Home Κορωνοϊος Πόσoι πέθαvαv από τα εμβίλια;; Ποσοιιιιιιιιι;;;;;;

Πόσoι πέθαvαv από τα εμβίλια;; Ποσοιιιιιιιιι;;;;;;

by _
0 comment 139 views
Πόσoι πέθαvαv από τα εμβίλια;…
Πόσoι πέθαvαv από τα εμβίλια;…

Πόσoι πέθαvαv από τα εμβίλια;; Ποσοιιιιιιιιι;;;;;;

ΠΗΓΗ >> apagoreuetai

Κάποιοι «βράζουν» και ζητούν απαντήσεις…

Τα ψέματα σχετικά με τον covid ήταν τόσο τερατώδη που είναι σκληρό να τα βλέπεις ξανά ακόμα και μετά από 2 χρόνια…



Λίγο μετά την ιστορική συνέντευξη που πήρε από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον, εστίασε στο θέμα των κορωνοεμβολίων το οποίο στο εξωτερικό δεν έχει κοπάσει.

Σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Αυστραλία γίνονται συντονισμένες προσπάθειες από Επιτροπές προκειμένου να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνονται οι έρευνες για τις παρενέργειες που αντιμετώπισαν χιλιάδες πολίτες, πολλοί εκ των οποίων αναγκάστηκαν να εμβολιαστούν.

Στην διαδικτυακή του εκπομπή, ο Tucker σημείωσε πως πρέπει να ασχοληθεί ο κόσμος με αυτά τα ζητήματα, καθώς σε πολλές περιπτώσεις τα άτομα («ειδικοί», πολιτικοί κ.α.) που έλεγαν στον κόσμο όλα αυτά τα ψέματα επί 3 χρόνια παραμένουν σε θέσεις εξουσίας.



Και -δυστυχώς για τους υπερμάχους των εμβολίων κατά του covid- τα βίντεο μένουν!

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της διευθύντριας του αμερικανικού CDC, την οποία ο Tucker έδειξε σε απόσπασμα από το 2021 να λέει ότι οι εμβολιασμένοι -σύμφωνα με τις…περιβόητες μελέτες- ακόμα και εάν κολλήσουν covid δεν θα μπορούν να τον μεταδώσουν σε άλλους.

«Γιατί δεν έχει κατηγορηθεί για έγκλημα;», αναρωτιέται ο Αμερικανός δημοσιογράφος και προσθέτοντας:

«Λίγα χρόνια αργότερα αποδείχθηκε πως το όλο θέμα ήταν μία καταστροφή κοσμοϊστορικών διαστάσεων. Βιβλία θα γραφούν για αυτό κάποια στιγμή. Πολλά άτομα πέθαναν ή έμειναν ανάπηρα από το εμβόλιο.



Πόσοι όμως, είναι το πραγματικό ερώτημα! Πόσοι αντιμετώπισαν επιπλοκές από το εμβόλιο επειδή ήταν υποχρεωτικό;;

Μόλις μιλήσαμε με τον Breet Weinsten σε αυτή την εκπομπή. Μας είπε πως είδε μελέτες σύμφωνα με τις οποίες μέχρι και 17 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλη την υφήλιο πέθαναν από το εμβόλιο»:

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr