Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΙΔΟΥ η μεγάλη Έκλειψη της 8ης Απριλ., στην οποίαν συμμετέχουν οι…ΜΑΣΟΝΟΙ, το CERN, η NASA κι όχι μόνο! – ΓΙΑΤΙ εκηρύχθη κατάσταση έκτακτης ανάγκης;!

ΙΔΟΥ η μεγάλη Έκλειψη της 8ης Απριλ., στην οποίαν συμμετέχουν οι…ΜΑΣΟΝΟΙ, το CERN, η NASA κι όχι μόνο! – ΓΙΑΤΙ εκηρύχθη κατάσταση έκτακτης ανάγκης;!

by _
0 comment 175 views

ΗΠΑ: ΙΔΟΥ η μεγάλη Έκλειψη Ηλίου που θα λάβει χώρα στις 8 Απριλίου, στην οποίαν συμμετέχει η κυβέρνηση, το CERN, η NASA, οι…ΜΑΣΟΝΟΙ κι όχι μόνο – ΓΙΑΤΙ αξιωματούχοι των ΗΠΑ κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης;;;!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 ΑΠΡΙΛ. 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η ηλιακή έκλειψη στις 8 Απριλίου 2024 γίνεται ένα σημαντικό γεγονός. Η Εθνοφρουρά των ΗΠΑ αναπτύσσεται και οι άνθρωποι συμβουλεύονται να αποθηκεύουν τρόφιμα για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Τους λένε επίσης να γεμίσουν τη δεξαμενή καυσίμων των οχημάτων τους. Αυτό θα μπορούσε να εξηγηθεί λόγω του γεγονότος ότι χιλιάδες και χιλιάδες επισκέπτες αναμένεται να εμφανιστούν σε διάφορες διαφορετικές πολιτείες για να παρακολουθήσουν την Έκλειψη στις 8 Οκτωβρίου φέτος στις 8 Απριλίου φέτος.

Αλλά πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να προετοιμαστούν για πιθανούς σεισμούς λόγω της διαδρομής του κομήτη του διαβόλου που υποτίθεται ότι θα ευθυγραμμιστεί με την πορεία της έκλειψης του 2024. Και λόγω του γεγονότος ότι το έτος 1811, ένας κομήτης εμφανίστηκε επίσης στον ουρανό κατά τη διάρκεια μιας ηλιακής έκλειψης στην ίδια ακριβώς διαδρομή και ακολούθησαν οι μεγαλύτεροι σεισμοί σε όλη την αμερικανική ιστορία.

Γνωστοί ως νέοι σεισμοί της Μαδρίτης, σημειώθηκαν περίπου 10.000 σεισμοί σε διάστημα τριών μηνών. Ο μεγαλύτερος σεισμός ήταν μεγέθους 8,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Ήταν η πιο καταστροφική σειρά σεισμών στην καταγεγραμμένη αμερικανική ιστορία. Αλλά ήταν μια διαφορετική κομητεία, και ενώ ορισμένοι ισχυρίζονται ότι μια ηλιακή έκλειψη μπορεί να προκαλέσει σεισμούς, αυτό το σενάριο φαίνεται απίθανο.

Αυτή η εποχή έκλειψης είναι, ωστόσο, ένα πολύ σπάνιο γεγονός. Οι πρόσφατες εκλείψεις τον Αύγουστο του 2017 και τον Οκτώβριο του 2023, μαζί με την επερχόμενη στις 8 Απριλίου του τρέχοντος έτους, σχηματίζουν τα εβραϊκά γράμματα Άλεφ και Ταβ πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Άλεφ και το Ταβ είναι τα πρώτα και τελευταία γράμματα του εβραϊκού αλφαβήτου. Το άλφα και το Ωμέγα. Η αρχή και το τέλος. Αυτές οι εκλείψεις σηματοδοτούν το τέλος του μεγάλου έτους, μιας περιόδου 26.000 ετών, που ξεκινά εκ νέου με την αυγή του Υδροχόου, και μια νέα χρυσή εποχή.

@chosen_daniel

♬ оригинальный звук – timaeqq

Ο γνωστός Ελευθεροτέκτονας Manly P. Haul έγραψε ότι υψηλού επιπέδου, Ελευθεροτέκτονες σχεδίασαν την Αμερική για έναν περίεργο και ιδιαίτερο σκοπό, ένα μυστικό πεπρωμένο προκειμένου να επιφέρουν μια νέα Ατλαντίδα ή μια Νέα Παγκόσμια Τάξη όπου ένας βασιλιάς, ο οποίος είναι απόγονος θεϊκής φυλής, θα κυριαρχήσει σε όλους. Στις τελετουργίες, αυτός ο βασιλιάς συμβολίζεται ως Απόλλωνας, Οράτιος ή Νιμρώδ, ο πατέρας του Τεκτονισμού, και πιστεύεται ότι είναι απόγονος των βιβλικών Νεφελίμ, ή των Σουμερίων Ανουνάκι.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, Τόμας Χορν, αυτό θα συμβεί το 2025, το οποίο αντιστοιχεί σε πολλά έγγραφα που δημοσιεύθηκαν από υπηρεσίες πληροφοριών, όπως το Governance 2025, το Global Trends 2025 και το 2025 Deagle Forecast on World Population.

Η NASA είναι διαβόητη για την εκτέλεση μασονικών τελετουργιών που βασίζονται στα αιγυπτιακά μυστηριακά σχολεία. Ελπίζουν να αποκαταστήσουν τον Απόλλωνα, καθώς είναι ο ίδιος χαρακτήρας με τον Ώρο, τον Σείριο που εκπροσωπεί την Ίσιδα και την Ατλαντίδα, που είναι η νέα χρυσή εποχή. Και κατά τη διάρκεια της Έκλειψης στις 8 Απριλίου του τρέχοντος έτους, η NASA θα εκτοξεύσει τρεις πύραυλους με το όνομα APEP, τον αιγυπτιακό θεό των φιδιών, στόχος του οποίου ήταν να καταβροχθίσει τον αιγυπτιακό θεό Ρα, τον Ήλιο. Και όταν ο ήλιος αναδυθεί, μετά από τρία λεπτά σκότους, θα παρομοιαστεί με την αναγέννηση του Οράτιου, του νέου τους βασιλιά της Χρυσής Εποχής.

Το CERN, γνωστό για την εξάσκηση λατρευτικών τελετουργιών σε ένα άγαλμα του Σίβα, του Ινδουιστικού Θεού, που συμβολίζει τον θάνατο, την καταστροφή και το τέλος μιας εποχής, θα πυροδοτήσει τον μεγάλο επιταχυντή αδρονίων σε πλήρη ισχύ κατά τη διάρκεια της ηλιακής έκλειψης. Και το Ισραήλ, που βρίσκεται στη μέση της γενοκτονίας, ετοιμάζεται να θυσιάσει μια κόκκινη δαμαλίδα, μια τελετουργική θυσία για να τους προετοιμάσει να πάρουν πίσω το Όρος του Ναού στην Ιερουσαλήμ.

Για περισσότερα για το CERN, διαβάστε επίσης >> Η Ελλάδα μαστίζεται από πολλά δεινά γιατί άνοιξε πύλη προς την…ΚΟΛΑΣΗ στο CERN ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ που φοράει το 666 στο ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ!!!

Η Ελλάδα μαστίζεται από πολλά δεινά γιατί άνοιξε πύλη προς την…ΚΟΛΑΣΗ στο CERN ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ που φοράει το 666 στο ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ!!!

Δείτε επίσης την εξής εκπομπή μας πάνω σε αυτό το θέμα…

Οι Εβραίοι λένε ότι η τελετή πρέπει να γίνει στο Όρος των Ελαιών που κοιτάζει κατευθείαν στο σημείο που βρισκόταν κάποτε ο ναός του Σολομώντα, αλλά κάτι άλλο βρίσκεται τώρα στη θέση του, που είναι το Όρος του Ναού. Έτσι, μόλις οι Εβραίοι αφαιρέσουν το Όρος του Ναού από δισεκατομμύρια μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο, θα ωθήσει τον κόσμο αναμενόμενα στην κορυφή του χάους που σχεδίαζαν οι μυστικές εταιρείες εδώ και αιώνες. Και το σχέδιό τους είναι να δημιουργήσουν τάξη από το χάος με τον θεϊκό τους βασιλιά να κυβερνά τον κόσμο. Αλλά αυτά είναι απλώς τελετουργίες και ο φόβος είναι απλώς μια ψευδαίσθηση. Μπορούμε πάντα να επιλέξουμε την αγάπη και το Φως και τη νίκη στον Ιησού Χριστό έναντι των Σατανικών δυνάμεων!

Δείτε τώρα το εξής βίντεο του Γκρέγκ Ρις (Greg Reese) από το Infowars..!!!….


Αλλά δεν σταματάμε εδώ!…

Σύμφωνα με το σάιτ The Western Journal….


Αξιωματούχοι των ΗΠΑ κηρύσσουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη μεγάλη Έκλειψη της 8ης Απριλ. φέτος!!! –

Τι είναι ο «Κομήτης του Διαβόλου» που θα συμπέσει με αυτήν;;;

Του Michael Schwarz, The Western Journal 5 Απριλίου 2024 7:00 π.μ

Έχουν τους λόγους τους για να το κάνουν, όπως κι εμείς έχουμε τους λόγους μας για να μην τους εμπιστευόμαστε!!!

Μερικές φορές, δύο φαινομενικά αντιφατικές δηλώσεις περιέχουν ουσιώδεις αλήθειες.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης Έρικ Χόλκομμπ, της Ιντιάνα, υπέγραψε το Εκτελεστικό Διάταγμα 24-05, μια δήλωση έκτακτης ανάγκης σε ολόκληρη την πολιτεία πριν από την αναμενόμενη ολική έκλειψη ηλίου της Δευτέρας.

Τμήματα της Ιντιάνα βρίσκονταν στο μονοπάτι της ολότητας της έκλειψης. Για το λόγο αυτό, ο Holcomb προέβλεψε «πολλές εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες» στο κράτος.

Εάν συμβεί αυτό, τότε η μαζική εισροή ανθρώπων «μπορεί κάλλιστα να αγχώσει ή/και να παρέμβει στις επικοινωνίες και τα συστήματα αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης πρώτης ανταπόκρισης και δημόσιας ασφάλειας, έτσι ώστε να προκύψει μια τεχνολογική ή άλλη έκτακτη ανάγκη», αναφέρει η εντολή του Holcomb.

Ευτυχώς, σύμφωνα με το WLS, η συμμετοχή της Ιντιάνα στο σύμφωνο βοήθειας διαχείρισης έκτακτης ανάγκης της επιτρέπει να ζητά πόρους από άλλα κράτη μέλη.

Η Ιντιάνα δεν έχει δει ολική έκλειψη Ηλίου από το 1869 και δεν θα δει άλλη μέχρι το 2099.

Έτσι, οι αξιωματούχοι σε αυτό το κράτος και αλλού έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες για ένα γεγονός που συμβαίνει μια φορά στη ζωή.

Για παράδειγμα, ο Πρόεδρος του συμβουλίου εποπτών της κομητείας Essex της Νέας Υόρκης, κ. Shaun Gilliant, εξήγησε ότι ο ίδιος και άλλοι αξιωματούχοι της κομητείας κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης εν αναμονή της έντονης κυκλοφορίας και ακόμη και διακοπής της υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με το NBC 5 στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το WHIO στο Dayton του Οχάιο, το δημοτικό συμβούλιο στο κοντινό Riverside θα αποφασίσει στη συνεδρίαση της Πέμπτης το βράδυ εάν θα κηρύξει προσωρινή κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

«Η πόλη του Ρίβερσαϊντ αναμένεται να υπερδιπλασιάσει τον πληθυσμό της για αυτό το γεγονός», δήλωσε η πόλη τον περασμένο μήνα.

Με άλλα λόγια, οι πολιτειακοί και τοπικοί αξιωματούχοι στην πορεία της ολότητας περιμένουν ένα γεγονός που θα επιβαρύνει τους κανονικούς πόρους τους.

Ο Richard Fienberg, της Ομάδας Εργασίας Ηλιακής Έκλειψης της Αμερικανικής Αστρονομικής Εταιρείας, έθεσε αυτό το γεγονός σε ένα κατανοητό πλαίσιο.

«Το να περνάς μια ολική έκλειψη Ηλίου μέσα από τις ΗΠΑ είναι σαν να συμβαίνουν 20 ή 30 Super Bowl ταυτόχρονα», είπε ο Fienberg σύμφωνα με το Time.

Πολιτειακοί και τοπικοί αξιωματούχοι, λοιπόν, φαίνεται ότι έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα πριν από τη μεγάλη εκδήλωση.

Κάνοντας αυτό, ωστόσο, ορισμένοι αξιωματούχοι μπορεί είτε να παρατήρησαν είτε να περίμεναν μια περίεργη αντίδραση από ένα δύσπιστο κοινό.

«Αυτό δεν είναι τίποτα αρνητικό για την έκλειψη», είπε ο διαχειριστής της κομητείας Ρόμπερτ Χάγκεμαν από την κομητεία Τζέφερσον της Νέας Υόρκης, στο WWNY-TV σε ένα email.

Αυτό το είδος διαβεβαίωσης λέει λιγότερα για τις δηλώσεις έκτακτης ανάγκης παρά για την εποχή στην οποία ζούμε.

Για παράδειγμα, διαφορετικά, κατά τη διάρκεια της ολικής έκλειψης, μπορεί, επίσης, οι παρατηρητές, ίσα να προλάβουν να ιδούν τον κομήτη Pons-Brooks κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καθώς πλησίαζε τον ήλιο τον Ιούλιο, ο κρυοηφαιστειακός κομήτης εκτόξευσε αέριο και πάγο που του έδωσαν την όψη ότι είχε κέρατα, κάτι που οδήγησε στο παρατσούκλι «Κομήτης του Διαβόλου».

Ολικές εκλείψεις ηλίου συμβαίνουν μόνο σπάνια. Και η έκλειψη της Δευτέρας μπορεί να κάνει ορατό έναν «κομήτη του διαβόλου» που περνά από τη Γη περίπου μία φορά κάθε 71 χρόνια.

Θα μπορούσε ο Θεός να στέλνει στα αμαρτωλά παιδιά του ένα ουράνιο μήνυμα;

Πράγματι, οι Washington Times παρατήρησαν ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν πάρει φωτιά με «συνταρακτικές θεωρίες συνωμοσίας», μερικές από τις οποίες «δημιουργούν ψευδείς συνδέσεις μεταξύ των εδαφίων της Αγιας Γραφής και της επερχόμενης έκλειψης».

Οι Times, φυσικά, απέρριψαν αυτές τις θεωρίες ως «μη υποστηριζόμενες από εμπειρικά στοιχεία και προέρχονται από παρερμηνεία αστρονομικών γεγονότων». Και μπορεί κάλλιστα να είναι.

Από την άλλη πλευρά, ο Θεός δύσκολα θα μπορούσε να επιλέξει πιο κατάλληλη στιγμή για να μας προειδοποιήσει για την ανάγκη μετάνοιας.

Επιπλέον, η απόρριψη των «θεωριών συνωμοσίας που προκαλούν αίσθηση» χάνει εδώ το διπλό νόημα.

Πρώτον, από τη δολοφονία του προέδρου Τζον Φ. Κένεντι μέχρι τη λογοκρισία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης από την εποχή του COVID στις πληροφορίες στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ισχυροί άνθρωποι βρήκαν άβολα με το τρομοκρατικό τους αφήγημα για τον κορωνοϊό, οι «τρελοί» συνωμοσιολόγοι έχουν πολύ καλύτερο ιστορικό αληθείας από ό,τι τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης!

Δεύτερον, οι κρατικοί και τοπικοί αξιωματούχοι -για να μην πω τίποτα για την τυραννική ομοσπονδιακή κυβέρνηση- δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Μετά από ό,τι έκαναν κατά τη διάρκεια του COVID, για παράδειγμα, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς να προκαλέσουν δίκαιη υποψία για τα κίνητρά τους.

Εν ολίγοις, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι σίγουρα μπορούν να δικαιολογήσουν τις δηλώσεις έκτακτης ανάγκης που σχετίζονται με την έκλειψη. Αλλά και εμείς ξέρουμε τι κακά πράγματα μπορούν να μας κάνουν. Δεν πρέπει λοιπόν να τους εμπιστευτούμε ΠΟΤΕ για κανένα λόγο…!!!

ΠΗΓΗ >> 


Freemasons, NWO, Nineveh, Nineveh Eclipse , National Guard, Path of Totality, Comet, Devil Comet, earthquakes, Aleph and Tav, Masons, Jews, Zionists, Israel America, USA, Apollo, Horus, Nimrod, Nephilim, NASA, Rockets , APEP, CERN, Red heifer, Bible, Revelation, Antichrist , Ελευθεροτέκτονες, NWO, Νινευή, Έκλειψη Νινευή , Εθνοφρουρά,  Κομήτης, Κομήτης του Διαβόλου, σεισμοί, Άλεφ και Ταβ, Μασόνοι, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραήλ Αμερική, ΗΠΑ, Απόλλων, Ώρος, Νιμρόντ, Νεφελίμ, NASA, Πύραυλοι , APEP, CERN, Κόκκινη δαμαλίδα, Βίβλος, Αποκάλυψη, Αντίχριστος

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr