Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η Ελλάδα μαστίζεται από πολλά δεινά γιατί άνοιξε πύλη προς την…ΚΟΛΑΣΗ στο CERN ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ που φοράει το 666 στο ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ!!!

Η Ελλάδα μαστίζεται από πολλά δεινά γιατί άνοιξε πύλη προς την…ΚΟΛΑΣΗ στο CERN ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ που φοράει το 666 στο ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ!!!

by _
0 comment 317 views

Η Ελλάδα μαστίζεται από πολλά δεινά γιατί άνοιξε πύλη προς την…ΚΟΛΑΣΗ στο CERN ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ που φοράει το 666 στο ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ!!!


ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝ᾽ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ;;;

Χχχχχχχχ…!!! Το…ΘΗΡΙΟ (όμως λέμε)!!!  ΔΕΙΤΕ και...ΦΡΡΡΡΡΡΡΡΡΊΞΤΕ!!!!…

ΤΟ 666 ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ!!!

Δείτε το βιντεο…

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ… 

Ο Επιταχυντής Αδρονίων του CERN ανοίγει πραγματικά μια πύλη;

Όταν εξετάζετε τους δακτυλίους του Επιταχυντή Αδρονίων του CERN, μπορείτε να δείτε ότι αντικατοπτρίζουν τη σπείρα του Κρόνου. Στον απόκρυφο, ο Κρόνος είναι ο «σκοτεινός ήλιος» και «πλανήτης-φυλακή» των έκπτωτων αγγέλων/παρασίτων.

Στα κεντρικά γραφεία του CERN στην Ελβετία, υπάρχει επίσης ένα άγαλμα της «Σίβα» που κάνει τον κοσμικό χορό της καταστροφής. Η θεά Σίβα απεικονίζεται ως καταστροφέας, ως αυτή που έρχεται τελευταία για να κρατήσει αυτόν τον κόσμο μέσα της μέχρι τον νέο κύκλο της δημιουργίας.

Μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε το κρυμμένο 666 στο λογότυπο του CERN.

Είναι πολύ πιθανό το CERN να έχει σχεδιαστεί ως μια μηχανή πύλης προς τον Κρόνο, προκειμένου να απελευθερώσει τους σκοτεινούς αγγέλους/παράσιτα από την Άβυσσο.

ENGLISH: 

The CERN Hadron Collider is actually opening a portal?

When you examine the CERN’s Hadron Collider rings, you can see that they mirror the spiral of Saturn. In the occult, Saturn is the “dark sun” and “prison planet” of the fallen angels/parasites.

At the CERN’s headquarters in Switzerland, there is also a statue of “Shiva” doing the cosmic dance of destruction. The god of Shiva is portrayed as the destroyer, as the one who comes last to keep this world within herself until the new cycle of creation. You can also notice the hidden 666 in the CERN logo.

It is quite possible that CERN is designed as a portal machine to Saturn, in order to unleash the dark angels/parasites from the Abyss.

Δείτε τώρα τις εικόνες…και προσέξτε ΚΑΛΑ το λογότυπο στο κούτελο του ΒΟΘΡΟλομαίου!!!…


ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

17 Δεκεμβρίου 2016

Ο Βαρθολομαίος φορά το 666 στο κεφάλι του – CERN

Το μυστικό της εξουσίας των «επισκόπων»

Στο Σαραντάριο όρος ο διάβολος είπε στον Χριστόν:

«Εάν με προσκυνήσεις θα σου χαρίσω όλα τα βασίλεια»

Σ’ αυτήν την πρόταση του διαβόλου κρύβεται το μυστικό της ΕΞΟΥΣΙΑΣ σε όλους τους αιώνες και τις εποχές.

Προσκυνώντας τον διάβολο, σου δίνει την Εξουσία της γης. Η Μασονία λοιπόν είναι ακραιφνώς, η «εκκλησία» του Σατανά στην γη. Εκεί μέσα μοιράζεται η εξουσία και η δόξα της γης, πουλώντας την ψυχή τους στον διάβολο. Γι’ αυτό και βλέπουμε διεφθαρμένους και δαιμονισμένους ανθρώπους στην Εξουσία και στον κλήρο, διότι μόνο με τέτοιους ανθρώπους μπορεί να συνεργαστεί ο διάβολος. 

Ειδικά με τους επισκόπους που έκλεψαν την αρχιεροσύνη σιμωνιακά με φατρίες και εκβιασμούς. Είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν αυτοί οι διαβολοεπίσκοποι που εργάζονται για το χρήμα και τον πατέρα τους τον Διάβολο να κηρύξουν ορθοδοξία;;;

Ο Χρυσόστομος λέγει: 

«ο πονηρός βίος γεννά τα πονηρά δόγματα»

Ο Βαρθολομαίος φορά το 666 στο κεφάλι του – CERN

Ρωτώ:

Είναι ποτέ δυνατόν να κατεβαίνει το Αγιο Πνεύμα στους εργάτες του Διαβόλου;;;

Από πότε ο Χριστός και Διάβολος συνεργάζονται;;;;

ΠΗΓΗ

Ψηλος Ορειτης


Επίσκεψη του οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίου στο CERN

Newsbomb

O οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος πραγματοποίησε χθες (3/12/2014) επίσημη επίσκεψη στο CERN, προσκεκλημένος του γενικού διευθυντή, Rolf Heuer, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 60 ετών από την ίδρυση του ερευνητικού οργανισμού.

Ο κ. Βαρθολομαίος είναι ο πρώτος προκαθήμενος Ορθόδοξης Εκκλησίας που επισκέπτεται το CERN και η επίσκεψή του αποτελεί συμβολικό βήμα για την ενδυνάμωση του διαλόγου μεταξύ Εκκλησίας και Επιστήμης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο οικουμενικός πατριάρχης επισκέφθηκε την αίθουσα όπου διεξάγεται το μεγαλύτερο πείραμα στον κόσμο, ο μεγάλος επιταχυντής ανδρονίων, στην υπόγεια σήραγγα μήκους 27 χλμ και βάθους πέραν των εκατό μέτρων, κάτω από τα γαλλο-ελβετικά σύνορα.

Επιπλέον, ενημερώθηκε από τον κ. Heuer για τις δραστηριότητες του οργανισμού και ειδικότερα για τις εργασίες αναβάθμισης του επιταχυντή, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ούτως ώστε την άνοιξη του 2015 να λειτουργήσει εκ νέου σε υψηλότερες ενέργειες.

Στο τέλος της επίσκεψής του ο κ. Βαρθολομαίος συμμετείχε με επιστήμονες του CERN σε συζήτηση, κατά την οποία ανέπτυξε τις θέσεις της Εκκλησίας για τη Δημιουργία, τον διάλογο με την επιστήμη, αλλά και την πολύ μεγάλη συμβολή της επιστήμης στην ειρηνική συνεργασία μεταξύ των κρατών.

Τον πατριάρχη συνόδευαν, μεταξύ άλλων, οι μητροπολίτες Περγάμου Ιωάννης και Ελβετίας Ιερεμίας, καθώς και ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδος στο CERN, πρέσβης Αλέξανδρος Αλεξανδρής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών(CERN) ιδρύθηκε το 1954, αποτελείται 21 κράτη – μέλη, εκ των οποίων η Ελλάδα είναι ιδρυτικό, με ιδιαίτερα ενεργό παρουσία και απασχολεί δεκάδες Έλληνες, οι οποίοι έσπευσαν να καλωσορίσουν τον κ. Βαρθολομαίο.

ΠΗΓΗ >> https://www.newsbomb.gr/ellada/ekklhsia/story/529230/episkepsi-toy-oikoymenikoy-patriarxi-vartholomaio-sto-cern

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr