Home Greek News ΒΟΜΒΑ: Ο Κούλης είναι σε πλακάκια με τούς ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ελιτιστές που είχαν στήσει την ΑΠΑΤΗ του κορωναϊου τον Οκτ. πέρσι!

ΒΟΜΒΑ: Ο Κούλης είναι σε πλακάκια με τούς ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ελιτιστές που είχαν στήσει την ΑΠΑΤΗ του κορωναϊου τον Οκτ. πέρσι!

by _
0 comment 703 views

ΒΟΜΒΑ: Ο Κούλης είναι σε πλακάκια με τούς ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ελιτιστές που είχαν στήσει την ΑΠΑΤΗ του κορωναϊου στο “EVENT 201” τον Οκτ. ΠΕΡΣΙ στην Νέα Υόρκη!!!….

Δείτε επίσης την ακόλουη εκπομπούλα μας για το ίδιο θέμα..!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19 Μαρ. 2020, 20:17mm) | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύνοψις-

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτελεί μια ξεκάθαρη ατζέντα…ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ εις βάρος της Ελλάδος σχετικά με τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊο, που υπάρχει παρά ΜΟΝΟ στην…«ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ» ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ και των…ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ του από τις μεγάλες μυστικές λέσχες (Μπίλντερμπέργκ), κτλ. Δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Είναι ξεπουλημένο το παιδί από νεανικής ηλικίας αφού προέρχεται από μια οικογένεια…ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ. Το μόνο τώρα που μένει είνια ο ελληνικός λαός κάνει τώρα το…ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ μπας και σωθεί εκείνος ο τόπος…!!!

Είναι να απορεί κανείς το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο ίδιος ο Μητσοτάκης είχε πάει τον περασμένο Ιαν. φέτος στο…ΝΤΑΒΟΣ στο…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ που τυχαίνει να είναι ένας από τους κύριους ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ της όλης…ΑΠΑΤΗΣ του ΨΕΥΤΟ-κορωναϊού;;;

Όσο για όλα αυτά πολύ…ΛΙΓΑ «κρούσματα» και ­«θάνατοι» που «συμβαίνουν» τόσο στην Ελλάδα όσο οπουδήποτε αλλού, που έχουν χαρακτηριστεί ως «πανδημία» –ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!- από τις αρχές σχεδόν όλων των χωρών του κόσμου (εν συγκρίσει μάλιστα με τον παγκόσμιο πληθυσμό που είναι περίπου 7 δις!), διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο Ο Κούλης λέει ΨΕΜΑΤΑ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ούτε «κρούσματα» ούτε θάνατοι από τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό!!! διότι εκεί θα δείτε συγκεκριμένα παραδείγματα για το τι σας λέμε εδώ. Και αφού το διαβάσετε, ΔΕΝ θα έχετε μετά ΚΑΜΙΑ αμφιβολία ότι αυτό που συμβαίνει με τον «κορωναϊό» , τόσο στην Ελλάδα όσο και οπουδήποτε αλλού, πρόκειτε, ΟΝΤΩΣ, για ένα μεγάλο…ΧΟΑΞ, ΦΑΡΣΑ, ΑΠΑΤΗ….

Σύμφωνα με το σάιτ GreekReporter.com (πηγή εδω)…

Ο αριθμός των παγκοσμίως νέων περιπτώσεων κοροναϊού την Πέμπτη το πρωί ξεπέρασε τα 218.800, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Johns Hopkins, το οποίο παρακολουθεί περιπτώσεις που έχουν αναφέρει ο Παγκόσμιος Οργανισμίς Υγείας και άλλες πηγές.

Το δε ΠΡΟΒΛΗΜΑ με αυτά τα «δεδομένα» είναι το γεγονός πως προέρχονται από «επίσημους παγκοσμίους φορείς», ήτοι, το πανεπιστήμιο Johns Hopkins και ο Παγκόσμιος Οργανισμίς Υγείας. Βέβαια θα μου πείτε τώρα «ΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟΝ;!». Πρώτα από όλα, και τα δύο προωθούν μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ εις βάρος ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ και, δεύτερον, τυχαίνει να είναι στο «κόλπο» περι της όλης…ΑΠΑΤΗΣ του «κορωναϊού», εν συνεργασία με το Μπίλ Γκέιτς, το ίδρυμά του καθώς και τις μεγάλες φαρμακευτικών εταιρειών!

Αυτά σας αποκαλύψαμε πριν λίγες ημέρες στο άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Tην ΑΠΑΤΗ του«κορωναϊου» την επενόησε ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, οι φαρμακευτικές εταιρείες και η…CIA…!!! Διαβάστε το ΟΛΟ, σας παρακαλώ, διότι ΕΚΕΙ θα μάθετε την όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ για αυτήν την πραγματική…ΣΥΝΩΜΙΑ εις βάρος ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Π.χ., γράψαμε τα εξής για αυτό συνοπτικώς…

Το Οκτ. του 2019 έλαβε χώρα το συνέδριο “Event 201” του Ιστ. John Hopkins, του Ιδρύματος Μπίλ & Μελίντα Γκέιτς και του Παγκόσμιου Οικονομικου Φόρουμ στη Νέα Υόρκη όπου τα απεφάσισαν…ΟΛΑ. Και την ίδια ώρα, διεξαγόταν ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ… Coronavirus (nCoV-2019, ΚΟΡΩΝΑΪΟ) που υποστηριζόταν από τα ΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ…!!!
Εκεί ο Μπίλ Γκέιτς μιλούσε για τον κίνδυνο να «ξεσπάσει» ένας…ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ στον κόσμο που μπορει να…ΣΚΟΤΩΣΕΙ 65 ΕΚΑΤ ΚΟΣΜΟ.
Μίλαμε για μια εποχή κατά την οποίαν…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ…«ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ»…!!! Το σχέδιο το βρωμερό μαζί με τα εμβόλια, κτλ, τα είχαν ΗΔΗ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ….ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ…!!!
ΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΛΑ για το…ΧΡΗΜΑ και τον περαιτέρω…ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ μέσω νέων και καταστροφικών για την υγεία μας…ΕΜΒΟΛΙΩΝ…!!!

Γράψαμε επίσης τα εξής αποκαλυπτικά, και είναι ΕΔΩ όπου αρχίζουμε τα συνδέουμε όλες τις «κουκίδες» της όλης διαβολής…ΠΛΟΚΗΣ αυτής….

18 Οκτωβρίου, Εκδήλωσις 201 (Event 201 στα Αγγλικά) Oμάδα εργασίας για την προσομοίωση και την ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης της σχολής Ασφάλειας και Υγείας Bloomberg του John Hopkins για το nCoV-2019 (Coronavirus) (John Hopkins Bloomberg School of Health Security).
Άσκηση προσομοίωσης των Big Pharma & Big Money που χρηματοδοτείται από το WEF (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) και το Ἴδρυμα Μπίλ Γκέιτς

Το Οκτ. πέρσι , έλαβε χώρα μια άσκηση προσομοίωσης επιδημίας κοροναϊού που θα είχε ως αποτέλεσμα…65 εκατομμύρια νεκρούς. Την υποστήριξε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) που εκπροσωπούσε τα συμφέροντα μεγάλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, και το Big Pharma (οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες) το εκπροσωπούσε το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς:

Πολλά από τα περιστατικά της άσκησης nCoV-2019 (κορωναϊού), που, επαναλαμβάνουμε έλαβε χώρα τον Οκτ. του 2019,  έχουν συμπέσει με αυτά που ΕΧΟΥΝ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΕΙ με τον κορωνοϊο…ΤΩΡΑ…ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ!!! Για παράδειγμα, στην Eκδήλωση 201 (Event 201) προσομοίωσης μιας πανδημίας κορωναϊού, μια κατάρρευση 15% των χρηματοπιστωτικών αγορών «εξομοιώθηκε» και αυτό είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει σήμερα, ειδικά στην Ελλάδα και σε άρκετες χώρες του κόσμου!!!

Εδώ είναι η πηγή της Εκδήλωης 201 >> http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Μιλάμε για μια πρωτοβουλία μόνο και…ΜΟΝΟ για τον…ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. Συμμετείχαν οι διευθύντες σύμβουλοι μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, μεγάλα ιδρύματα, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τράπεζες, Big Pharma, η…CIA και το CDC (το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών). Δεν ήσαν παρόντες αξιωματούχοι υγείας εκ μέρους των εθνικών τους κυβερνήσεων ή του ΠΟΥ!!! Η άσκηση προσομοίωσης πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα με την έναρξη των παγκόσμιων αθλητικών αγώνων CISM στο Wuhan της Κίνας.

Και παρ’όλο που ο Π.Ο.Υ. συμμετέχει ιστορικά σε αυτές μεγάλες ΑΠΑΤΕΣ για όλους αυτούς ΨΕΥΤΟ-ιούς, κτλ., ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΕΚΔΗΛΩΣΙΣ 201» (Event 201)!!!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΝ

Είναι να απορεί κανείς το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο ίδιος ο Μητσοτάκης είχε πάει τον περασμένο Ιαν. φέτος στο…ΝΤΑΒΟΣ στο ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ που τυχαίνει να είναι ένας από τους κύριους ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ της όλης…ΑΠΑΤΗΣ του ΨΕΥΤΟ-κορωναϊού, όπως σας περιέγραψα παραπάνω!!! Μένει μόνο τώρα η ελληνική Δικαιοσύνη να ξεκινήσει μια…ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΑΠΑΤΗ…ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…!!!

Ο Μητσοτάκης συνδέεται επίσης και με το επίσης προαναφερθέν πανεπιστήμιο John Hopkins. Σύμφωνα με τον «ΕΘΝΙΚΟ ΚΥΡΗΚΑ» (πηγήεδώ), είχε μιλήσει ο ίδιος σε ένα συνέδριό τους στις ΗΠΑ το 2016!

Και αλήθεια κύριε Μητσοτάκη, ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΦΕΤΟΣ;;; Με ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΜΙΓΑΤΕ ΕΚΕΙ;; ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ…ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ;;; ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ…ΞΕΡΕΤΕ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΈΝΤΑ ΜΕΓΆΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟ…ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΑΥΤΟ: ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΝ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΣΟΝ ΧΟΠΚΙΝΣ ΚΑΙ >> ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

«Κορωναϊός» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ παρά ΜΟΝΟ στην…«ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ» του τρελο-Κούλη, τον οποίον έχουν βαπτίσει τον Κορωνο-…ΥΙΟΝ του…ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ!!! ….

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟ NBA ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΪΟ! – Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ CELTICS….

Στο ακόλουθο βίντεο του αποκαλυπτικού καναλιού Russianvids. Μόλις ανακοινώθηκε από το NBA ότι και αυτό θα πάψει να λειτουργεί για 30 μέρες! Ισχυρίζονται ότι ο λόγος για τον οποίον ελήφη μια τέτοια απόφαση είναι επειδή είχαν πριν απο λίγες μέρες το πρώτο τους «κρούσμα» εκεί ενος παίχτη της λίγκας! Και το όνομα αυτού, RUDY GOBERT, ο οποίος είναι και μεγάλος ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ όπως θα δείτε στο παρακάτψ βίντεο.

Δείτε λοιπόν από το 5:20 και μετά, όπου τον Gobert τον παρατηρούμε με συμπεριφέρεται πολύ ΠΕΡΙΕΡΓΑ και…ΑΠΡΕΠΩΣ σε μια συνέντευξη στον τύπου γύρω από τη δική του «μόλυνση» από τον «κορωναϊο». ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ να…ΓΕΛΑΕΙ, να…ΑΓΓΙΖΕΙ και να…ΨΗΛΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ωσάν να θέλει κι οι άλλοι που ήταν στην ίδια αίθουσα μαζί του, να…ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ…!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ…ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ…ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ!!! ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΌΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ….ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ «ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ», ΑΛΛΑ ΤΑ…ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ!!!….

Και στο παρακάτω μιμίδιον, βλέπουμε τον ίδιον την Έλληνα πρωθυπουργόν σε παιχνίδι του…NBA όταν είχε παει στις ΗΠΑ νωρίτερα φέτος. ..!!! Και είναι το NBA που παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ σε αυτήν την απάτη του ψεύτικου κορωναϊου!!!

ΓΙΑΤΙ εσείς Συνέλληνες μου παραδίδετε τόσο οικειοθελώς τα δικαιώματα σας χωρίς να αμφησβητήστε εκείνον τον «Έλληνα» προθωπουγόν-ΠΡΟΔΟΤΗ σας σε απολύτως ΤΙΠΟΤΕ ή να προβάλλετε καμιά αντίσταση;! ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;!!! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ…ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ…ΚΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ…ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ…ΨΕΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ!!!

Ετικέτες – Greece, Greek news, Greece news, Migrants Crisis, Migrants, Europe, Turkey, Syria, #Greece_TurkeyBorderCrisis #Greece, #Greeknews, #Greecenews, #MigrantCrisis, #Migrants, #Europe, #Turkey, #Syria #Κορωναϊός, #Κορονοιος, #Κορωνοϊός, #Ελλάδα, #ΚυριάκοςΜητσοτάκης, #ΧΟΑΞ, #Κρούσματα, #Απάτη, #Μασόνοι, #331, #33 #Covid #Coronavirus, Κορωναιος, Κορωνοιος, Κορονοιος, Ελλάδα, Covid-19, Coronavirus, #Coronavirus5GConnection #Coronavirus #5G #Covid, ATHENS, CORONAVIRUS, CORONAVIRUS GREECE, CORONAVIRUS TESTS, COVID-19, EUROPEAN UNION, GREECE, GREECE’S HEALTH MINISTRY SPOKESPERSON AND INFECTIOUS DISEASES EXPERT PROFESSOR SOTIRIS TSIODRAS, GREECE’S MINISTRY FOR HEALTH, GREEK NEWS, GREEK TOURISM MINISTRY, JOHN HOPKINS UNIVERSITY, PATRAS, PRIME MINISTER KYRIAKOS MITSOTAKIS, THESSALONIKI, WORLD HEALTH ORGANIZATION

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr