Home Greek News Βρέθηκε ότι υπήρχε και 14ο βαγόνι στην εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, επίσης ότι κουβαλούσε παράνομα ξυλόλιο αλλά ίσως και κάτι ακόμα…

Βρέθηκε ότι υπήρχε και 14ο βαγόνι στην εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, επίσης ότι κουβαλούσε παράνομα ξυλόλιο αλλά ίσως και κάτι ακόμα…

by _
0 comment 111 views

Βρέθηκε ότι υπήρχε και 14ο βαγόνι στην εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, επίσης ότι κουβαλούσε παράνομα ξυλόλιο αλλά ίσως και κάτι ακόμα.

Georgos Taskasaplidis

Βρέθηκε ότι υπήρχε και 14ο βαγόνι στην εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, επίσης ότι κουβαλούσε παράνομα ξυλόλιο αλλά ίσως και κάτι ακόμα.

Επιπλέον ο τόπος μπαζώθηκε άμεσα αλλά κανένας δεν ξέρει ποιος έδωσε την εντολή (ερευνάται ακόμη), πέραν τούτων κανένας δεν έψαξε για το “μαύρο κουτί” των τρένων, που βρέθηκε 10 μήνες μετά μαζί με οστά και σάρκες των νεκρών. 

Όλα αυτά τα βρήκαν οι γονείς, τίποτα από αυτά δεν απασχόλησε τις δικαστικές αρχές, την εκτελεστική εξουσία (αστυνομία, Υπουργεία κτλ), αλλά ούτε και τις τοπικές αρχές, ήτοι περιφέρεια κτλ. 

Αληθώς σας λέγω, επειδή ερασιτεχνικά ασχολήθηκα με την κόζα νόστρα (μαφία των ΗΠΑ), αυτά δεν θα μπορούσαν να τα κάνουν, ειδικά σε έγκλημα που έγινε ενώπιον όλου του κόσμου (παγκόσμιο ενδιαφέρον είχε το θέμα) και αφορούσε αθώους ανθρώπους. Εκεί σκότωσαν δικούς τους μέρα και σε κεντρικό σημείο και οι αρχές των ΗΠΑ αποφάσισαν (μετά από αυτό) να τελειώνουν με αυτούς, αν και “λάδωναν” τους “πάντες”…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr