Home Greek News ΙΔΟΥ η μεγάλη ΑΠΑΤΗ με τα δήθεν «πυρηνικά όπλα»!!! – Τα πυρηνικά όπλα…ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ με τα οποία κρατάνε σε κατάσταση τρόμου όλο τον κόσμο το Ισραήλ!!!

ΙΔΟΥ η μεγάλη ΑΠΑΤΗ με τα δήθεν «πυρηνικά όπλα»!!! – Τα πυρηνικά όπλα…ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ με τα οποία κρατάνε σε κατάσταση τρόμου όλο τον κόσμο το Ισραήλ!!!

by _
0 comment 122 views
The Nuclear Scare Scam – The Real Cover-Up.. Everyone Should See This! (Video) – Nuclear Weapons…ARE FAKE!!!
The Nuclear Scare Scam – The Real Cover-Up.. Everyone Should See This! (Video) – Nuclear Weapons…ARE FAKE!!!

ΙΔΟΥ η μεγάλη ΑΠΑΤΗ με τα δήθεν «πυρηνικά όπλα»!!! – Τα πυρηνικά όπλα…ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ με τα οποία κρατάνε σε κατάσταση τρόμου όλο τον κόσμο το Ισραήλ!!!

ΙΔΟΥ η πραγματική Συγκάλυψη αυτού…

Αυτό πρέπει να το δουν όλοι!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)


Να φανταστείτε ότι αυγήν την στιγμή, οι Ισραηλινοί συνεχίζουν να κρατάνε όλον τον κόσμο σε κατάσταση…ΤΡΟΜΟΥ λόγω των -ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ– πυρηνικών τους όπλων, ιδίως μετά το πρόσφατο ξεσπάσματος αυτής της συγκρούσεως με το Ιράν. Αλλά όπως θα δούμε παρακάτω, όλα αυτά πρόκειται τελικά για ένα μεγάλο…ΣΟΟΥ, ΘΕΑΜΑ που στήθηκε από την Ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων για να το χρησιμοποιούν ως ένα «όπλο»…ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ με το οποίο να ελέγχουν συνεχώς όλα έθνη!!! 

ΩΣΤΟΣΟ, υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ εκεί έξω που ΔΕΝ έχουν πέσει έρμαια αυτής της δήθεν απειλής με τα πυρηνικά, όπως οι ίδιοι οι…ΙΡΑΝΟΙ. Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως το Ιράν έχει δηλώσει ευθαρσώς ότι στοχεύουν πλέον στις…ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ με τους δικούς τους βαλλιστικούς πυραύλους??? ΕΑΝ τα πυρηνικά όπλα ήταν τόσο «επικίνδυνοι», νομίζετε ότι οι Ιρανοί θα τολμούσαν να χτυπήσουν ΕΚΕΙ, ιδιαίτερα που, μαζί με ένα τέτοιο χτύπημα, θα…εκρήγνυντο και τα πυρηνικά όπλα του Ισραήλ προκαλώντας έτσι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ??? Αλλά το γεγονός πως το τολμούν το χτύπημα είναι ενδεικτικό του πως, τελικά, αυτά τα δήθεν «όπλα μαζικής καταστροφής» ΔΕΝ τα θεωρούν τόσο «καταστροφικά» οι Ιρανοί!!!

Γι’ αυτό δημοσιεύσαμε τα δύο εξής άρθρα για το θέμα. Και όπως θα δείτε, τις πυρηνικές εγκαστάσεις του Ισράηλ τις έχουν ήδη χτυπήσει το Ιράν!!! Διαβάστε κι αυτά…

Το Ιράν έχει εντοπίσει «όλες τις ισραηλινές πυρηνικές εγκαταστάσεις» και θα τις χτυπήσει σε περίπτωση ισραηλινής επίθεσης..

Yπουργός Εθνικής Ασφάλειας Ισραήλ: ”Η ιρανική επίθεση κατέστρεψε δύο ισραηλινές στρατιωτικές βάσεις και σκότωσε πολλούς στρατιώτες!” Ισραηλινά ΜΜΕ: από την επίθεση υπέστη ζημιές το πυρηνικό κέντρο Dimona!

Πάμε τώρα στην αποκάλυψή μας!… 

Ο Galen Winsor (Γκάλεν Γουίνδσορ) είναι ένας διάσημος πυρηνικός φυσικός που εργάστηκε και βοήθησε στο σχεδιασμό πυρηνικών σταθμών στο Hanford της Ουάσιγκτον, στο Oak Ridge του Tennessee, στο Morris του Illinois, στο San Jose της Καλιφόρνια και στο Wimington του New Jersey.

Μεταξύ των θέσεων εμπειρογνωμοσύνης του ήταν υπεύθυνος για τη μέτρηση και τον έλεγχο της απογραφής και αποθήκευσης πυρηνικών καυσίμων. Ο Galen Winsor ταξίδεψε και έδωκε διαλέξεις σε όλη την Αμερική, μίησε στο εθνικό ραδιόφωνο πολλές φορές και έκανε πολλά βίντεο που εκθέτουν τα παρεξηγημένα ζητήματα σχετικά με την πυρηνική ακτινοβολία.

Δείχνει ότι ο φόβος για την ακτινοβολία μεγαλοποιήθηκε για να τρομάξει τους ανθρώπους. Έτσι, λίγοι ισχυροί άνθρωποι μπορούν να διατηρούν τον απόλυτο έλεγχο επί της πιο πολύτιμης πηγής ενέργειας στον κόσμο. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ!!!

Όλα αυτά καταγράφονται στο βιβλίο (πατήστε ΕΔΩ) με τίτλο «Πυρηνικός Τρόμος Της Απάτης Για Το Πλουτόνιο Που Αποδείχθηκε Από Τον Γκάιλεν Ουίνσορ (The Plutonium Hoax Nuclear Scare Proven by Galen Winsor)».

Αυτό το βιβλίο θα αλλάξει τη ζωή σας!

Στο εξής βίντεο από το 1986, ο κορυφαίος πυρηνικός φυσικός της κυβέρνησης Galen Winsor αποκαλύπτει ότι όλος ο κίνδυνος σχετικά με τα πυρηνικά όπλα είναι πολύ υπερβολικός. Για παράδειγμα, οι επιστήμονες λένε εδώ και χρόνια ότι μόλις 5 γραμμάρια πλουτωνίου μπορούν να ανατινάξουν τον κόσμο. Ο κύριος Windsor αποκαλύπτει ότι αυτό είναι αδύνατον…!!!

Το εξής βίντεο έχει γυριστεί από τον Ben Williams.

Δείτε το βίντεο!…


The Nuclear Scare Scam – The Real Cover-Up.. Everyone Should See This! (Video) – Nuclear Weapons…ARE FAKE!!!

Wednesday, April 17, 2024 1:49

by N.Morgan

(Turn off VPN, as it can block certain videos, like Rumble) 

Is there anything the US government doesn’t lie about? It’s to the point where if the government tells you something the opposite of what they say is most likely the truth – every . . . single . . . time . . .

Share this far and wide!! 


Summary:

 

 

 

 

For the PDF, click here >> https://s3.stolenhistory.net/downloads/files/The%20Nuclear%20Scare%20Scam%20-%20Galen%20Winsor%20%5BVideo%20Script%5D.pdf


See the video!..

 

Ιραν, Ισραήλ, Πόλεμος, Διεθνή , Σύγκρουση Ιραν Ισραηλ, Iran–Israel proxy conflict, Iran, Mossad , Israel, War, Israel, Jews, Zionists, Jews did 9/11, September the 11th Attacks, Iran–Israel proxy conflict, Iran, Iranians, Israel Iran War, Tehran, Tel Aviv , Iran–Israel conflict, nukes, plutonium , πυτηνικά όπλα, πητυνικά, 

#BenjaminNetanyahu #Israel #WarInIsrael #Jews #Palestine #Palestinians #Iran #IsraelHamasWar #IranIsraelproxyconflict

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr