Home Greek News Βρετανία: Η Κέιτ “εμφανίστηκε” – Δείτε τη σε βίντεο να ψωνίζει μαζί με τον Ουίλιαμ – Είναι στην πραγματικότητα η ΙΔΙΑ;;;

Βρετανία: Η Κέιτ “εμφανίστηκε” – Δείτε τη σε βίντεο να ψωνίζει μαζί με τον Ουίλιαμ – Είναι στην πραγματικότητα η ΙΔΙΑ;;;

by _
0 comment 142 views
Βρετανία: Η Κέιτ “εμφανίστηκε” – Δείτε τη σε βίντεο να ψωνίζει μαζί με τον Ουίλιαμ – Είναι στην πραγματικότητα η ΙΔΙΑ;;;
Βρετανία: Η Κέιτ “εμφανίστηκε” – Δείτε τη σε βίντεο να ψωνίζει μαζί με τον Ουίλιαμ – Είναι στην πραγματικότητα η ΙΔΙΑ;;;

Βρετανία: Η Κέιτ “εμφανίστηκε” – Δείτε τη σε βίντεο να ψωνίζει μαζί με τον Ουίλιαμ – Είναι στην πραγματικότητα η ΙΔΙΑ;;;

Σχολίαζει το GreekNewsOnDemand.com: Κυκλοφορούν φήμες ότι η Κέιτ Μίντλετον έχει αντικατασταθεί από κλώνο ή σωσία αφού μόλις εμφανίστηκε δημόσια με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ!

Δείτε το εξής τουίτ… 

ΑΥΤΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΙΤ!!!

Αυτό σας το είχαμε προβλέψει προ εβδομάδων, από τη πρώτη μέρα κιόλας! Π.χ., διαβάστε επίσης τα εξής..

Το Παλάτι κυκλοφορεί φώτο. …ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της!!!

Σε εξέλιξη σοβαρή συγκάλυψη για την κατάσταση της Κέιτ Μίντελτον! – Μήπως θα γίνει δεύτερη..ΝΤΑΙΑΝΑ;;;

Βρετανία: Παίρνει διαζύγιο, αναρρώνει από πλαστική, είναι ζωντανή; Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας για την Κέιτ Μίντλετον

Πληροφοριαοδότης της Βασιλικής Οικογένειας της Αγγλίας: Η Κέιτ Μίντελτον (Kate Middleton) δολοφονήθηκε «σε αιματηρό τελετουργικό των Ιλλουμινάτι»…!!!

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ…


Βρετανία: Η Κέιτ εμφανίστηκε – Δείτε τη σε βίντεο να ψωνίζει μαζί με τον Ουίλιαμ

Sun και TMZ έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τη βόλτα της στη φάρμα με τον σύζυγό της

Σε φάρμα που πουλάει φρέσκα προϊόντα από τα αγροκτήματα του κάστρου του Ουίνδσορ εθεάθη το Σάββατο (17/3) η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Μάλιστα, η Sun και το TMZ, έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες και βίντεο, τα οποία έχουν καταγράψει το πριγκιπικό ζεύγος το οποίο πρώτα έκανε μια βόλτα μέσα στο κατάστημα και αργότερα ψώνισε. Το στιγμιότυπο φέρεται να τράβηξε πολίτης που βρισκόταν κοντά στο παντοπωλείο που έκαναν τα ψώνια τους η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.



Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

«Παρατήρησα ένα ζευγάρι που ψώνιζε και η γυναίκα γύρισε και ένιωσα σαν να είχα ξαναδεί κάπου το πρόσωπό της. Ήταν οικείο. Τότε ο Ουίλιαμ, γύρισε πίσω και σκέφτηκα “περίμενε, το ξέρω αυτό το άτομο”. Είπα στο προσωπικό “νομίζω ότι είναι αυτοί” καθώς πλήρωνα» είπε ο Νέλσον Σίλβα που φέρεται να είδε το πριγκιπικό ζεύγος.



«Πήγα προς το αυτοκίνητό μου και καθώς έβγαιναν από το μαγαζί, τους τράβηξα βίντεο. Δεν ένιωσα ότι έκρυβαν ποιοι ήταν. Είχα την αίσθηση ότι ήθελαν απλώς να είναι γρήγοροι εκεί μέσα» πρόσθεσε ο ίδιος.

Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά πυκνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας. Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο φαίνεται πως το ζευγάρι παραβρέθηκε και σε αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στον βρετανικό τύπο, κυρίως τον σκανδαλοθηρικό, έχει «χυθεί πολύ μελάνι» για το τι πραγματικά συμβαίνει στα βρετανικά ανάκτορα. Και ως ένα βαθμό όχι αδίκως αν αναλογιστεί κανείς πως η τελευταία φορά που η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε δημόσια ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες και εκτός από τους δικούς της πολύ κοντινούς ανθρώπους δεν την έχει δει κανείς άλλος.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και ερευνητής δημοσιογράφος Tom Bower δήλωσε νωρίτερα ότι η έξοδος της Κέιτ δείχνει ότι υπάρχει «πανικός στο Παλάτι», ειδικά μετά το φιάσκο με το επεξεργασμένο πορτρέτο της μαζί με τα παιδιά της: «Η εμφάνισή της υποδηλώνει πανικό στο Παλάτι. Ακριβώς τη στιγμή που ο σάλος της περασμένης εβδομάδας καταλάγιασε, της επέτρεψαν να αναζωπυρώσει όλα τα ερωτήματα σχετικά με την υγεία της, τα οποία θα έπρεπε να παραμείνουν ιδιωτικά. Οι σύμβουλοί της προφανώς δεν μπορούν να αποφασίσουν ποια πρέπει να είναι η στρατηγική τους».

Η Κέιτ φέρεται να έχει θεαθεί τέσσερις φορές μέσα σε δύο εβδομάδες, ενώ το παλάτι του Κένσινγκτον δήλωσε ότι δεν θα την έβλεπε κανείς δημόσια πριν από το Πάσχα μετά την εγχείρησή της.




Ο Bower, κατηγόρησε το Παλάτι του Κένσινγκτον ότι χειρίστηκε το σκάνδαλο με το Photoshop «φρικτά» και ότι απέτυχε να προστατεύσει την πριγκίπισσα της Ουαλίας, ενώ θα έπρεπε να αναρρώνει από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση. «Η χθεσινή απροσδόκητη “θέαση” της Κέιτ δείχνει ότι οι σύμβουλοι του Παλατιού της δεν έχουν ακόμα μάθει το μάθημά τους», είπε.

World, England, Great Britain, United Kingdom, Great Britain, Catherine, Princess of Wales, Kate Middleton, Kensington Palace, The Royal Family , Buckingham Palace, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ

Παγκόσμιος, Αγγλία, Μεγάλη Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Αικατερίνη, Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλτον, Παλάτι Κένσινγκτον, Η Βασιλική Οικογένεια, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, Πρι -Πισσσ.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr