Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ – Ισραήλ & Ιράν: Σε μέγιστη ετοιμότητα οι πυρηνικές δυνάμεις των ΗΠΑ! – Ο ρόλος της Ανατολικής Μεσογείου – Τουρκία: ΟΧΙ για τη χρήση του εναέριου χώρου μας!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ισραήλ & Ιράν: Σε μέγιστη ετοιμότητα οι πυρηνικές δυνάμεις των ΗΠΑ! – Ο ρόλος της Ανατολικής Μεσογείου – Τουρκία: ΟΧΙ για τη χρήση του εναέριου χώρου μας!

by _
0 comment 79 views
ΕΚΤΑΚΤΟ –
ΕΚΤΑΚΤΟ –

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ισραήλ & Ιράν: Σε μέγιστη ετοιμότητα οι πυρηνικές δυνάμεις των ΗΠΑ!…

Ο ρόλος της Ανατολικής Μεσογείου…

Η Τουρκία λέει ΟΧΙ στο Ισραήλ και τις ΗΠΑ για τη χρήση του εναέριου χώρου της! Το ΙΔΙΟ είχαν πει οι Τούρκοι και το…2003 κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Πολέμου του Κόλπου!….


 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η κατάσταση μεταξύ του Ισραήλ και του Ιραν είναι πολύ σοβαρή και θα μπορούσε να κλιμακωθεί σε πυρηνικό πόλεμο επειδή όλες οι μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις θα μπορούσαν να εμπλακούν, όπως η Ρωσία, η Κίνα και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Ρωσία μόλις έκανε ναυτικές ασκήσεις με την Κίνα πριν από δύο μήνες στην Αραβική Θάλασσα. Οι ΗΠΑ είναι ισχυρός σύμμαχος του Ισραήλ. Αυτό λοιπόν θα μπορούσε να είναι που ξεκινά έναν πυρηνικό πόλεμο μεταξύ όλων αυτών των χωρών.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο άρχισε να μεταδίδει μηνύματα έκτακτης ανάγκης (Μηνύματα Δράσης Έκτακτης Ανάγκης, Εmergency Αction Μessages). Ξεκίνησαν χθες, 12 Απριλίου 2024.

Στο παρακάτω βίντεο ακούμε ένα Sky Master Message, που σημαίνει ότι οι Πυρηνικές Δυνάμεις των ΗΠΑ βρίσκονται σε υψηλή, μέγιστη επιφυλακή. Αυτά τα μηνύματα έχουν προτεραιότητα έναντι όλων των άλλων μηνυμάτων που αποστέλλονται στις πυρηνικές δυνάμεις των ΗΠΑ.

Ένα μήνυμα επείγουσας δράσης είναι ένα μήνυμα από το Πεντάγωνο των ΗΠΑ προς τις πυρηνικές δυνάμεις των ΗΠΑ. Αυτές είναι επιλογές πυρηνικής επίθεσης που μεταδίδονται στις πυρηνικές μας δυνάμεις όπως τα υποβρύχια, τα βομβαρδιστικά και οι στρατιώτες που ελέγχουν τα Minutemen 3 ICBM, τους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους, με άλλα λόγια.

Αυτές οι επιλογές πυρηνικής επίθεσης μεταδίδονται κάθε μέρα. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν καμιά δεκαριά σε μια χρονική κατάσταση όπου δεν συμβαίνει τίποτα στον κόσμο. Αλλά τις τελευταίες δύο ημέρες, υπήρξε ένας τεράστιος αριθμός από αυτές τις επιλογές πυρηνικής επίθεσης! Συγκεκριμένα, τις προάλλες, 11 Απριλίου 2024, και την προηγούμενη μέρα, μεταδόθηκαν πάνω από 150 Μηνύματα Δράσης Έκτακτης Ανάγκης ή επιλογές πυρηνικής επίθεσης στις πυρηνικές δυνάμεις των ΗΠΑ.

Χθες όμως, υπήρξε ένα Sky Master Message που μεταδόθηκε. Αυτά τα μηνύματα είναι ο τύπος μηνυμάτων υψηλότερης προτεραιότητας προς τις πυρηνικές δυνάμεις των ΗΠΑ!

Οπότε οι αμερικανικές πυρηνικές δυνάμεις σε μέγιστη ετοιμότητα αυτή τη στιγμή!!!

Αυτές οι επιλογές πυρηνικής επίθεσης μεταδίδονται σε αλφαριθμητικά κωδικοποιημένα μηνύματα σε δημόσιες συχνότητες. Μεταδίδονται στις υψηλές συχνότητες. Μεταδίδονται σε δημόσιες συχνότητες επειδή κανείς δεν μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τι σημαίνουν, είναι απλώς αλφαριθμητικά μηνύματα, ABC, 123. Αλλά για το στρατιωτικό επιτελείο που ελέγχει μια βάση εκτόξευσης πυραύλων στη Βόρεια Ντακότα, το ABC ή/και το 123 θα μπορούσε να σημαίνει “Στρέψτε τα πυρηνικά σας όπλα στο Ιράν “!!! Και για έναν καπετάνιο πυρηνικού υποβρυχίου με πολλές πυρηνικές κεφαλές, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει «Στοχεύστε στην Ρωσία με τους πυραύλους σας»!!!

Ο Τζο Μπάιντεν έχει πει ότι οι ΗΠΑ θα στηρίξουν το Ισραήλ σε τέτοιου είδους πολεμικές καταστάσεις. Ο αμερικανικός στρατός έχει πει ότι θα αναχαιτίσει κάθε όπλο που εκτοξεύεται στο Ισραήλ από το Ιράν. Η Ομάδα Αεροπλανοφόρων Κρούσης Ντουάιτ Αιζενχαουερ (The Dwight D. Eisenhower Carrier Strike Group (IKECSG) μεταφέρθηκε στο βόρειο τμήμα της Ερυθράς Θάλασσας προκειμένου να αναχαιτίσει τυχόν ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη ή πύραυλους που θα μπορούσαν να εκτοξευθούν προς την κατεύθυνση του Ισραήλ.

Σημαντική μετακίνηση προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και αεροσκαφών του ΝΑΤΟ προς την ανατολική Μεσόγειο σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται κυρίως για βαρέα μεταφορικά αεροσκάφη των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που μεταφέρουν πυρομαχικά και εξοπλισμό σε αυτό το θέατρο πολέμου, σε περίπτωση πιθανής κλιμάκωσης της κατάστασης με το Ιράν. Δείτε την εξής εικόνα και μεταβείτε στο 13:50 του παρακάτω βίντεο (ή πατήστε ΕΔΩ)…

Η Times of Israel αναφέρει ότι η Ομάδα Αεροπλανοφόρων Κρούσης Ντουάιτ Αιζενχαουερ (The Dwight D. Eisenhower Carrier Strike Group (IKECSG) έχει ήδη φτάσει κοντά στο Ισραήλ στην Ερυθρά Θάλασσα. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι αυτό το αεροπλανοφόρο βρίσκεται στη θέση του.

Υπάρχουν αναφορές ότι ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη πετούν πάνω από την πρωτεύουσα του Λιβάνου Βηρυτό και δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι είπαν ότι το Ιράν έχει πάνω από 100 πυραύλους κρουζ έτοιμους να εκτοξεύσει για ένα πιθανό χτύπημα. Αυτό σύμφωνα με το ABC News.

Χθες, στις 12 Απριλίου, Αμερικανός αξιωματούχος είπε ότι εκατοντάδες drones ετοιμάζονται να εκτοξευθούν στο Ισραήλ. Το Reuters ενημέρωσε τους δημοσιογράφους του στη Βασόρα του Ιράκ ότι ιρανικοί πύραυλοι θα περάσουν από τον εναέριο χώρο της πόλης και ζητά από αυτούς τους δημοσιογράφους να προετοιμαστούν.

Ο Πούτιν μόλις διεξήγαγε μια έκτακτη σύσκεψη με τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών και με τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας και τους Ρώσους στρατιωτικούς στρατηγούς σχετικά με την κατάσταση με το Ιράν και το Ισραήλ. Η Ρωσία, φυσικά, είναι σύμμαχος του Ιράν. Και τα δύο έθνη υπέγραψαν ένα νέο αμυντικό συμφωνία-πακέτο πριν από λίγους μήνες.

Αυτός ο τύπος πολέμου θα μπορούσε ενδεχομένως να προσελκύσει όλες αυτές τις μεγάλες δυνάμεις που μόλις αναφέραμε εδώ.

Το Ισραήλ έχει κλείσει την πλειονότητα των web κάμερών του που συνδέονται με τους χάρτες Google και άλλες πλατφόρμες. Αυτό είναι τρελό.

Ο στρατηγός Michael “Erik” Kurilla (Έρικ Κουρίλα), ο διοικητής της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ (CentCom), βρίσκεται στο Ισραήλ και συναντιέται με τους ανώτατους στρατηγούς του Ισραήλ. Την Παρασκευή, ο Αρχηγός του Επιτελείου των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF, Israeli Defense Forces), υπολοχαγός Λέβι, συναντήθηκε με τον Κουρίλα. Εχθές. Χθες την Παρασκευή ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν μίλησε τηλεφωνικά με τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας.

Η Τουρκία, σύμμαχος των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, είπε στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ ότι ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον εναέριο χώρο τους εναντίον του Ιράν! Το ΙΔΙΟ είχαν πει οι Τούρκοι και το…2003 κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Πολέμου του Κόλπου στο Ιράκ! Αυτό είναι εκτός από το Κατάρ και το Κουβέιτ που είπαν επίσης πει το ίδιο πράγμα στο Ισραήλ και τις ΗΠΑ που είχαν “σώσει” το Κατάρ και το Κουβέιτ από τον Σαντάμ Χουσεΐν στις αρχές της δεκαετίας του 1990, κτλ.

Επίσης, ο Αμερικανός γερουσιαστής Μάκρι Ρούμοιο, ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Μυστικών Πληροφοριών της Γερουσίας των ΗΠΑ (χειρίζεται άκρως διαβαθμισμένες πληροφορίες) ανήρτησε στο Twitter (“X”) ένα μήνυμα όπου είπε ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ότι…ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.  

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ…

Εκτός από κάποια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, το Ιράν πρόκειται να επιτεθεί στο Ισραήλ του. Η απάντηση και ο κίνδυνος κλιμάκωσης θα εξαρτηθούν από το τι και πώς θα επιτεθούν.

Εάν το Ιράν και οι περιφερειακοί εκπρόσωποί τους ξεκινήσουν μια συνδυασμένη επίθεση στο Ισραήλ, η ταχεία κλιμάκωση θα είναι πολύ δύσκολο να αποτραπεί και θα αντιμετωπίσουμε μια νέα ένοπλη σύγκρουση που θα είναι σχεδόν αδύνατο να περιοριστεί.

Το Ιράν θέλει να εξαπολύσει μια μεγάλης κλίμακας επίθεση από το δικό του έδαφος εναντίον του Ισραήλ. Το Ισραήλ θα απαντούσε άμεσα με μια ακόμη πιο σφοδρή αντεπίθεση εντός του Ιράν. Αυτό που θα συνέβαινε στη συνέχεια είναι η πιο επικίνδυνη στιγμή στη Μέση Ανατολή από το 1973.

Δείτε τις αναρτήσεις του…

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)


Emergency War Update!! US To Shoot Down Iranian Missiles!! US Carrier In Position Near Israel!! – NY Prepper

Saturday, April 13, 2024 10:12

The situation between Israel and her is very serious and could escalate into a nuclear war because all the major world powers could get involved, like Russia, China and the United States

Russia just did naval exercises with China two months ago in the Arabian Sea. The US is a strong ally of Israel. So this could be what launches a nuclear war between all these countries.

The US Pentagon has started to broadcast Εmergency Αction Μessages. They started yesterday, April 12, 2024.

In the following video we hear a Sky Master Message, which means that US Nuclear Forces are on high, maximum alert. These messages take priority over all other messages that are sent out to US nuclear forces.

An Emergency Action Message is a message from the US Pentagon to US nuclear forces; there are nuclear attack options that are broadcasted to our nuclear forces like the submarines, the bombers and to soldiers that control the Minutemen 3 ICBMs, the intercontinental ballistic missiles, in other words.

These nuclear attack options are broadcast every single day. It is normal for there to be a dozen or so during a time situation where there’s nothing going on in the world. But over the last two days., there have been a massive number of these nuclear attack options! Specifically yesterday and the day before, we had over 150 Emergency Action Messages or nuclear attack options broadcast to nuclear forces.

But yesterday, there was a Sky Master Message that was broadcast. These messages are the highest priority type of message to US nuclear forces!

So US nuclear forces on maximum alert right now!!!

These nuclear attack options are broadcasted in alpha numeric coded messages on public frequencies. They are broadcast broadcasted on the high frequencies. They broadcast on public frequencies because nobody can decipher what they mean, they are just alpha numeric messages, ABC, 123. But to the military staff controlling a missile launchpad in North Dakota, ABC, 123 could mean “Point your nuclear weapons at Iran”!!! And two a captain of a nuclear submarine with many nuclear warheads, this could mean “Aim your missiles at Russia”!!!

SOURCE:

https://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2024/04/emergency-update-us-to-shoot-down-iranian-missiles-us-carrier-in-position-near-israel-ny-prepper-2482078.html

Iran , Israel, World news, war, World War 3, Russia, US, China, Nuclear Attack options, Nuclear war , EAM, Emergency Action Message , Israel, Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Greece, Greece news, Gaza Strip, Occupied, Operation Al-Aqsa Flood, Israeli occupation
Gaza Strip, Greece, Greece news, Turkey, Erdogan, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ, Ελλάδα, Κρήτη, Τζο Μπάιντεν

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr