Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Αποκάλυψη-σοκ: Οι εμβολιασμένοι αποτελούν πλέον νέο… ανθρώπινο είδος, το Homo Borg Genesis!!! ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ, ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΣ θεωρούνται από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ!!!

Αποκάλυψη-σοκ: Οι εμβολιασμένοι αποτελούν πλέον νέο… ανθρώπινο είδος, το Homo Borg Genesis!!! ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ, ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΣ θεωρούνται από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 1.7K views

_____________

Αποκάλυψη-σοκ: Οι εμβολιασμένοι αποτελούν πλέον νέο… ανθρώπινο είδος, το Homo Borg Genesis!!! ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ, ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΣ θεωρούνται από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 04 ΟΚΤ. 2022 | ΑΘΗΝΑΙ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

_____________

Στο πρόσφατο άρθρο μας (15 Aug. 2022) με τίτλο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΣΟΚ: Υπό στρατιωτικό Νόμο πλέον οι ΗΠΑ λόγω έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία!!! ΙΣΧΥΕΙ το ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΟY, ακόμη και στην…ΕΛΛΑΔΑ!!! , σας είχαμε αποακαλύψει πως το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ παρέδωσε την εξουσία ελέγχου της δημόσιας υγείας στο …Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ!!!

Αυτό είναι σύμφωνε με κορυφαίο δικηγόρο Todd Callender, o οποίος μας έχει αποκαλύψει ότι βρισκόμαστε υπό στρατιωτικό νόμο στις ΗΠΑ από το 2020 και θα χειροτερέψουν τα πράγματα. Ισχυρίζεται ότι το ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ισχύει ΠΑΝΤΟΥ σε όλο τον κόσμο, και οι κυβερνήσεις σχεδόν όλων των χωρών του κόσμου λαμβάνουν μέτρα για τη στρατιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας!!!

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ.

Πάμε τώρα στο θέμα μας που αφορά και πάλιν τις αποκαλύψεις του κ. Todd Callender!…

Η ιδέα ότι το θανατηφόρο τρύπημα για τον ψευδο-κορωνοϊό, που υβριδοποιεί την ανθρώπινη φυλή, έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε εναλλακτικά μέσα και τώρα έχουμε ακόμη μεγαλύτερη επιβεβαίωση.

Παιδιά… αυτά τα νέα είναι τόσο τεράστια που οι άνθρωποι δεν μπορούν καν να “επεξεργαστούν” (διανοηθούν) τις συνέπειες… αλλά πρέπει να το κάνουμε. Διαφορετικά υβρίδια έχουν διαφορετικές ανάγκες.

Πρόσφατα στην εκπομπή”The Dr. Jane Ruby Show” μάθαμε ότι σύμφωνα με το Our World in Data, το 64% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει κάνει το εμβόλιο κατά του COVID, τροποποιώντας έτσι γενετικά αυτούς τους ανθρώπους. Ακριβώς σε ποιον ανήκει ένας άνθρωπος αν πάρει ένα προϊόν αλλαγής γονιδίων που του δίνει μια διαφορετική γενετική δομή από αυτή με την οποία γεννήθηκαν; Τι λέει ο νόμος για αυτό; Είναι οι εμβολιασμένες πλέον Homo Borg Genesis, ένα νέο ανθρώπινο είδος;

Ο καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο κ Todd Callender,  ο οποίος έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του Υπουργείου Άμυνας για αυτό το θέμα και έθεσε αυτό το ζήτημα στα υπομνήματα του στο δικαστήριο επειδή ο νόμος, όπως αναφέρει, λέγει ότι όταν κάποιος έχει τροποποιηθεί γενετικά χρησιμοποιώντας την τεχνολογία mRNA, τότε πρόκειται για γενετικά τροποποιημένο οργανισμό. Αυτός που έλαβε το γενετικά τροποποιητικό εμβόλιο ανήκει πλέον στους κατόχους της πατέντας του εμβολίου!!! Ωστόσο, σύμφωνα με κορυφαίους δικηγόρους, η 13η τροποποίηση του Συντάγματος των ΗΠΑ το θέτει εκτός νόμου!!!

Στο άρθρο με τίτλο ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ mRNA ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟI , μαθαίνουμε άναυδοι πως το ίδιο το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ασχολείται με αυτό το θέμα εδώ και χρόνια.

Και διαβάζουμε…

Από 2013 το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έθεσε τις βάσεις για να κατοχυρώσει νομικά εταιρείες για τις συνέπειες που θα έχουν τα εμβόλια mRNA στον καθένα ατομικά, κοινωνικά και παγκόσμια. Υπάρχει η υπ’ αριθμόν 12-398 με ημερομηνία 13 Ιουνίου 2013, 22σέλιδη Γνωμοδότηση του Ανωτάτου δικαστηρίου των ΗΠΑ με τίτλο “ASSOSIATION FOR MOLECULAR PATHOLOGY et al. v . MYRIAD GENETICS,INC., et al.” σύμφωνα με την οποία ο άνθρωπος που θα εμβολιασθεί στο μέλλον με mRNA εμβόλιο μεταλλάσσεται και παύει πλέον να θεωρείται ανθρώπινη οντότητα όπως ήταν προηγουμένως, με ότι αυτό συνεπάγεται για την φυσική του υπόσταση, και κατ’ επέκτασιν, και για τα δικαιώματά του. Θεωρείται ότι έχει μεταλλαχθεί οριστικά και αποτελεί πλέον περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας της οποίας έκανε το εμβόλιο, άρα ανήκει στους ιδιοκτήτες των εταιρειών των εμβολίων.

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ.

Δηλαδή, επ αυτού, είχε ήδη αποφανθεί το ίδιον το Ανώτατον Δικαστήριον των ΗΠΑ το 2013 και η απόφασίς του αφορούσε τα εμβόλια…mRNA που θα αποκαλυφθούν στον κόσμο ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!!!

Δηλώνει επίσης ο κος Callender στην ίδια συνέντευξη ότι αν ένας οργανισμός έχει τροποποιηθεί γενετικά, δεν ανήκει πλέον στο ίδιο είδος. Είναι πλέον νέο είδος. Ποια είναι τα δικαιώματα που απολαμβάνει αυτό το νέο είδος;

Τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί με το γονιδιακό τροποποιητικό εμβόλιο Covid ονομάζονται πλέον…Homo Borg Genesis. Αυτό είναι το όνομα που δίνεται σε τέτοιου είδους εμβολιασμένους ανθρώπους χρόνια τώρα. Επομένως, εάν δεν ορίζονται πλέον ως Homo sapiens, ποιο νέο είδος δικαιωμάτων μπορούν να απολαμβάνουν;

Το όνομα Homo Borg Genesis προέρχεται από μια ερευνητική εργασία της NASA που συντάχθηκε το 2001, με τίτλο “Fifth Generation Warfare”. Έκανε αναφορά σε σούπερ στρατιώτες.

Έχουμε μεταβεί από τη γενετική τροποποίηση των στρατιωτών μας από το 2005 στη γενετική τροποποίηση του ευρύτερου κοινού με μια ακόμη πιο απαίσια προηγμένη γονιδιακή θεραπεία που ονομάζουμε «εμβόλιο για τον COVID-19».

Σύμφωνα με μια ερευνητική εργασία που δημοσιεύτηκε στο “North Carolina Central University, Science and Intellectual Property Law Review” με τίτλο “Genetic Warfare Superhumans And The Law“, η κυβέρνηση των ΗΠΑ διεξάγει ένα έργο ανθρώπινου γονιδιώματος που επεξεργάζεται το ανθρώπινο γονιδίωμα. Χρησιμοποιεί όρους όπως «πέρα από τον άνθρωπο» και «πέρα από τα ανθρώπινα γονίδια».

Δείτε την εργασία εδώ >> https://archives.law.nccu.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1044&context=siplr

Όπως λέει ο νόμος, αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να μην θεωρούνται πλέον Homo sapiens και να μην απολαμβάνουν πλέον τακτικά ανθρώπινα δικαιώματα!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr