Home Greek News Η απαγόρευση κυκλοφορίας του Κούλη ξεκινάει από αύριο στις “6” το πρωί μέχρι “6” του μηνός στις “6” το πρωί!!! 666!!!

Η απαγόρευση κυκλοφορίας του Κούλη ξεκινάει από αύριο στις “6” το πρωί μέχρι “6” του μηνός στις “6” το πρωί!!! 666!!!

by _
0 comment 260 views

Η απαγόρευση κυκλοφορίας του Κούλη ξεκινάει από αύριο στις “6” το πρωί μέχρι “6” του μηνός στις “6” το πρωί!!! 666!!!

Προτού διαβάστε το παρακάτω άρθρο του «ΠΡΩΤΟΘΕΜΑΤΟΣ», να ξέρετε όλοι εσείς ἐνα πράγμα: Αυτά που σας λέει ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του είναι ΟΛΑ…ΨΕΜΑΤΑ βασισμένα στο μεγάλο…ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ του «κορωναϊού» που υπάρχει ΜΟΝΟ στην «αρρωστημένη» φαντασία των κυβερνώντων σας Έλληνες και που έφτιαξε η…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για να τρομοκρατήσει και υποδουλώσει όλα τα έθνα!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! 
Ο ΜΗΤΣΟΤΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΑΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ!!!
Εν των μεταξύ, κυκλοφόρησε ότι ο αριθμός SMS για να παίρνουμε άδεια για κυκλοφόρια στην Ελλάδα θα είναι 13033. Εδώ παρατηρούμε σαφέστατα το…33, τον αριθμό, δηλ., της ανώτερης βαθμίδος της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ!!!
Αλλά σαν να μην έφταναν ολα αυτά, και σύμφωνα με μερικά ιστολόγια εκεί έξω, η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινάει από αύριο στις “6” το πρωί μέχρι “6” του μηνός στις “6” το πρωί. Δηλαδή,…666!!! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ…ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΞΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! 

Το 666, το διακρίνουμε και αλλού. Π.χ., Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ…6 ΜΜ ΑΠΟΨΕ!!! ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ…150 ΕΥΡΩ, ΔΗΛ., 1+5 =….6…!!!! Ξεκινάει από τη Δευτέρα 23/3, και εδώ έχουμε 2 τριάρια, και 3 + 3 = 6, κοκ!!!…
ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΜΕΣΩ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr