Home ΗΠΑ Αποκάλυψη-ΜΠΟΥΜ!!!: Οι μηχανές ψηφοφορίας ήταν συνδεδεμένες ΠΑΡΑΝΟΜΑ με το… Διαδίκτυο την ώρα που διεξήγοντο οι εκλογές των ΗΠΑ!!!

Αποκάλυψη-ΜΠΟΥΜ!!!: Οι μηχανές ψηφοφορίας ήταν συνδεδεμένες ΠΑΡΑΝΟΜΑ με το… Διαδίκτυο την ώρα που διεξήγοντο οι εκλογές των ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 254 views

Αποκάλυψη-ΜΠΟΥΜ!!!: Οι μηχανές ψηφοφορίας ήταν συνδεδεμένες ΠΑΡΑΝΟΜΑ με το… Διαδίκτυο την ώρα που διεξήγοντο οι εκλογές των ΗΠΑ!!!

OAN: Ειδικός τεχνικός επιβεβαιώνει ότι οι μηχανές ψηφοφορίας αυτές ΕΙΝΑΙ συνδεδεμένες με το Διαδίκτυο, κατά τη διάρκεια της υποεπιτροπής της Γερουσίας της Γεωργίας για τις εκλογές


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»: Είναι πλέον ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ 100 τοις 100 από κορυφαίους εμπειρωγνώμονες ότι οι μηχανές ψηφοφορίας της DOMINION VOTING SERVICES, που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, ΉΤΑΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ( = ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ) ΤΗΝ ΩΡΑΝ ΠΟΥ ΕΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ…ΠΑΡΑΝΟΜΟΝ ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!! Ο Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί είναι ΚΛΕΦΤΑΙ…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΙ…ΠΡΟΔΟΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!


OAN Newsroom
30 Δεκ. 2020

Οι μάρτυρες περιέγραψαν εκτεταμένα στοιχεία για απάτη στα ψηφοδέλτια στη Γεωργία, ενώ η υποεπιτροπή της Γερουσίας της Γεωργίας για τις εκλογές διεξήγαγε ακρόαση σχετικά με τις παρατυπίες των μηχανών ψηφοφορίας.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ένας εμπειρογνώμονας τεχνολογίας που εξέτασε συνδεδεμένες συσκευές στην κομητεία Fulton, Jovan Pulitzer, έκανε μια σημαντική ανακοίνωση σχετικά με τα ευρήματα της ομάδας του.

Ο Pulitzer συνέχισε να λέει ότι όταν οι συσκευές είναι συνδεδεμένες με το Διαδίκτυο, οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να εισπράξουν και να τροποποιήσουν δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των ψήφων σε πραγματικό χρόνο καθώς εισέρχονται στο σύστημα.

Αυτές οι νέες πληροφορίες σχετικά με τις παραβιασμένες μηχανές ψηφοφορίας έρχονται καθώς ο Πρόεδρος Τραμπ συνεχίζει να “κοπανάει” τον κυβερνήτη και τον υπουργό Εξωτερικών της Γεωργίας για τη μη λήψη μέτρων κατά της απάτης των ψηφοφόρων.

Διαβάστε όλα τα αποκλειστικά μας άρθρα για τις εκλογές των ΗΠΑ στο ακόλουθο ειδικό τμήμα του σάιτ μας…


Πηγή >> https://www.oann.com/tech-expert-confirms-voting-machines-connected-to-internet-during-ga-senate-subcommittee-on-elections/


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis
————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr