Home Greek News Τη σκαπουλάρει στα δικαστήρια η ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ εταιρεία μηχανών ψηφοφορίας που έκλεψε τις αμερικανικές Εκλογές του 2020 υπερ του ΜΠΑΙΝΤΕΝ και των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ!!! Θα της πληρώσει $800 εκατ. το FOX News για δήθεν «συκοφαντική δυσφήμιση»!!!

Τη σκαπουλάρει στα δικαστήρια η ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ εταιρεία μηχανών ψηφοφορίας που έκλεψε τις αμερικανικές Εκλογές του 2020 υπερ του ΜΠΑΙΝΤΕΝ και των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ!!! Θα της πληρώσει $800 εκατ. το FOX News για δήθεν «συκοφαντική δυσφήμιση»!!!

by _
0 comment 284 views

Τη σκαπουλάρει στα δικαστήρια η ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ εταιρεία μηχανών ψηφοφορίας που έκλεψε τις αμερικανικές Εκλογές του 2020 υπερ του ΜΠΑΙΝΤΕΝ και των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ!!! Θα της πληρώσει $800 εκατ. το FOX News για δήθεν «συκοφαντική δυσφήμιση»!!!

Απόφαση-σταθμός που σημαίνει ότι, από δω και πέρα, κανείς δεν θα μπορεί να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα των Προεδρικών Εκλογών των ΗΠΑ!!!…


Σύμφωνα με το RT.com...

————————-

Το Fox News διευθετεί την υπόθεση εκλογικής νοθείας

Το συντηρητικό μέσο ενημέρωσης συμφώνησε να πληρώσει στην Dominion Voting Systems σχεδόν 800 εκατομμύρια δολάρια!!!…

Το Fox News έχει καταλήξει σε διακανονισμό σχεδόν 800 εκατομμυρίων δολαρίων με την Dominion Voting Systems. Η Dominion, η οποία κατασκευάζει μηχανές ψηφοφορίας, κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση αφού ορισμένοι από τους οικοδεσπότες και καλεσμένους του ειδησεογραφικού δικτύου το κατηγόρησαν ότι επέτρεψε την εκλογική νοθεία το 2020.

Οι Fox and Dominion διευθέτησαν την υπόθεση την Τρίτη, λίγες στιγμές πριν ξεκινήσουν οι συζητήσεις στο δικαστήριο. Μιλώντας στα σκαλιά του δικαστηρίου στο Τζορτζτάουν του Ντέλαγουερ, δικηγόρος της Dominion είπε στους δημοσιογράφους ότι η Fox θα καταβάλει στην εταιρεία 787,5 εκατομμύρια δολάρια, λίγο λιγότερο από το μισό από το ποσό των 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων που ζητούσε στο δικαστήριο.

Η Dominion μήνυσε το Fox το 2021, υποστηρίζοντας ότι οι οικοδεσπότες Tucker Carlson, Maria Bartiromo, Lou Dobbs, Sean Hannity και Jeanine Pirro παρουσίασαν ψευδείς ισχυρισμούς σχετικά με τις μηχανές ψηφοφορίας της στον απόηχο της “νίκης” του Joe Biden στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2020.

Οι μηχανές της Dominion χρησιμοποιήθηκαν σε 28 πολιτείες των ΗΠΑ το 2020. Πριν από τις εκλογές, ήταν ευρέως γνωστές για την αναξιοπιστία τους. Το 2019, μια ομάδα επιφανών Δημοκρατικών, συμπεριλαμβανομένης της γερουσιαστής της Μασαχουσέτης, Ελίζαμπεθ Γουόρεν, προειδοποίησε ότι «είναι επιρρεπείς σε προβλήματα ασφάλειας», συμπεριλαμβανομένης της «εναλλαγής ψήφων», παρέχοντας αποτελέσματα που «απειλούν την ακεραιότητα των εκλογών μας» και άλλα «αγνωστά τρωτά στοιχεία». ”

Όταν εμφανίστηκαν αναφορές για δυσλειτουργίες μηχανών κατά τις εκλογές του 2020, ορισμένοι συντηρητικοί ειδήμονες και υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκαν ότι ο Dominion προσπαθούσε να νοθεύσει τις εκλογές υπέρ του Μπάιντεν. Η Dominion απάντησε ξεκινώντας πολλαπλές αγωγές, συμπεριλαμβανομένων δύο αγωγών δυσφήμισης ύψους 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων με στόχο τη δικηγόρο υπέρ του Τραμπ, κυρία Σίδνεϊ Πάουελ και τον δικηγόρο του πρώην προέδρου, Ρούντι Τζουλιάνι.

Το FOX News υποστήριξε ότι απλώς ανέφερε ισχυρισμούς άξιους ενημέρωσης από δημόσια πρόσωπα όπως η Πάουελ και ο Γκουίλιανι, όπως ήταν το «απόλυτο δικαίωμά» του σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ. Επιπλέον, το τηλεοπτικό δίκτυο ειδήσεων υποστήριξε ότι οι απόψεις των παρουσιαστών του ήταν χαρακτηριστικές της «ρητορικής υπερβολής που συνήθως συνδέεται με την πολιτική και τον δημόσιο λόγο στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Απαντώντας στον διακανονισμό της Τρίτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dominion, John Poulos, είπε ότι το Fox “παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα” και ότι “τίποτα δεν μπορεί ποτέ να το επανορθώσει”. Η Fox είπε ότι «είναι ευχαριστημένος που επιτεύχθηκε μια διευθέτηση» και κάλεσε «η χώρα να προχωρήσει μπροστά από αυτά τα ζητήματα».

 

Διαβάστε τώρα μερικά από τα αποκλειστικά άρθρα που είχαμε βγάλει για αυτό το θέμα αποδεικνύοντας περιτράνως ότι τις Εκλογές του 2020, ΟΝΤΩΣ, τις είχαν κλέψει οι Δημοκρατικοί με τη βοήθεια στελεχών…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ της Dominion Voting Services!!!…

_________________________

Γιάννης Κουντούρης στην ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ για τις εκλογές των ΗΠΑ: ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ πίσω από το λογισμικό που έκλεψε τις εκλογές από τον ΤΡΑΜΠ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ για όλη την ΕΛΛΑΔΑ: Ιδού οι εφευρέτες του λογισμικού, με αριθ. πατέντας…666, που έκλεψε τις εκλογές από τον Τράμπ: ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Παραδοχή-σοκ του Έλληνα Δ.Σ. της Dominion: «MADE IN CHINA οι μηχανες ψηφοφορίας μας» – Δημοκρατικοί: «Η δημοκρατία είναι μεγάλη ΜΠΙΖΝΑ»

Βίντεο-ΒΟΜΒΑ: Τον έπιασαν στα…«ΠΡΑΣΑ» να χειραγωγεί τις ψήφους για τον…ΜΠΑΙΝΤΕΝ τη νύχτα των εκλογών!!!

Οι Δημοκρατικοί της Γεωργίας ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ τα στοιχεία για νοθεία στις εκλογές ΗΠΑ. Εκατοντάδες κουτιά πλαστών ψηφοδελτίων μπήκαν στον καταστροφέα εγγράφων!!!

ΜΠΟΥΜ!!!: Μεγάλο στέλεχος της Dominion κατέχει πατέντα λογισμικού που “αποβουτύρωσε” ψήφους από τον Τράμπ!!!

Αποκάλυψη-ΜΠΟΥΜ!!!: Οι μηχανές ψηφοφορίας ήταν συνδεδεμένες ΠΑΡΑΝΟΜΑ με το… Διαδίκτυο την ώρα που διεξήγοντο οι εκλογές των ΗΠΑ!!!

Βόμβα WikiLeaks: Μεγάλο στέλεχος της Dominion είπε στον Έλληνα ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ Podesta «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να νικήσω τον Trump»

Αποκάλυψη-ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ: Η έκρηξη στο Νασβίλ έγινε στο κτίριο όπου στεγάζονται οι διακομιστές της…DOMINION που κατηγορείται για απάτη ψηφοφόρων!!!

Μεγάλος σύμβουλος του Τράμπ ROGER STONE: Η Microsoft του Μπίλ Γκέιτς σχεδίασε το λογισμικό της Dominion που έκλεψε τις εκλογές από τον Τράμπ!

Κατέθεσε ενόρκως στο Μίσιγκαν ο…ΕΛΛΗΝΑΣ Διευθύνων Σύμβουλος της Dominion για εκλογική νοθεία από μέρους του όπου τα…ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΛΑ!!!

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr