Home Greek News Κατέθεσε ενόρκως στο Μίσιγκαν ο…ΕΛΛΗΝΑΣ Διευθύνων Σύμβουλος της Dominion για εκλογική νοθεία από μέρους του όπου τα…ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΛΑ!!!

Κατέθεσε ενόρκως στο Μίσιγκαν ο…ΕΛΛΗΝΑΣ Διευθύνων Σύμβουλος της Dominion για εκλογική νοθεία από μέρους του όπου τα…ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΛΑ!!!

by _
0 comment 237 views

Κατέθεσε ενόρκως στο Μίσιγκαν ο…ΕΛΛΗΝΑΣ Διευθύνων Σύμβουλος της Dominion για εκλογική νοθεία από μέρους του στις πρόσφστες, προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ όπου τα…ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΛΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 15 Δεκ. 2020, 17:41, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Παραδοχή-σοκ του Έλληνα Δ.Σ. της Dominion: «MADE IN CHINA οι μηχανες ψηφοφορίας μας» – Δημοκρατικοί: «Η δημοκρατία είναι μεγάλη ΜΠΙΖΝΑ» σας είχαμε γράψει για το γεγονός πως  οι ίδιοι οι Δημοκρατικοί έχουν παραδεχτεί εδώ και χρόνια τώρα πως αυτές οι μηχανές ψηφορφορίας αποτελούν, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, μεγάλη…ΚΟΜΠΙΝΑ!!!

Σας γράψαμε επίσης πως ο….ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Dominion Voting Systems (γύρω από τον οποίαν έχει προκληθεί μεγάλος σάλος για τον ύπουλο ρόλο που έπαιξε στην…ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ της 3ης Νοεμ. φέτος) παραδέχτηκε τον Ιαν. φέτος επι ανοικτώ ακροατηρίω του αμερικανικού Κογκρέσου πως η εταιρεία χρησιμοποιεί κομμάτια…κινεζικής προέλευσης τα οποία τροφοδοτεί στις μηχανές ψηφοφορίας της. Τα κομμάτια περιλαμβάνουν τα πάντα, από την «οθόνη της διεπαφής έως το επίπεδο των συνιστωσών των τσιπ».

Σύμφωνα με τον “Εθνικό Παλμό” (“The National Pulse”), ο οποίος ανέφερε για πρώτη φορά την ιστορία, τα σχόλια του Πούλου ήταν μέρος της ορκωτής κατάθεσής του ενώπιον της Επιτροπής Διοίκησης της Βουλής των Αντιπροσώπων στις 9 Ιανουαρίου 2020. Η δημοσίευση αναφέρει ότι ο Πούλος έκανε τις παρατηρήσεις του σε κατάθεση διάρκειας τριών ωρών.

Δείτε τώρα την κατάθεση του Πούλο από τον Ιαν. φέτος!…

Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο του κορυφαίου σάιτ Rebel News με τίτλο “Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dominion επιβεβαιώνει ότι τα μηχανήματα ψηφοφορίας περιέχουν ορισμένα εξαρτήματα κατασκευασμένα στην Κίνα” (Dominion CEO testifies that voting machines contain some made-in-China parts), διαβάζουμε ΑΝΑΥΔΟΙ κάτι άλλο λίαν συγκλονιστικό όσον αφορά την…«πιότητα» των μηχανών της Dominion!!!…

Έχουν διατυπωθεί ανησυχίες για τα τρωτά σημεία που διαθέτει το υλικό και το λογισμικό της Dominion, ειδικά για την πιθανότητα ότι οι χάκερ ή άλλοι κακόβουλοι παράγοντας θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα εκλογικά αποτελέσματα, εισβάλλοντας το σύστημα μέσω ενός backdoor (κερκόρπορτα).

 

«Έχουμε συστατικά στα προϊόντα μας που προέρχονται από την Κίνα και δεν γνωρίζουμε το ακριβές ποσοστό. Σίγουρα μπορώ να το φτάσω στην επιτροπή μέσω του προσωπικού μου – θα χαρώ να συνεργαστώ μαζί σας για τη λήψη του ακριβούς αριθμού », δήλωσε Τζον Πούλος.

ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΊΑΣ ΕΙΝΑΙ…MADE IN CHNA, ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΑ ΣΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ…ΕΛΛΗΝΑ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ!!!  ΆΡΑ,…MADE CHINA ΚΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΈΣ ΜΑΣ!!!

Άντε να ξεσκεπάζονται σιγά σιγά..Να πάρουνε τον…ΠΟΥΛΟ…!!!

Τώρα και για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμ., ΜΙΛΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΖΟΝ ΠΟΥΛΟΣ (JOHN POULOS) κατέθεσε σήμερα ενώπιον του νομοθετικού σώματος του Μίσιγκαν, όπου τα…ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΛΑ!!! Είπε πως δεν υπήρξε ούτε αλλαγή ψήφων ούτε διαγραφή ψήφων ούτε σύνδεση των μηχανών του με το διαδίκτυο (όπου ορισμένοι από μακρόθεν ήταν σε θέση να χειραγωγήσουν το αποτέλεμα των ψήφων). Ισχυρίστηκε ότι ο έλεγχος και επανακαταμετρήσεις ψήφων σε μερικές πολιτείες-κλειδιά έχουν ήδη καταρρίψει αυτούς τους ισχυρισμούς.

Είπε επίσης ο Πούλος ότι το λογισμικό τους δοκιμάστηκε με επιθεωρήσεις πηγαίου κώδικα από την κυβέρνηση σε ομοσπονδιακό και πολιτειακό επίπεδο. Όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε κάποια διαδικασία που να σταματούσε τη σύνδεση των μηχανών με το Διαδίκτυο, είπε και ο έλεγχος που διεξήθη θα έδειχνε συνδεσιμότητα με το Διαδίκτυο. Υποστήριξε ότι η κομητεία Antrim διεξήγαγε μια διατεταγμενη από το δικαστήριο επίλυση του ζητήματος των ψηφοδελτίων ψοφοφόρων κατ’ εξουσιοδότηση (των απόντων), αλλά ότι η κομητεία Ντιτροϊτ ακολούθησε την ακριβώς ίδια διαδικασία αλλά ψηφιακά. Προσθέτοντας ότι ένα αρχείο αυτού συνδέεται με την αρχική εικόνα του ψηφοδελτίου και είναι διαθέσιμο για έλεγχο.

Συνέχισε ο Πούλος λέγοντας ότι αυτές οι ερωτήσεις απαντώνται καλύτερα από αξιωματούχους των εκλογών.

Η δε μεγάλη δικηγόρος Σίντνεϊ Πάουελ, η οποία κινηγάει την Dominion Voting Systems στα δικαστήρια, τουίταρε μετά το εξής….

Οι “ψήφοι” υπολογίζονται από τις εικόνες που δημιουργεί η Dominion και όχι τα ψηφοδέλτια. Οι εικόνες αποτελούν μέρος της απάτης. Το ποσοστόν σφάλματος στην κομητεία Antrim και αλλού είναι πάνω από 66% και αντικατοπτρίζει τον αλγόριθμο σύμφωνα με τον οποίο αυτοί οι απατεώνες “ξύρισαν” ψήφους από τον Τράμπ και τις έδωσαν στον Μπάιντεν.

Για περισσότερα όμως για τον ύπουλο ρόλο ΕΛΛΗΝΩΝ στις εκλογές των ΗΠΑ, διαβάστε επίσης το άρθρο μας MEGA ΣΟΚ: ΈΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟ ΤΗΣ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΉΣΕΙ ΤΙΣ ΨΉΦΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ Η DOMINION! ΔΙΈΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΣΤΟ LINKEDIN ΤΑ ΣΧΕΛΈΧΗ ΤΗΣ. ΣΥΝΕΔΈΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο από το 5:35 και μετά…


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis
————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr