Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΠΟΙΟΣ είναι τελικά ο Κλάους Σβάμπ του WEF;: ΡΟΤΣΙΛΝΤ η μάνα του, ΕΒΡΑΙΟΣ Ναζί ο πατήρ του (που έφτιαξε την…ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ) και μέντωρ του ο ίδιος ο…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ!!!

ΠΟΙΟΣ είναι τελικά ο Κλάους Σβάμπ του WEF;: ΡΟΤΣΙΛΝΤ η μάνα του, ΕΒΡΑΙΟΣ Ναζί ο πατήρ του (που έφτιαξε την…ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ) και μέντωρ του ο ίδιος ο…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ!!!

by _
0 comment 706 views

ΠΟΙΟΣ είναι τελικά ο Κλάους Σβάμπ του WEF;;;: ΡΟΤΣΙΛΝΤ η μάνα του, ΕΒΡΑΙΟΣ Ναζί ο πατήρ του (που έφτιαξε την…ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ) και μέντωρ του ο ίδιος ο…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ!!!


Τα εξής άρθρα μας θα σας εξήγήσουν ΠΟΛΛΑ σχετικά με το ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είν’ ο επικεφαλής του Παγκόσμιο Οικονομικού Φόρουμ, Κλάους Σβάμπ. Διαβάστε τα ΟΛΑ!!!… 

ΤΩΡΑ εξηγούνται ΟΛΑ: Γόνος των ΡΟΤΣΙΛΝΤ από τη μάνα του ο… Κλάους Σβάμπ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ..!!!

ΙΔΟΥ ο…ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ του…ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ, του οποίου η μάνα είναι…ΡΟΤΣΙΛΝΤ…!!!

Ιδού σχέδιο του μέντορα του Κλάους Σβάμπ, Χένρι Κίσινγκερ, για τη γενοκτονία των εθνών μέσω του ελέγχου των τροφίμων

BOMBA για Νταβός: O Τραμπ αποκαλύπτει πως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Σβάμπ είναι πίσω από ΟΛΑ τα κακά του κόσμου!!!

Δείτε τώρα μια πολύ καλή ανάλυση του όλου ιστορικού υπόβαθρου του Klaus Schwab!….

Greeks, Greek News, Greece News, Davos, Davos 2024, Νταβός, Νταβος 2024, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, World Economic Forum 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr