Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ALERT – Επικείμενη η επόμενη ψευτο-πανδημία του ιού Marburg με στρατιωτικά στρατόπεδα συγκέντρωσης & δολοφονικές ενέσεις για τη γενοκτονία του παγκόσμιου πληθυσμού!!! Στο κόλπο ΟΛΕΣ οι κυβέρνήσεις του κόσμου!!!

ALERT – Επικείμενη η επόμενη ψευτο-πανδημία του ιού Marburg με στρατιωτικά στρατόπεδα συγκέντρωσης & δολοφονικές ενέσεις για τη γενοκτονία του παγκόσμιου πληθυσμού!!! Στο κόλπο ΟΛΕΣ οι κυβέρνήσεις του κόσμου!!!

by _
0 comment 451 views

Επικείμενη η επόμενη ψευτο-πανδημία του ιού Marburg με στρατιωτικά στρατόπεδα συγκέντρωσης & δολοφονικές ενέσεις για τη γενοκτονία του παγκόσμιου πληθυσμού!!! Στο κόλπο ΟΛΕΣ οι κυβέρνήσεις του κόσμου!!!

Ο δικηγόρος Todd Callender προειδοποιεί για επικείμενη, ψευτο-πανδημία του ιού Marburg και στρατιωτικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και ενέσεις για τη γενοκτονία του παγκόσμιου πληθυσμού!!! Στο κόλπα ΟΛΕΣ οι κυβέρνήσεις του κόσμου!!!

Έρχεται σύντομα σε έναν κόσμο κοντά σας καθώς όλα τα εμβόλια έχουν μέσα τους πρωτεϊνες…Marburg!!!

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΝΤ ΚΑΛΕΝΤΕΡ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΑΡΒΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ !!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 28 Απριλ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο διεθνής δικηγόρος Todd Callender μιλώντας ως μέρος των νέων ντοκιμαντέρ του Jonathan Otto, “New Hope”, που διατίθεται δωρεάν για προβολή ή αγορά τώρα, στη διεύθυνση https://newhopeseries.com/episode-2-live/. Μια σειρά 12 μερών με 50+ κορυφαίους γιατρούς και φυσικούς εμπειρογνώμονες που αποκαλύπτουν την κρυμμένη ΑΛΗΘΕΙΑ για τον «ιό» και τα «εμβόλια» του βιοόπλου COVID.

Σε αυτό το απόσπασμα, ο Callender προειδοποιεί για τη συνεχιζόμενη γενοκτονία για να εξαφανιστεί η ανθρώπινη φυλή. Μιλά για το παρασκήνιο της Ατζέντας 21 / Ατζέντα 2030. Οι στόχοι είναι η εξάλειψη των δικαιωμάτων ιδιωτικής ιδιοκτησίας, η εξάλειψη των συνόρων και της εθνικής κυριαρχίας, των εθνών και η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 95%. Σε αυτό εμπλέκεται κάθε κυβέρνηση στον πλανήτη!

Είναι μια στρατιωτική επιχείρηση, που σχεδιάζεται εδώ και 50 χρόνια. Οι δράστες είναι Λουσιφεριανοί. Το ιδρυτικό έγγραφο του ΟΗΕ είναι το Lucis Trust. Αυτό είναι ο Θεός εναντίον του Εωσφόρου.

Όλοι όσοι κατείχαν πολιτικό αξίωμα ως υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων ήταν είτε συνένοχοι είτε εγκληματικά αμελείς επειδή δεν σταμάτησαν τη γενοκτονία. Πρέπει να πάνε ΟΛΟΙ φυλακή!

Ο κ. Todd συζητά το νόμο που περιβάλλει τους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας του 2005 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Η ψεύτικη πανδημία ή έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία του 2020 δημιούργησε ένα υποκατάστατο σύνολο νόμων για το σύνταγμα στις ΗΠΑ.

Πριν από μερικές εβδομάδες, τα ανθρώπινα δικαιώματα είχαν ανασταλεί από τους τροποποιημένους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας και όλοι οι στρατοί θα είναι υποχρεωμένοι να εκτελέσουν τις εντολές του ΠΟΥ. Ο μηχανισμός δημόσιας υγείας μεταφέρθηκε στον στρατό.

Η αλυσίδα διοίκησης κατέρχεται από τον Tedros Adanom Ghebreyesus, Διευθυντή του ΠΟΥ, στον στρατό για να επιβάλει –με τη βία και τη χρήση όπλων εάν το επιλέξει– τις καραντίνες και τις δολοφονικές υποχρεωτικές ενέσεις. Υπολογίζει ότι η επόμενη…ΠΛΑΝδημία θα είναι αυτή του ενός άλλου ΨΕΥΤΟ-ιού, του… “Marburg” , δηλαδή, και παρέχει στοιχεία για αυτήν την πεποίθηση.

Το 2021, οι διατάξεις του Marburg έγιναν επίκληση στις ΗΠΑ. Υπάρχει ένα ξέσπασμα “Marburg” στην Αφρική τώρα, αμέσως μετά τη δοκιμή πειραματικών λήψεων mRNA “Marburg” σε αυτήν την περιοχή. Το “Marburg” συμπεριλήφθηκε ως μέρος του περιεχομένου των λήψεων “covid”. Η επόμενη πλανδημία θα είναι ο αιμορραγικός πυρετός, ο στόχος θα είναι να οδηγηθούν όλοι στα στρατόπεδα καραντίνας προκειμένου να παραδοθούν αυτές οι πειραματικές λήψεις που είτε θα σκοτώσουν είτε θα μεταμορφώσουν τους ανθρώπους που θα τις λαμβάνουν. Χιλιάδες καταγγέλλοντες έχουν έρθει μπροστά για να ζητήσουν βοήθεια για να αποτραπούν όλα αυτά. Αυτό θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με τον Callender, γιατί οι δράστες ευρίσκονται εν πανικώ!!!

Ο κος Todd Callender μας προειδοποιεί για όλα αυτά από τη πρώτη μέρα κιόλας της ψευτο-πανδημίας του ψευδο-κορωνοϊού. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο  ΣΟΚ: Υπό στρατιωτικό Νόμο πλέον οι ΗΠΑ λόγω έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία!!! ΙΣΧΥΕΙ το ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΟY, ακόμη και στην…ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΣΟΚ: Υπό στρατιωτικό Νόμο πλέον οι ΗΠΑ λόγω έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία!!! ΙΣΧΥΕΙ το ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΟY, ακόμη και στην…ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!…

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr