Home Greek News ΙΔΟΥ η Λίστα Επσταϊν η…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ με 1.971 ονόματα, όπως του Τραμπ, Κίσινγκερ, Πρίγκιπα Παύλου, Νιάρχου, Σόρος &…του Ροτσίλντ!!!

ΙΔΟΥ η Λίστα Επσταϊν η…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ με 1.971 ονόματα, όπως του Τραμπ, Κίσινγκερ, Πρίγκιπα Παύλου, Νιάρχου, Σόρος &…του Ροτσίλντ!!!

by _
0 comment 244 views

ΙΔΟΥ η Λίστα Επσταϊν η…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ με 1.971 ονόματα, όπως του Τραμπ, Κίσινγκερ, Πρίγκιπα Παύλου, Νιάρχου, Σόρος και…του Ροτσίλντ!!!

ΚΑΙ αρκετά ΟΝΟΜΑΤΑ….ΕΛΛΗΝΙΚΑ μέσα…!!!


Διαβάστε επίσης! >> Λίστα Επσταϊν: Το κατηγορητήριο της Γκισλέιν Μάξγουελ περιλαμβάνει μέρη όπου ο Τραμπ μπορεί να διωχθεί για παιδεραστία!

Λίστα Επσταϊν: Το κατηγορητήριο της Γκισλέιν Μάξγουελ περιλαμβάνει μέρη όπου ο Τραμπ μπορεί να διωχθεί για παιδεραστία!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Μερικά από τα λουλούδια της Λίστας Επστάιν εδώ…

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ!!!… 

 

 

 

 

 

 



 

 

 



 

 






Διαβάστε επίσης μερικά από τα αποκλειστικά μας άρθρα για αυτό το θέμα, όπως…

Λίστα Επσταϊν: Το κατηγορητήριο της Γκισλέιν Μάξγουελ περιλαμβάνει μέρη όπου ο Τραμπ μπορεί να διωχθεί για παιδεραστία!

Λίστα Έπσταϊν: Διακανονισμοί Τραμπ για 10 βιασμούς ΠΑΙΔΙΩΝ!!! Ισχυρίστηκε ότι οφειλόταν σε…«ψυχική διαταραχή» («Παιδοφιλική διαταραχή F65.4»)

Λίστα Επσταϊν: “Ο Ντόναλντ Τραμπ με βίασε σε ηλικία 13 ετών” – Η συγκλονιστική μαρτυρία της κας Κέιτι Τζόνσον για τον πρ. Πρόεδρο των ΗΠΑ

«ΣΟΚ»…ή μάλλον ΟΧΙ – Στη Λίστα Επσταϊν κι η…ΧΙΛΑΡΙ…!!! – Το FBI του Μπάιντεν προσπαθεί να το…ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ…!!!

ΜΠΟΥΜ!!!: Κατέχει ιδιωτικό νησάκι δίπλα στο νησάκι παιδοφιλίας του Τζέφρι Επσταϊν ο…ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!

 Μεγαλοδημοσιογράφος Μέγκιν Κέλι: «Μπορεί να ακούσουμε ΑΠΕΥΘΙΑΣ από τον ίδιο τον…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ το επόμενο έτος»…!!!

ΣΟΚ: Η φωτο. του «νεκρού» Επσταϊν ΔΕΝ είναι του ίδιου αλλά του αδελφού της…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ που είχε πεθάνει τότε, την ακριβώς ΙΔΙΑ εποχή του στημένου θανάτου του Επσταϊν!!!

Ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου που σύστησε τον Έπσταϊν στον Κλίντον βρέθηκε πυροβολημένος και κρεμασμένος σε ένα δέντρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Τζέφρι Έπσταϊν έφερε οκτώ νεαρές γυναίκες μαζί του στα ταξίδια του για να δει τον Μπιλ Κλίντον στον Λευκό Οίκο: Εμφάνιζε φωτογραφίες του να ποζάρει στο βήμα της αίθουσας ενημέρωσης του Λευκού Οίκου στην έπαυλή του στο Παλμ Μπιτς

 Μεγαλοδημοσιογράφος Μέγκιν Κέλι: «Μπορεί να ακούσουμε ΑΠΕΥΘΙΑΣ από τον ίδιο τον…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ το επόμενο έτος»…!!!

Ο Τομ Χανκς & η Όπρα Γουίνφρεϊ εγκαταλείπουν τα social media αφού το Δικαστήριο δημοσίευσε τα έγγραφα για την υπόθεση Τζέφρι Έπσταϊν! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

MEGA ΣΟΚ: Στο μαύρο βιβλίο του Τζέφρι Επσταϊν το όνομα του Πρίγκιπα Παύλου!!! Έμενε σε σπίτι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ από το σπίτι του…ΕΠΣΤΑΪΝ στη Νέα Υόρκη που άνηκε στον πεθερό του!!!


Τώρα διαβάζουμε τα εξής ΕΥΣΤΟΧΑ από το σάιτ anazitiseis.gr για το ίδιο θέμα…




Το πλήρες περιεχόμενο της λίστας Επστάιν αποτελείται απο 1971 ονόματα με στοιχεία επικοινωνίας όπως αριθμούς τηλεφώνου και διευθύνσεις.

Το πλήρες περιεχόμενο της λίστας Επστάιν αποτελείται απο 1971 ονόματα με στοιχεία επικοινωνίας όπως αριθμούς τηλεφώνου και διευθύνσεις.

 

Αν και είχα πει να μη μπω στη διαδικασία να βγάλω κάποια μη επίσημη λίστα απο αυτές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, να περιμένω τις δικαστικές αρχές των ΗΠΑ να δώσουν όλη την δικογραφία στη δημοσιότητα και ύστερα να κάνουμε τις όποιες αναλύσεις ώστε να μη μπερδευτεί το κοινό.

Παρ’ αυτά πολλά ονόματα κυκλοφορούν στη δημοσιότητα εκτός δικογραφίας και άλλα υποκρύπτονται εσκεμμένα. που σημαίνει πως το κοινό ήδη μπερδεύεται και υπάρχει κίνδυνος να χαθεί το ενδιαφέρον. Ο άλλος λόγος είναι πως η έρευνα πρέπει να προχωρήσει και πέρα της δίκογραφίας και να δούμε το ιστορικό των προσώπων που εμπλέκονται σε πολύ χειρότερες υποθέσεις, όπως το να επισκεφθεί κάποιος ένα νησί παιδόφιλων.

Κάποια αρχή έγινε χθες στο άρθρο: Το Ίδρυμα Κλίντον και ο ύποπτος ρόλος του στη διακίνηση και εμπορία παιδιών — Τι άλλες κατηγορίες έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν.



Η δικογραφία είναι επίσης σημαντική γιατί δίνει λεπτομέρειες που αλλιώς δεν θα γνωρίζαμε αλλα δεν αποτελεί λίστα. Λίστα, σημαίνει δεδομένα, όπως ονόματα, στοιχεία επικοινωνίας, αριθμούς τηλεφώνου και διευθύνσεις των εμπλεκόμενων στην υπόθεση.

Παρακάτω θα παρουσιάσουμε μια τέτοια λίστα με 1971 ονόματα που είχε στην κατοχή του ο Επστάιν. Θα παρατηρήσεται πως κάποια ονόματα απο αυτή την λίστα έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη και μάλιστα απο μεγάλα ενημερωτικά ξένα και Ελληνικά site. Αυτά αφορούν και τον πρίγκιπα Παύλο, την πριγκίπισσα Όλγα και τον εφοπλιστή Δημήτρη Γουλανδρή.

Η Πλήρης λίστα Επστάιν

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ >> https://anazitiseis.gr/wp-content/uploads/2024/01/Jeffrey_Epstein39s_Little_Black_Book_unredacted.pdf



Πολλά σημαντικά ονόματα τα γνωρίζουμε ήδη όπως του Κλίντονς καθώς εμπλέκεται όλη η οικογένεια. Ενδιαφέρον σε αυτή τη λίστα έχει και το όνομα του Ντόναλτ Τραμπ γιατί δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει..

Στην λίστα που τουλάχιστον που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και θεωρείται η πιο αξιόπιστη απ’ όλες αφού απο αυτή παίρνουν πληροφορίες πολλά μέσα. Καταγράφονται τηλέφωνα του Ντόναλτ Τραμπ, όπως και τηλέφωνα κι ένα email της Μελάνια.

Εις άλλα νέα: Ο Ari Ben-Menashe, πρώην πράκτορας της Mossad παραδέχτηκε ότι ο Epstein ήταν κατάσκοπος και πως εργάστηκε για την Μοσάντ. Κάτι που ωστόσο ήταν γνωστό για όσους είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση, το ίδιο ισχύει και για την Ghislaine Maxwell. Αν θέλετε να δείτε περισσότερα ανοίξτε το άρθρο: Τι συμβαίνει με την δίκη της Ghislaine Maxwell – Ποιες πτυχές της ζωής της κρύβουν τα ΜΜΕ

ΠΗΓΗ >>

Το πλήρες περιεχόμενο της λίστας Επστάιν αποτελείται απο 1971 ονόματα με στοιχεία επικοινωνίας όπως αριθμούς τηλεφώνου και διευθύνσεις.

Client list, Jeffrey Epstein, Epstein, Client list, Donald Trump, US news, news, Jeffrey Epstein news, Λιστα, Λιστα πελατών, πελάτες, Τζέφρι Επσταϊν, Λίστα Επσταϊν

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr