Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ιδού σχέδιο του μέντορα του Κλάους Σβάμπ, Χένρι Κίσινγκερ, για τη γενοκτονία των εθνών μέσω του ελέγχου των τροφίμων

Ιδού σχέδιο του μέντορα του Κλάους Σβάμπ, Χένρι Κίσινγκερ, για τη γενοκτονία των εθνών μέσω του ελέγχου των τροφίμων

by _
0 comment 508 views

____________

Ιδού σχέδιο του μέντορα του Κλάους Σβάμπ από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, Χένρι Κίσινγκερ, για τη γενοκτονία των εθνών μέσω του ελέγχου των τροφίμων

__________________

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη |  | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

__________________

Ο μέντωρ του ίδιου του Κλάους Σβάμπ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ δεν είναι άλλος από τον ίδιον τον…ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ! ΑΥΤΟΣ πρωτο-βοήθησε τον Σβάμπ να ιδρύσει το περιβόητο Φόρουμ του! Δεν θα υπήρχε καν Μεγάλη Επανεκκίνηση αν δεν ήταν για τον ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ!
Να αυτοί που είναι πίσω από την ψευτο-επισιτιστική κρίση! Την είχε ΠΡΟσχεδιάσει πριν χρόνια ο Κίσινγκερ και την υλοποιεί ΣΗΜΕΡΑ ο…ΣΒΑΜΠ!

___________________

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 07 ΟΚΤ. 2022

από τον Joseph Brewda

Στις 10 Δεκεμβρίου 1974, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ υπό τον Χένρι Κίσινγκερ ολοκλήρωσε μια διαβαθμισμένη μελέτη 200 σελίδων, «Μνημόνιο Μελέτης Εθνικής Ασφάλειας 200: Επιπτώσεις της παγκόσμιας αύξησης του πληθυσμού για την ασφάλεια των ΗΠΑ και τα υπερπόντια συμφέροντα» (“National Security Study Memorandum 200: Implications of Worldwide Population Growth for U.S. Security and Overseas Interests ή NSSM 200). Η μελέτη υποστήριξε ψευδώς ότι η αύξηση του πληθυσμού στις λεγόμενες λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες [ΛΑΧ, Lesser Developed Countries (LDCs)] ήταν μια σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ. Εγκρίθηκε ως επίσημη πολιτική τον Νοέμβριο του 1975 από τον Πρόεδρο Τζέραλντ Φορντ, το NSSM 200 περιέγραψε ένα κρυφό σχέδιο για τη μείωση της πληθυσμιακής αύξησης σε αυτές τις χώρες μέσω του ελέγχου των γεννήσεων, και επίσης, σιωπηρά, του πολέμου και της πείνας. Ο Μπρεντ Σκόουκροφτ, ο οποίος μέχρι τότε είχε αντικαταστήσει τον Κίσινγκερ ως σύμβουλος εθνικής ασφάλειας (την ίδια θέση που θα κατείχε ο Σκόουκροφτ στην κυβέρνηση Μπους), τέθηκε υπεύθυνος για την εφαρμογή του σχεδίου. Ο διευθυντής της CIA Τζορτζ Μπους έλαβε εντολή να βοηθήσει τον Σκόουκροφτ, όπως και οι υπουργοί Εξωτερικών, Οικονομικών, Άμυνας και Γεωργίας.

Τα ψεύτικα επιχειρήματα που προέβαλε ο Κίσινγκερ δεν ήταν πρωτότυπα. Μία από τις κύριες πηγές του ήταν η Βασιλική Επιτροπή για τον Πληθυσμό, την οποία είχε δημιουργήσει ο Βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ’ το 1944 «για να εξετάσει ποια μέτρα θα έπρεπε να ληφθούν προς το εθνικό συμφέρον για να επηρεαστεί η μελλοντική τάση του πληθυσμού». Η επιτροπή διαπίστωσε ότι η Βρετανία απειλείται σοβαρά από την αύξηση του πληθυσμού στις αποικίες της, καθώς «μια πολυπληθής χώρα έχει αποφασίσει πλεονεκτήματα έναντι μιας αραιοκατοικημένης για τη βιομηχανική παραγωγή». Οι συνδυασμένες επιπτώσεις του αυξανόμενου πληθυσμού και της εκβιομηχάνισης στις αποικίες της, προειδοποίησε, «μπορεί να είναι καθοριστικές ως προς το κύρος και την επιρροή της Δύσης», επηρεάζοντας ιδιαίτερα τη «στρατιωτική δύναμη και ασφάλεια».

Ομοίως, το NSSM 200 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες απειλούνταν από την αύξηση του πληθυσμού στον πρώην αποικιακό τομέα. Έδωσε ιδιαίτερη προσοχή σε 13 «χώρες-κλειδιά» στις οποίες οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν «ειδικό πολιτικό και στρατηγικό ενδιαφέρον»: Ινδία, Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Ινδονησία, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, Τουρκία, Νιγηρία, Αίγυπτος, Αιθιοπία, Μεξικό, Βραζιλία, και την Κολομβία. Ισχυρίστηκε ότι η αύξηση του πληθυσμού σε αυτές τις πολιτείες ήταν ιδιαίτερα ανησυχητική, καθώς θα αύξανε γρήγορα τη σχετική πολιτική, οικονομική και στρατιωτική τους ισχύ.

Για παράδειγμα, Νιγηρία: “Ήδη η πολυπληθέστερη χώρα της ηπείρου, με κατ’ εκτίμηση 55 εκατομμύρια ανθρώπους το 1970, ο πληθυσμός της Νιγηρίας μέχρι το τέλος αυτού του αιώνα προβλέπεται να είναι 135 εκατομμύρια. Αυτό υποδηλώνει έναν αυξανόμενο πολιτικό και στρατηγικό ρόλο για τη Νιγηρία, τουλάχιστον στην Αφρική». Ή Βραζιλία: «Η Βραζιλία κυριαρχούσε σαφώς στην ήπειρο δημογραφικά». Η μελέτη προειδοποίησε για «ένα αυξανόμενο καθεστώς ισχύος για τη Βραζιλία στη Λατινική Αμερική και στην παγκόσμια σκηνή τα επόμενα 25 χρόνια».

Το φαγητό ως όπλο

Υπήρχαν πολλά μέτρα που υποστήριξε ο Κίσινγκερ για την αντιμετώπιση αυτής της υποτιθέμενης απειλής, με κυριότερο τον έλεγχο των γεννήσεων και τα σχετικά προγράμματα μείωσης του πληθυσμού. Προειδοποίησε επίσης ότι «οι ρυθμοί αύξησης του πληθυσμού είναι πιθανό να αυξηθούν αισθητά προτού αρχίσουν να μειώνονται», ακόμη και αν υιοθετηθούν τέτοια μέτρα.



Ένα δεύτερο μέτρο ήταν ο περιορισμός των προμηθειών τροφίμων σε στοχευμένες πολιτείες, για να επιβληθεί εν μέρει η συμμόρφωση με τις πολιτικές ελέγχου των γεννήσεων: «Υπάρχει επίσης κάποιο αποδεδειγμένο προηγούμενο της συνεκτίμησης για την απόδοσης του οικογενειακού προγραμματισμού σχετικά με την αξιολόγηση των απαιτήσεων βοήθειας από το AID [Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ] και συμβουλευτικές ομάδες.

Δεδομένου ότι η αύξηση του πληθυσμού είναι ένας σημαντικός καθοριστικός παράγοντας για την αύξηση της ζήτησης τροφίμων, η κατανομή των σπάνιων πόρων PL 480 θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τα βήματα που λαμβάνει μια χώρα για τον έλεγχο του πληθυσμού καθώς και για την παραγωγή τροφίμων. Ωστόσο, σε αυτές τις ευαίσθητες σχέσεις είναι σημαντικό σε στυλ αλλά και ουσία για να αποφευχθεί η εμφάνιση εξαναγκασμού».

“Μπορεί να χρειαστούν υποχρεωτικά προγράμματα και θα πρέπει να εξετάσουμε αυτές τις δυνατότητες τώρα”, συνέχισε το έγγραφο, προσθέτοντας, «Θα θεωρούνταν τα τρόφιμα μέσο εθνικής ισχύος;… Είναι οι ΗΠΑ έτοιμες να δεχτούν την επιβολή περιορισμών για την διανομή τροφίμων για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που δεν μπορούν/δεν θα ελέγξουν την αύξηση του πληθυσμού τους;»



Ο Κίσινγκερ προέβλεψε επίσης μια επιστροφή των λιμών που θα μπορούσαν να κάνουν περιττή την αποκλειστική εξάρτηση από προγράμματα ελέγχου των γεννήσεων. «Η ταχεία αύξηση του πληθυσμού και η καθυστερημένη παραγωγή τροφίμων στις αναπτυσσόμενες χώρες, μαζί με την απότομη επιδείνωση της παγκόσμιας επισιτιστικής κατάστασης το 1972 και το 1973, έγειραν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ικανότητα του κόσμου να τραφεί επαρκώς κατά το επόμενο τέταρτο του αιώνα και μετά» ανέφερε.

Ωστόσο, η αιτία αυτού του ελλείμματος τροφίμων δεν ήταν φυσιολογική, αλλά ήταν αποτέλεσμα της δυτικής χρηματοπιστωτικής πολιτικής: «Οι επενδύσεις κεφαλαίου για άρδευση και υποδομές και οι απαιτήσεις οργάνωσης για συνεχείς βελτιώσεις στις γεωργικές αποδόσεις μπορεί να ξεπερνούν την οικονομική και διοικητική ικανότητα πολλών ΛΑΧ. Για ορισμένες από τις περιοχές υπό τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή πίεση, υπάρχει ελάχιστη ή καθόλου προοπτική τα έσοδα από συνάλλαγμα να καλύψουν συνεχώς αυξανόμενες εισαγωγές τροφίμων».

«Είναι αμφίβολο», εξέφρασε ο Κίσινγκερ, «αν οι χώρες-χορηγοί βοήθειας θα είναι έτοιμες να παρέχουν το είδος της μαζικής επισιτιστικής βοήθειας που απαιτείται από τις προβλέψεις για τις εισαγωγές σε μακροπρόθεσμη συνεχή βάση». Ως εκ τούτου, ήταν προβλέψιμος «ένας λιμός μεγάλης κλίμακας ενός είδους που δεν βιώθηκε για αρκετές δεκαετίες – ένα είδος που ο κόσμος πίστευε ότι είχε εξοριστεί οριστικά», ήταν προβλεπόμενος – ένας λιμός, ο οποίος πράγματι συνέβη.

Διαβάστε τώρα τα άλλα αποκλειστικά άρθρα μας σχετικά με αυτό το θέμα….

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΙΔΟΥ η Έκθεση…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, η θεμελιώδης καθώς και…ΚΡΥΦΗ πολιτική των ΗΠΑ για τη ΜΕΙΩΣΗ του παγκόσμιου πληθυσμού!!!

________

ΠΗΓΗ >> https://criticalunity.org/news/nwo/population/1435-kissinger-s-1974-plan-for-food-control-genocide

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr