Home Greek News Οι εταιρείες εμβολίων προετοίμαζαν ήδη εμβόλιο για τον «κορωναϊό» ενω δεν υπήρχε γενικός φόνος εξάπλωσής του. Η σύνδεση με τον Κόμπι Μπράιντ!

Οι εταιρείες εμβολίων προετοίμαζαν ήδη εμβόλιο για τον «κορωναϊό» ενω δεν υπήρχε γενικός φόνος εξάπλωσής του. Η σύνδεση με τον Κόμπι Μπράιντ!

by _
0 comment 370 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: H εφημερίδα “USA TODAY” είχε δημοσιεύσει άρθρο τον Ιαν. φέτος πως οι ψαρμακευτικές εταιρείες προετοίμαζαν ήδη εμβόλιο για τον «κορωναϊό» ενώ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ γενικός φόνος εξάπλωσής του!!!

Ο….ΣΤΗΜΕΝΟΣ «θάνατος» του Κόμπι Μπράιντ χρησίμευσε ως μεγάλος…ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ μακριά από όλα όσα συνέβαιναν/συμβαίνουν με την ΑΠΑΤΗ του…«κορωναϊού»…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ…!!!

Ο όνομα «Κόμπι» στα Εβραϊκά είναι…ΚΌΒΙΝΤ, COVID!!!… 


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21 Μαρ. 2020 | 12:35mm |Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Περι τα τέλη του Ιανουαρίου του 2020, μία είδηση είχε αρπάξει την προσοχή πολλών εκατ. κόσμου από όλον τον κὄσμο: ο δήθεν «θάνατος» του πρώην αστεριού της καλαθοσφαιρίσεως (μπάσκετ), του ΝΒΑ δηλαδή, Κόμπι Μπράιαντ και οκτώ άλλων ατόμων σε μια συντριβή ελικοπτέρου στο Calabasas της Καλιφόρνιας. Αυτή η «τραγωδία» κυριάρχησε στον κύκλο ειδήσεων των Η.Π.Α. για αρκετές μέρες μετά, ενώ πολύ λίγος κόσμος δεν έδιδε και πολύ προσοχή στην αναδυόμενη «ασθένεια« του κοροναϊού, COVID-19, που είχε τότε «μυλύνει», τάχα μου, μόνο μια χούφτα ανθρώπων στις Η.Π.Α. ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Κάντε τώρα όμως λίγο “fast forward” μαζί μου…

ΞΑΦΝΙΚΑ, ΟΛΩΣ «ΤΥΧΑΙΩΣ» ο κορωναϊός μετατρέπεται σε μια παγκόσμια πανδημία που συγκεντρώνει πλέον την προσοχή σχεδόν όλων των λαών της γης, καθώς οι κρατικές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες πολλών χωρών σπεύδουν πλέον να εφαρμόσουν μέτρα πολύ…ΤΥΡΑΝΝΙΚΑ για να «αποτρέψουν« την «εξάπλωση του ιού» παρέχοντας παράλληλα ιατρική περίθαλψη σε άτομα που έχουν ήδη «αρρωστήσει», ΔΗΘΕΝ, από αυτόν.

Δύο μήνες, όμως, νωρίτερα το τρέχον έτος, στις 27 Ιαν. του 2020, η «USA Today» είχε δημοσιεύσει ένα πρωτοσέλιδο άρθρο σχετικά με τη «βιασύνη» ορισμένων ψαρμακευτικών εταιρειών να «αναπτύξουν ένα εμβόλιο για τον κοροναϊό», κάτι, δηλαδή, για το οποίο ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΕΝΙΚΟΣ ΦΟΒΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Εκτός από τη…ΠΡΟΩΡΗ βιασύνη ορισμένων φαρμακευτικών εταιρειών να βγάλουν ένα εμβόλιο για κάτι το οποίο ΔΕΝ υπήρχε κίνδυνος, πρέπει επίσης να τονίσουμε εδώ την σύνδεση μεταξύ του κορωναϊού και του ίδιου του….Κόμπι Μπράιντ, διότι μόνο τυχαίνο δεν είναι το εν λόγω πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδος  «USA TODAY», στο οποίο απεικονίζονται τόσο ο κορωνοϊός όσο κι ο Κόμπι Μπράιντ…ΜΑΖΙ….

ΣΟΚ: Ιδού η σύνδεση του «θανάτου» του Κόμπι Μπράιαντ & του….ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. Και τα δύο ΣΤΗΜΕΝΑ για την παραπλάνηση του κόσμου!

Στο άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ: Ιδού η σύνδεση του «θανάτου» του Κόμπι Μπράιαντ & του….ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. Και τα δύο ΣΤΗΜΕΝΑ για την παραπλάνηση του κόσμου! σας αποκαλύψαμε ότι, ΟΝΤΩΣ, υπάρχει μια σαφής σύνδεσις μεταξύ του κορωναϊού και του…ΜΠΡΑΙΝΤ.

Και σας γράψαμε και εξής αποκαλυπτικά…

-Ο κορονοϊός δεν είναι τίποτε άλλο από μια…ψυχολογική επιχείριση του φόβου…

-Κι ο δήθεν «θάνατος» του Κόμπι είναι ένα psyop, psychological operation, δηλαδή, μια ψυχολογική επιχείριση για την παραπλάνηση του κοινού…

-Όλος ο κόσμος, μια σκηνή, όπως το πρωτοέθεσε ο…Σαίξπηρ…

Οι προφανείς συνδέσεις του Κόμπι Μπράιαντ με τον κορονοϊό μπορούν να βρεθούν στην συμβολογία που έχει χρησιμοποιήσει στον εαυτό του ο Κόμπι. Π.χ., στην παρακάτω φωτο. του, παρατηρούμε ένα τατουάζ του Κόμπι που απεικονίζει ένα…στέμμα. Και γιατί είναι σημαντικό αυτό; Είναι σημαντικό επειδή η λέξις στέμμα στα Αγγλικά μεταφράζεται ως crown (στέφανος) ή…CORONA (ΚΟΡΟΝΑ)…!!!

-Επίσης, η πόλις στην οποίαν υποτίθεται ότι «θάφτηκε» ο Κόμπι μαζί με τη κόρη του λέγεται…ΚΟΡΟΝΑ ΝΤΕΛ ΜΑΡ (CORONA DEL MAR)…!!!

Ο κορονοϊός δεν είναι τίποτε άλλο από μια ψυχολογική επιχείριση του φόβου του Κατεστημένου της Νέα Τάξεως Πραγμάτων τόσο των ΗΠΑ όσο και της…ΚΙΝΑΣ και πολλών άλλων χωρών εκεί έξω. Οι ΗΠΑ, δηλαδή, είναι σε…ΠΛΑΚΑΚΙΑ με τον δήθεν «εχθρό» τους, την Κίνα!!! Και όλα αυτά τα κάνουν ενάντια στις μάζες ώστε να παραδώσουν περισσότερα από τα δικαιώματά τους στις κυβερνήσεις τους. Κι ο δήθεν «θάνατος» του Κόμπι είναι ένα psyop, psychological operation, δηλαδή, μια ψυχολογική επιχείριση για την παραπλάνηση του κοινού που έγινε, εκ παραλλήλου, με την «μαζική εμφάνιση» του ΨΕΥΤΟ-κορονοϊού σαν τον μεγάλο…ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ…!!! Εξ ού κι ο σχετικός…ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ του κορνοϊού που βρέθηκε συνυφαμένος στον Κόμπι…!!!

Και τώρα έχουν ήδη έτοιμο το…«ΑΝΤΙΔΟΤΟΝ» του κορονοϊού να προσφέρουν στον κόσμο σαν «λύση», το οποίον «αντίδοτον» το είχαν ήδη ετοιμάσει πριν ΧΡΟΝΙΑ, όπως έκαναν στην περίπτωση και των…ΆΛΛΩΝ μεγάλων «ιών» (της Έμπολα, της Γρίπης των χοίρων, κ.ο.κ.). Και ποιο είν’ αυτό  το «αντίδοτον»;;; Μα το σχετικό…ΕΜΒΟΛΙΟΝ βεβαιώς-βεβαιώς, και αυτό το έχει ήδη στα «σκαριά» για όλον τον κόσμο ο περιβόητος παγκοσμιοποιητής…ΜΠΛΙΛ ΓΚΕΙΤΣ και οι συνέταιρού του! Και είναι τα «εμβόλια» που χρησιμοποιούνται πάντοτε ως ένα πραγματικό μέσον…ΜΟΛΥΝΗΣΕΩΝΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ διότι περιέχουν τα πιο καταστροφικά για την υγεία μας περιεχόμενα! ΕΚΕΙ θέλουν να μας «πιάσουν» οι ελιτιστές και, ταυτόχρονα», να τα κονομήσουν χοντρά από όλα αυτά!

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ «ΞΕΣΠΑΕΙ» ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΙΟΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΑΝ «ΛΥΣΗ» ΕΝΑ ΝΕΟ…«ΕΜΒΟΛΙΟΝ», ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ;;;

ΕΤΣΙ ΛΕΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΗΛΘΕ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΩΡΑ ΝΑ…ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ…ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ…!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ!…

Το ιατρικό όνομα του κοροναϊού, Covid, είναι εβραϊκή & Αγγλιστί βγάζει το…KOBE (ΚΟΜΠΙ)! Η σύνδεση Κόμπι Μπράιντ & κορωναϊού!

Στο παρακάτω βίντεο, ο Russianvids, όντως, μας έριξε μερικές…ΒΟΜΒΕΣ, όπως το γεγονός πως το κωδικό ιατρικό όνομα του κοροναϊού, Covid, είναι εβραϊκής προελεύσεως και σημαίνει…ΚΟΡΩΝΑ (CORONA).

Όταν πλητρολογήσεις τη λέξη κοροναϊό στα Αγγλικλά, coronavirus, στη Google, βγάζει στο πρώτο αποτέλεσμα το….Covid-19. Δείτε τώρα το παρακάτω απόσπασμα….

Όταν όμως μεταφράζεται στα Αγγλικά το Covid με τη μορφή του στα Εβραιϊκά, קוביד, βγαίνει το…Kobe. Δηλαδή…ΚΟΜΠΙΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΝΤ…!!! Το Kobe είναι το ισοδύναμο του Covid στην αγγλική γλώσσα!!!

Δείτε τώρα πως η μεγάλη εφημερίδα “The GUARDIAN” συνδέει τη λέξη Covid με το όνομα του…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΝΤ!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ….

Πηγή του άρθρου >> https://www.theguardian.com/us-news/2020/feb/25/us-briefing-weinstein-guilty-covid-19-spreads-and-kobe-remembered

Δειτε τώρα το παρακάτω βίντεο όπου μας εξηγείται πως μεταφράζεται η λέξη Covid στα Αγγλικά και πως βγάζει την λέξη, το ΟΝΟΜΑ….KOBE (ΚΟΜΠΙ)….

Εν ολίγοις, ο ΨΕΥΤΟ-θάνατος του Κόμπι Μπράιντ χρησιμοποιήθηκε ως ο καλύτερος…ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ της προσοχής του κοινού ΜΑΚΡΙΑ από όλα όσα συνέβαιναν τότε (καιΤΩΡΑ!) με τον…ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό!!! Και υπάρχει, ΟΝΤΩΣ, μια σαφής σύνδεσις μεταξύ των δύο και αυτην την διακρίνει πολύ εύκολα κανείς εφόσον κάνει μια απλή έρευνα, την οποίαν έρευνα την έχουν ήδη κάνει εμείς, για εσάς, από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Tην ΑΠΑΤΗ του«κορωναϊου» την επενόησε απο κοινού ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, οι φαρμακευτικές εταιρείες, μεγάλα ιδρύματα και η…CIA…!!!

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Tην ΑΠΑΤΗ του«κορωναϊου» την επενόησε απο κοινού ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, οι φαρμακευτικές εταιρείες, μεγάλα ιδρύματα και η…CIA…!!!, σας είχαμε αποκαλύψει τη μεγάλη…ΣΥΝΩΜΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ που είχαν στήσει τον Οκτ. πέρι μεγάλα ιδρύματα, το ίδυμα Μπίλ Γκέιτ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ καθώς και οι…..ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που αποσκοπούσαν στο να παραγάγουν ένα…ΕΜΠΒΟΛΙΟ από την όλη ΑΠΑΤΗΝ ΑΥΤΗΝ!!!

Το προαναφερθέν άρθρο του USA TODAY σημείωσε ότι….

«οι φαρμακοποιοί καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες να κάνουν ένα εμβόλιο για να αντιμετωπίσουν τον ραγδαία εξαπλώμενο αναπνευστικό ιόν που έκανε αρρώστους τουλάχιστον 1.975 ανθρώπους στην Κίνα και πέντε (5) στις Ηνωμένες Πολιτείες»

ΕΒΙΑΖΟΝΤΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΑΓΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ. ΓΙΑ ΜΟΝΟ, ΔΗΛΑΔΉ, ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!  ΓΙ  ‘ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΣΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ, ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΨΕΥΤΟ-ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ —ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ!– ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!!! ΜΕΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ, ΚΙ ΑΥΤΕΣ, ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ «ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ» ΚΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΚΟΡΩΝΑΙΟ». ΕΞ ΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ  ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο….ΤΡΕΛΟ-ΚΟΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! 

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ «ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ» ΜΕΣ’ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΓΗ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΝΟ 8 ΜΗΝΕΣ!!! ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΒΟΜΒΑ: Ο Κούλης είναι σε πλακάκια με τούς ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ελιτιστές που είχαν στήσει την ΑΠΑΤΗ του κορωναϊου τον Οκτ. πέρσι! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

Διαβάστε επίσης τα ακόλουθα για περισσότερα για όλα αυτά….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr