Home Greek News MEGA ΒΟΜΒΑ!!! – ΚΟΠΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝ!!! ΨΟΦΗΣΕ Ο ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

MEGA ΒΟΜΒΑ!!! – ΚΟΠΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝ!!! ΨΟΦΗΣΕ Ο ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

by _
0 comment 165 views

MEGA ΒΟΜΒΑ!!! – ΚΟΠΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝ!!! ΨΟΦΗΣΕ Ο ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!


 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)


Διαβάστε επίσης μερικά από τα πιο τελευταία μας άρθρα για τους Ρότσιλντ όπως… 

Οικογένεια Ρότσιλντ: Αυτά είναι τα πιο πλούσια μέλη της βαθύπλουτης δυναστείας (pics)

 Οι Ρότσιλντ παραδέχονται ότι η φιλελεύθερη, «ξύπνια» (“woke”) ατζέντα τους (που ωθούσε τον «καπιταλισμό χωρίς αποκλεισμούς») ΑΠΕΤΥΧΕ

ΠΟΙΟΣ είναι τελικά ο Κλάους Σβάμπ του WEF;: ΡΟΤΣΙΛΝΤ η μάνα του, ΕΒΡΑΙΟΣ Ναζί ο πατήρ του (που έφτιαξε την…ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ) και μέντωρ του ο ίδιος ο…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ!!!

«Θύμα» των «Σίμπσος» κι η…Ελλάδα! Τι ακριβρώς «προέβλεψαν» για τους Έλληνες και ποιός ο ρόλος του…ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;…

ΙΔΟΥ η Λίστα Επσταϊν η…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ με 1.971 ονόματα, όπως του Τραμπ, Κίσινγκερ, Πρίγκιπα Παύλου, Νιάρχου, Σόρος &…του Ροτσίλντ!!!᾽




Έσβησε στα 87 του χρόνια ένας απο τους πιο πλούσιους και πιο γνωστούς ανθρώπους στην υφήλιο, ο Λόρδος Jacob Rothschild Τζέικομπ Ρότσιλντ

26/02/2024 – 15:47μμ

Tην τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών άφησε ο διάσημος τραπεζίτης και φιλάνθρωπος Λόρδος Τζέικομπ Ρότσιλντ.

Σε ανακοίνωσή τους το Ίδρυμα Rothschild και το Waddesdon Manor εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους «για τον θάνατο του Λόρδου Rothschild, επιχειρηματία, φιλανθρώπου και πολιτιστικού ηγέτη». «Θα λείψει πολύ στην οικογένειά του, στους συναδέλφους του και στους πολλούς φίλους του» αναφέρεται στην ανακοίνωση.



Τον θάνατο του επικεφαλής της διάσημης τραπεζικής αυτοκρατορίας των Rothschild επιβεβαίωσε και η οικογένειά του: «Ο πατέρας μας Jacob ήταν μια πανύψηλη παρουσία στις ζωές πολλών ανθρώπων, ένας εξαιρετικά επιτυχημένος χρηματοδότης, ένας πρωταθλητής των τεχνών και του πολιτισμού, ένας παθιασμένος υποστηρικτής φιλανθρωπικών σκοπών στο Ισραήλ και της εβραϊκής κουλτούρας, ένας δεινός περιβαλλοντολόγος και πολύ αγαπημένος φίλος, πατέρας και παππούς».

Όπως συμπληρώνουν: «Θα ταφεί σύμφωνα με τα εβραϊκά έθιμα σε μια μικρή οικογενειακή τελετή και αργότερα θα γίνει μνημόσυνο για να γιορταστεί τη ζωή του».

Γεννημένος στο Μπέρκσαϊρ της Βρετανίας, ο Τζέικομπ Ρότσιλντ σπούδασε στο Eton College και στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και στη συνέχεια έγινεσυνέταιρος της N.M. Rothschild & Sons. Σε ηλικία 40 ετών, ο ίδιος αποφάσισε να επικεντρωθεί στην Rothschild Investment Trust,  παρακλάδι της εταιρείας το οποίο πέτυχε να εξελίξει σε ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά καταπιστεύματα του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Τζέικομπ Ρότσιλντ είχε έρθει σε ρήξη με τους συγγενείς του αναφορικά με την διαχείριση του ομίλου.

Μεταξύ άλλων ο Ρότσιλντ ήταν αναπληρωτής πρόεδρος της τηλεόρασης BSkyB. Παράλληλα υπήρξε προστάτης των τεχνών, υπηρετώντας ως πρόεδρος της Εθνικής Πινακοθήκης και πρόεδρος του Heritage Lottery Fund.



ΠΗΓΗ 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr