας στη διεθνή σύγκλιση των κινδύνων βιοϊατρικής, νοσηρότητας και θνησιμότητας στο παγκόσμιο νομικό πλαίσιο. Επί του παρόντος είναι ο κύριος ενάγων σε μια συνεχιζόμενη ομοσπονδιακή δίκη σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του Covid για μέλη του στρατού των ΗΠΑ.

Για όλα όσα έχουμε βγάλει για αυτόν, διαβάστε επίσης τα εξής….

ΣΟΚ: Υπό στρατιωτικό Νόμο πλέον οι ΗΠΑ λόγω έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία!!! ΙΣΧΥΕΙ το ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΟY, ακόμη και στην…ΕΛΛΑΔΑ!!!

ALERT – Επικείμενη η επόμενη ψευτο-πανδημία του ιού Marburg με στρατιωτικά στρατόπεδα συγκέντρωσης & δολοφονικές ενέσεις για τη γενοκτονία του παγκόσμιου πληθυσμού!!! Στο κόλπο ΟΛΕΣ οι κυβέρνήσεις του κόσμου!!!

Μεγάλος Δικηγόρος Todd Callender: Υπάρχει μεγάλη κρίση στον στρατό των ΗΠΑ! 90 στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους σε στρατώνες στα Οχυρά του Fort Bragg!

Αποκάλυψη-σοκ: Οι εμβολιασμένοι αποτελούν πλέον νέο… ανθρώπινο είδος, το Homo Borg Genesis!!! ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ, ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΣ θεωρούνται από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ!!!

ΤΩΡΑ…και σε μια πρόσφατη εκπομπή του «Health Ranger» (Ο φύλακας της υγείας) με τον κο. Mike Adams (Μάικ Άνταμς) στη πτακφόρα του Brighteon.com, μίλησε ο κος Todd Callender μαζί με την συναδέλφισσα του κα Lisa McGhee σχετικά με μερικές αποκαλυπτικές έρευνες που έχουν σχέση με υπουργικό συμβούλιο του Τζο Μπάιντεν, μέλη του οποίου δεν έχουν δώσει ποτέ…ΟΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ!!!

Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου του Μπάιντεν έδωσαν ποτέ όρκο. Είναι όλοι τους…ΗΘΟΠΟΙΟΙ, δηλαδή!!!

Αλλά αυτό το θέμα το πήγαν παραπέρα…

Η συζήτηση πήρε μετά μια μεγάλη «στροφή» προς την κατεύθυνση για το εάν η Κυβέρνησις των ΗΠΑ αποτελεί…ΑΝΩΝΥΜΟΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΝ του Ναού του Στέμματος του Λονδίνου ή όχι και αυτό μας το ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ 100 τοις 100 ο κος Todd Callender και η κα Lisa McGhee!!!  Και πρόσφατα, εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) σας είχαμε βγάλει το άρθο μας με τίτλο  Εκλογές 2023: Πήγαν όλοι να ψηφίσουν στις ψευτο-εκλογές ενώ η ίδια η «ελληνική» κυβέρνηση αποτελεί…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ του Λονδίνου!!!  Διαβάστε το ΟΛΟ γιατί θα σας εξηγήσει ΠΟΛΛΑ επ ‘ αυτού.

Εκλογές 2023: Πήγαν όλοι να ψηφίσουν στις ψευτο-εκλογές ενώ η ίδια η «ελληνική» κυβέρνηση αποτελεί…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ του Λονδίνου!!!

Αυτό το θέμα περι της μυστικής καθώς και…ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ μορφής της Ομοσπονδιακής Κυβερνήσεως έχει γίνει ΘΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και…ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ και εμείς έχουν βγάλει ΠΟΛΛΑ για αυτό το θέμα.

Μπορείτε να διαβάστε περισσότερα για ‘όλα αυτά στα εξής άρθρα:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Εγένετο το δίκαιον της χώρας νόμος…των Εβραίων!!!

ΣΟΚ: Η Κοινωνική Ασφάλιση των ΗΠΑ ανήκει στην…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΆΒΕΤ όπως και η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ! (Αποδείξεις)

Σοκ: Σε πρόγραμμα και δέσμιες του ΔΝΤ και οι…ΗΠΑ από τη δεκ. του ’40 μας αποκαλύπτει μέγας Αμερικανός γερουσιαστής!

Και περί του θέματος αυτού ομίλησα εγώ προχθές στο FOCUS FM με τον κο Στέφανο Δαμιανἴδη. Δείτε το σχετικό κλιπ από το 47:15 και μετά… https://www.facebook.com/Focus103.6/videos/218135844319693 

_____________________________

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!…

 

 

––––––––––

Mike Adams, Lisa McGhee, Todd Callender, US Corporation, the United States is a Corporation, Corporate government, Joe Biden, Oath of Office, Cabinet members, fake government, COVID, COVID pandemic, vaccines, COVID vaccine, Trump, j6, January 6th

 

 

 

 

 

 

https://beforeitsnews.com/alternative/2023/05/war-crimes-bombshell-biden-officials-swore-no-oath-of-office-and-its-like-they-are-mocking-us-todd-calendar-3793633.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr